Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
xphreak
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa xphreak »

Vsetky filmy s "Twins Olsen" :lol:
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomas_pd »

no mna sklamal ten Tokio drift!ocakaval som viac no ale co uz..a niektore filmy z ameriky
P_o_p
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P_o_p »

Pre mňa bol hrozným sklamaním aj Dreamcatcher.
Som sa čudoval, že Morgan Freeman prijal rolu v takomto filme.

---------------------------------------------------------------------------
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59085603
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ja neviem .. ale z tych filmov co ma teraz narychlo napada, tak Klub sracu... desne trapne mi pripadal cely film..

no a este mi neda nespomenut film Osada, ktory sa pokusim opisat otcovym vyjadrenim:
"Pustil som si ho vecer a zaspal som. Rano som ani nevedel o com je ten film, tak som si ho pustil znova, lebo som mal pocit, ze som ho cely prespal. A on naozaj je onicom, takze ma to zase tahalo spat"
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

KoCi napísal:ja neviem .. ale z tych filmov co ma teraz narychlo napada, tak Klub sracu... desne trapne mi pripadal cely film..
no klub sracov bola pecka... neradil by som ho urcite sem... no ale to je tvoj nazor.. :)
mne sa ten film hrozne lubil :D
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

sudo-tomu ver uplna pecka :D Ale humor dost induvidualny...pre niekoho trapny pre niekoho supa...pre mna supa :D
calwen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa calwen »

May
ak thaku chu**** aj niekto videl :lol:
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Zahada Blair Witch. Moja najhoršie stravena hodina a pol v živote!!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Ryan Giggs napísal:Zahada Blair Witch. Moja najhoršie stravena hodina a pol v živote!!!
no to mas pravdu... ja som cakal ze co bude na konci.. a taka kktina kua... :lol: ale ked som to prvy krat nevidel tak to pocas pozerania vyzeralo celkom zaujimavo...
to je taky filmecek (alebo dokument :P ) na jedno kuknutie :)
P_o_p
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:videli ste niekto The Grudge... ja bohuzial hej :smt096 :smt015
Tak to fakt. Ani mne sa nepodarilo pochopiť, čo je na tom filme dobré. Tiež som bol (slušne povedané) veľmi rozčarovaný.

-----------------------------------------------------------------------
P_o_p
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:no klub sracov bola pecka... neradil by som ho urcite sem... no ale to je tvoj nazor.. :)
mne sa ten film hrozne lubil :D
Aj v tomto s tebou súhlasím. Primitívny, vulgárny a absurdný humor môže byť fajn, pokiaľ má človek na také niečo chuť. Mne sa to ľúbilo. :D
Aj keď to bol občas dosť veľký humus. (alebo sa mi to páčilo práve kvôli tomu? :) )

---------------------------------------------------------------------------------
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

Tomasito napísal:Je ich viac ... no najsamuuuplna cctina bol Jeepers Creepers :woa:
myslim, ze jeden film, ktory he horsi ako Jeepers Creepers, a tym je Jeepers Creepers 2. jedina pekna vec na dvojke bola Nicki Aycox, iaj to len vyzorom. inac sa to nedalo pozerat. taka trapna hovadina s mizernym scenarom, na nic kamerou a absolutne ziadnym hereckym talentom. to cele na druhu.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Najhorsie co som kedy videl bolo SinCity :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

do zoznamu by som zaradil aj Panic je nanic :!:
information
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa information »

seth82 U Turn, skvelý film. milujem keď sa film neskončí moc dobre!

JurijRubanov Veľká Žranica! film s narážkou na konzumnú spoločnosť, starý, ale moc dobrý v mojich očiach.

safan David Lynch (píše sa z "y") je takisto jeden z mojich naj! ale v amerike sú aj iní, veľmi dobrý ako Terry Gilliam alebo Oliver Stone, pre mňa režisérske esá.

Ryan Giggs čo máš proti koncu? proste všetci zomreli, žiadny happy end alebo vysvetlenie, tomu vravím koniec dobrého filmu, hehe!

hezo Sin City bol skvelý film, neviem si predstaviť lepšie spracovanie komiksu! (Ultra Violet alebo Aeonflux sú proti tomu slabý odvar).

ale k téme, ťažko hladám v pamäti film čo sa mi vôbec nepáčil. neviem, asi mám štastie a vyberám si k pozretiu len tie pre mňa fakt zaujímavé. :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

information napísal:seth82 U Turn, skvelý film. milujem keď sa film neskončí moc dobre!

JurijRubanov Veľká Žranica! film s narážkou na konzumnú spoločnosť, starý, ale moc dobrý v mojich očiach.

safan David Lynch (píše sa z "y") je takisto jeden z mojich naj! ale v amerike sú aj iní, veľmi dobrý ako Terry Gilliam alebo Oliver Stone, pre mňa režisérske esá.

Ryan Giggs čo máš proti koncu? proste všetci zomreli, žiadny happy end alebo vysvetlenie, tomu vravím koniec dobrého filmu, hehe!

hezo Sin City bol skvelý film, neviem si predstaviť lepšie spracovanie komiksu! (Ultra Violet alebo Aeonflux sú proti tomu slabý odvar).

ale k téme, ťažko hladám v pamäti film čo sa mi vôbec nepáčil. neviem, asi mám štastie a vyberám si k pozretiu len tie pre mňa fakt zaujímavé. :)
No tak s tymto povacsine suhlasim.

Len tak k Sin City. Mne sa tiez strasne pacil, ale pocul som, ze to je jeden z tych filmov, ktory bud milujes, alebo neznasas.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ludia minule som si zapol kanal film+ v noci a neuverite co som videl.toto prekona vsetko.

bol to film o vrazednom vytahu,ktory myslel a chcel sa pomstit ludom.zabijal vsetkych co vstupili a nakoniec ho zabil opravar vytahov stingerom zo vzdialenosti 3 metre.
information
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa information »

safan napísal:ludia minule som si zapol kanal film+ v noci a neuverite co som videl.toto prekona vsetko.

bol to film o vrazednom vytahu,ktory myslel a chcel sa pomstit ludom.zabijal vsetkych co vstupili a nakoniec ho zabil opravar vytahov stingerom zo vzdialenosti 3 metre.
hehe, na film+ chodia často dobré splašky!
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

safan napísal:ludia minule som si zapol kanal film+ v noci a neuverite co som videl.toto prekona vsetko.

tak toto som bohuzial videl :( :?
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Človek si myslí, že ho nič neprekvapí a potom to príde... The Date Movie :) Fakt mi môžte veriť, horší film v celom svojom živote nevidel a že ich už pár bolo !
Napísať odpoveď