Gaya Internet MT,ZA

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vilko »

heker napísal:LubosZ keby mi isiel ako tak internet, tak by som sa aj skusil prihlasit ale s takou 30 az 45 percentou stratou pri pingovani sa tazko surfuje, problem je uz len na ICQ sa prihlasit a nepadnut aspon par minut, nehovorim o odosielani a prijmani sprav. Bolo by na case aby to Gaya zacala riesit.
GAYA na teba zvysoka serie, serie aj na to,ked niekto odsnifuje tvoju MAC adresu a skusa IPcky -odpoja teba :idea:
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa spider-wifi »

hojko!!!!!
ty mi tu nevrav ze zase trepem!!!! ako keby si vsetko vedel a mozes komentovat hoci co co ja viem. Jedno APcko som take nasiel a je to nastaveno od gaye. Tak mi tu nevrav ze trepem. Takychto ako si ty mam najradsej(vseko vedia, vsetko skusili) , Si myslis ze ked si admin tak co! jaaaj si mi len nasmiech(ozaj a nezabudni na karmu) :lol: :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

spider-wifi: Hehe, zase trepes. Daj nazov toho AP a pripadne lokalitu, rad sa o tom presvedcim sam, aj ked tomu uz teraz neverim. Tvoja karma je mi ukradnuta a za tie tri kliky mi nesojis (ikonka karmy, minusko, OK).
vilko
Light Professional
Light Professional

pzad napísal:Mate niekto skusenosti s rusenim zmluvy s Gaya ?
ak nemas viazanost, tak je to jednoduche, mozes odstupit od zmluvy kedykolvek,ak mas viazanost, tak musis napisat par dovodov,ako neposkytovanie pripojenia podla zmluvnych podmienok,zmena rozsahu poskytovanej sluzby bez upozornenia, ingorovanie servisnych poziadaviek, umoznenie tretim osobam ziskat tvoje pristupove parametre,atd............ :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

spider-wifi napísal:hojko!!!!!
ty mi tu nevrav ze zase trepem!!!! ako keby si vsetko vedel a mozes komentovat hoci co co ja viem. Jedno APcko som take nasiel a je to nastaveno od gaye. Tak mi tu nevrav ze trepem. Takychto ako si ty mam najradsej(vseko vedia, vsetko skusili) , Si myslis ze ked si admin tak co! jaaaj si mi len nasmiech(ozaj a nezabudni na karmu) :lol: :lol:
Vies co je tvoj problem? Ze niekedy ludia o ktorych si myslis, ze s danou vecou nemaju viac co docinenia ako ty, v skutocnosti maju informacie o ktorych sa tebe iba sniva ;-)
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:spider-wifi: Hehe, zase trepes. Daj nazov toho AP a pripadne lokalitu, rad sa o tom presvedcim sam, aj ked tomu uz teraz neverim. Tvoja karma je mi ukradnuta a za tie tri kliky mi nesojis (ikonka karmy, minusko, OK).
Takze, lokalita: pri predajni elektronik+ na jednom rodinom dome. Mozes sa ist prejst(ale z pivnice sa ti nebude chce ist von :lol: ) a klikni mi na minusko v karme pls. Cem mat maximum minusovej karmy :)
Vies co je tvoj problem? Ze niekedy ludia o ktorych si myslis, ze s danou vecou nemaju viac co docinenia ako ty, v skutocnosti maju informacie o ktorych sa tebe iba sniva
aano lebo si jasnovidec :D (a mne sa len moze snivat ze taku vlastnost budem mat) :lol:
Prometheus_49
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Prometheus_49 »

sice neviem kde to je ale neni to nahodou v centre? a neni to nahodou free hotspot? :lol:
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

neviem co sa deje v poslednom case s gayou ale ide cim dalej tym horsie

Kód: Vybrať všetko

Statistika ping pro 85.248.69.187:
Pakety: Odeslané = 17, Přijaté = 9, Ztracené = 8 (ztráta 47%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
    Minimum = 23ms, Maximum = 67ms, Průměr = 35ms
ping ako samotny neni zly, od toho niekolko hodinoveho vypadku sa zlepsil o hodne ale zacal vypadavat cim dalej tym castejsie
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Elektonik plus je budova v ktorej v minulost sidlila Gaya, este dnes tam ma servre a tak, je to hned za nemocnicou. A kedze je v nemocnici hotspot, tak co to znamena? Ze si lama a pripajas sa na hotspot!
vilko
Light Professional
Light Professional

masterdead napísal:neviem co sa deje v poslednom case s gayou ale ide cim dalej tym horsie

Kód: Vybrať všetko

Statistika ping pro 85.248.69.187:
Pakety: Odeslané = 17, Přijaté = 9, Ztracené = 8 (ztráta 47%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
    Minimum = 23ms, Maximum = 67ms, Průměr = 35ms
ping ako samotny neni zly, od toho niekolko hodinoveho vypadku sa zlepsil o hodne ale zacal vypadavat cim dalej tym castejsie
ja mam nap...u aj ping aj packet loss, s debilimi v servise som prevolal uz cez 400sk, za 4tyzdne neboli schopni zdvihnut svoje zadky a prist,,,na druhej strane, co by asi tak vyriesili? :D prechadzam na dsl :wink:
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

test napísal:Elektonik plus je budova v ktorej v minulost sidlila Gaya, este dnes tam ma servre a tak, je to hned za nemocnicou. A kedze je v nemocnici hotspot, tak co to znamena? Ze si lama a pripajas sa na hotspot!
neviem kde si videl napisane, ze sa pripajam na free hospot lol. Ja sa nan nepripajam ale som skusal u kamarata na jedno APcko. A pisal som ze je to na rodinom dome nie na E+ nazov tho APcka je MSI lamy lol
A najvedsia sranda bola ked som skusal(studijny ucel) prelomit WEP na inej siety a do hodinky mi napisalo successful :lol: , celkom sranda toto wifi :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

spider-wifi: Stale si nenapisal nazov toho APcka, ktore je podla teba volne pristupne. To, ze napises kde sa nachadza celkom nestaci, takze napis aj SSID.

WEP key si robil cez aky program a ake mas wifi zariadenia???
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:spider-wifi: Stale si nenapisal nazov toho APcka, ktore je podla teba volne pristupne. To, ze napises kde sa nachadza celkom nestaci, takze napis aj SSID.

WEP key si robil cez aky program a ake mas wifi zariadenia???
ved SSID je MSI
ako som uz pisal tak to som skusal u kamarata on ma wifikartu Asus wl-138G a externu antenu. Cez APcko to nejde len cez wifi kartu. Pod windowsom to zrealizujes dost tazko, ja som na to pouzil LiveCD linuxu a hacknuty driver.
tu daky softik http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=273294 :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ale SSID s nazvom MSI nie je ziadne APcko Gaye, musi ist o niekoho kto ma doma wifi router a zdiela ten net pre seba doma, napriklad aby mohol pouzivat pda alebo notebook.
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Prosím neviete či sa už pohli ľady z tou optikou v Košutoch 2, jeden mi vravel že už ho majú čoskoro napojiť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

skurud-hay: Zalezi aka cast presne, kamarat v K1 ci K2 je uz pripojeny.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

hmm 2kb/s, packet lost cez 90%, kam to dneska speje :?: ci ako vzdy do p... zase nemozem nic robit :x
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

hojko napísal:skurud-hay: Zalezi aka cast presne, kamarat v K1 ci K2 je uz pripojeny.
Tak presne Košuty 2, ulica M. Galandu.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

ake je heslo na router
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa: