Najhorsi film
Pre mňa bol hrozným sklamaním aj Dreamcatcher.
Som sa čudoval, že Morgan Freeman prijal rolu v takomto filme.
---------------------------------------------------------------------------
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59085603
Som sa čudoval, že Morgan Freeman prijal rolu v takomto filme.
---------------------------------------------------------------------------
ja neviem .. ale z tych filmov co ma teraz narychlo napada, tak Klub sracu... desne trapne mi pripadal cely film..
no a este mi neda nespomenut film Osada, ktory sa pokusim opisat otcovym vyjadrenim:
"Pustil som si ho vecer a zaspal som. Rano som ani nevedel o com je ten film, tak som si ho pustil znova, lebo som mal pocit, ze som ho cely prespal. A on naozaj je onicom, takze ma to zase tahalo spat"
no a este mi neda nespomenut film Osada, ktory sa pokusim opisat otcovym vyjadrenim:
"Pustil som si ho vecer a zaspal som. Rano som ani nevedel o com je ten film, tak som si ho pustil znova, lebo som mal pocit, ze som ho cely prespal. A on naozaj je onicom, takze ma to zase tahalo spat"
-
Ryan Giggs
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no to mas pravdu... ja som cakal ze co bude na konci.. a taka kktina kua...Ryan Giggs napísal:Zahada Blair Witch. Moja najhoršie stravena hodina a pol v živote!!!
to je taky filmecek (alebo dokument
Tak to fakt. Ani mne sa nepodarilo pochopiť, čo je na tom filme dobré. Tiež som bol (slušne povedané) veľmi rozčarovaný.Šu-Do napísal:videli ste niekto The Grudge... ja bohuzial hej![]()
-----------------------------------------------------------------------
Aj v tomto s tebou súhlasím. Primitívny, vulgárny a absurdný humor môže byť fajn, pokiaľ má človek na také niečo chuť. Mne sa to ľúbilo.Šu-Do napísal:no klub sracov bola pecka... neradil by som ho urcite sem... no ale to je tvoj nazor..
mne sa ten film hrozne lubil
Aj keď to bol občas dosť veľký humus. (alebo sa mi to páčilo práve kvôli tomu?
---------------------------------------------------------------------------------
-
Carver11
Light Star
myslim, ze jeden film, ktory he horsi ako Jeepers Creepers, a tym je Jeepers Creepers 2. jedina pekna vec na dvojke bola Nicki Aycox, iaj to len vyzorom. inac sa to nedalo pozerat. taka trapna hovadina s mizernym scenarom, na nic kamerou a absolutne ziadnym hereckym talentom. to cele na druhu.Tomasito napísal:Je ich viac ... no najsamuuuplna cctina bol Jeepers Creepers
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
information
Amateur
seth82 U Turn, skvelý film. milujem keď sa film neskončí moc dobre!
JurijRubanov Veľká Žranica! film s narážkou na konzumnú spoločnosť, starý, ale moc dobrý v mojich očiach.
safan David Lynch (píše sa z "y") je takisto jeden z mojich naj! ale v amerike sú aj iní, veľmi dobrý ako Terry Gilliam alebo Oliver Stone, pre mňa režisérske esá.
Ryan Giggs čo máš proti koncu? proste všetci zomreli, žiadny happy end alebo vysvetlenie, tomu vravím koniec dobrého filmu, hehe!
hezo Sin City bol skvelý film, neviem si predstaviť lepšie spracovanie komiksu! (Ultra Violet alebo Aeonflux sú proti tomu slabý odvar).
ale k téme, ťažko hladám v pamäti film čo sa mi vôbec nepáčil. neviem, asi mám štastie a vyberám si k pozretiu len tie pre mňa fakt zaujímavé.
JurijRubanov Veľká Žranica! film s narážkou na konzumnú spoločnosť, starý, ale moc dobrý v mojich očiach.
safan David Lynch (píše sa z "y") je takisto jeden z mojich naj! ale v amerike sú aj iní, veľmi dobrý ako Terry Gilliam alebo Oliver Stone, pre mňa režisérske esá.
Ryan Giggs čo máš proti koncu? proste všetci zomreli, žiadny happy end alebo vysvetlenie, tomu vravím koniec dobrého filmu, hehe!
hezo Sin City bol skvelý film, neviem si predstaviť lepšie spracovanie komiksu! (Ultra Violet alebo Aeonflux sú proti tomu slabý odvar).
ale k téme, ťažko hladám v pamäti film čo sa mi vôbec nepáčil. neviem, asi mám štastie a vyberám si k pozretiu len tie pre mňa fakt zaujímavé.
No tak s tymto povacsine suhlasim.information napísal:seth82 U Turn, skvelý film. milujem keď sa film neskončí moc dobre!
Len tak k Sin City. Mne sa tiez strasne pacil, ale pocul som, ze to je jeden z tych filmov, ktory bud milujes, alebo neznasas.
-
information
Amateur
hehe, na film+ chodia často dobré splašky!safan napísal:ludia minule som si zapol kanal film+ v noci a neuverite co som videl.toto prekona vsetko.
bol to film o vrazednom vytahu,ktory myslel a chcel sa pomstit ludom.zabijal vsetkych co vstupili a nakoniec ho zabil opravar vytahov stingerom zo vzdialenosti 3 metre.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak toto som bohuzial videlsafan napísal:ludia minule som si zapol kanal film+ v noci a neuverite co som videl.toto prekona vsetko.
bol to film o vrazednom vytahu,ktory myslel a chcel sa pomstit ludom.zabijal vsetkych co vstupili a nakoniec ho zabil opravar vytahov stingerom zo vzdialenosti 3 metre.