No a keď sa budeš snažiť pomáhať druhým bez toho aby si čokolvek čakal, tak to bude úplne krásne a ideálne...krupica_dnb napísal:Keď mám problém, sem ho poviem a vždy mi istý ľudia vedia poradiť, niekedy nadobúdam pocit že by som si s niekým rozumel aj ako kamarát a tak- preto. A raz sa teším na to, keby mi niekto napísal že som mu práve JA pomohol svojou radou, na to čakám, vtedy budem spokojný
Ale tak všeobecne, málo ľudí sa dokáže tak otvoriť osobne ako tu, takže najlepšia miestnosť- láska a vzťahy.....
Ale táto téma nemá budúcnosť imho... za pár príspevkov sa to tu zvrtne na bohviečo...
Prečo chodíte na hojko.com?
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zozaciaktu tu bol aj warez,takze prevazne som tahal a tahal a mierne sa zapajal do diskusii.Lenze po skoncovani s warezom na tomto fore tu bola (a aj je doteraz) cisto diskusia a rozne skvele (aj menej skvele) temy.Snazim sa pomahat ludom,zapajam sa castejsie do diskusii,zakladam nove temy a jednoducho povedane, dobre sa tu bavim.Samozrejme "bavim" v mojom pripade znamena, ze sa tu citim dobre,je tu tak akurat fajn ludi...
Proste sa tu dobre "hojkuje"
Je to web,kde travim dost casu a web, ktory si prezrem niekolkokrat za den.
Proste sa tu dobre "hojkuje"
-
Danny_Vin
Expert
O hojku.com som sa dozvedel od kamarat - spoluziaka, tak som sa tdea regol, ze uvidim, co to je. Zistil som, ze su tu uplne super ludia, aj ked ich vacsinu nepoznam osobne. Tkatiez skvele temy, skvelo sa tu da "pokecat". Mas problem?! hojko.com ti ho vyriesi. Proste som si to tu zamiloval
Najlepsia miestnost je asi volna diskusia. Denne tu stravim tych 2 az 5 hodin. Zasadnem ku compu a hned hojko.com, inak to nejde
Je to jedno z najlepsich for na Slovensku (mozno aj najlepsie).
Je to jedno z najlepsich for na Slovensku (mozno aj najlepsie).
-
Explo!D
Darca
registroval som sa sem len kvoli miestnosti mobily,PDA a smarthphone, postupom casu sa mi zapacila sekcia volna diskusia, potom sa to rozsirilo a zacalo sa mi tu pacit.
Na hojko.com chodim zdielat moje nazory, porozpravat sa prostrednictvom topicov s ostatnimi atd, vcelku sa mi toto forum paci velmi, hojkova snaha vytvorit schopne forum neprisla nazmar.
Na hojko.com chodim zdielat moje nazory, porozpravat sa prostrednictvom topicov s ostatnimi atd, vcelku sa mi toto forum paci velmi, hojkova snaha vytvorit schopne forum neprisla nazmar.
-
erytrocyt
VIP
Takže čo napísať? Moja registrácia - 10.8. 2006 hovorí že som oproti mnohým bažant na tomto fóre. Prvý krát som sem prišiel náhodou. Dal som niečo do googlu no a vyhodilo mi to Hoja. Po čase som sa vrátil a napísal som svoj historický prvý príspevok -
Sekcia Hľadám
Hneď ma zaujala E/V. Začal som tam prispievať, skúšal som ľuďom poradiť. Prišli pozitívne reakcie na moje príspevky, prvé poďakovania. To mi dávalo motiváciu prispievať ďalej.
Takže najviac som si obľúbil tú našu Erotiku. Ale čítam si takmer celé fórum. Moje príspevky nájdete asi všade, okrem programovania. No tomu nerozumiem, takže nemal by som čím prispieť.
Raz mi Hojko napísal, že ma chcú vziať za moderátora. Hojo to určite potvrdí, že som váhal. Nakoniec som povedal že Ok, takže sa tu o vás aj svojou troškou starám.
Tuto na Hoju som našiel veľmi veľa milých ľudí. Ktorý to sú písať nebudem - oni to dobre vedia. Mnohí si našli mňa. Hľadám tu informácie, možno inšpiráciu, nápady. Snažím sa pomôcť, či usmerniť človeka ktorý žiada o radu, či pomoc. Občas sem chodím aj za zábavou, veď pri čítani Vtipov som už aj plakal od smiechu
Mám rád toto fórum.
Sekcia Hľadám
. No spammer ako prasaeritrocit napísal:www.google.sk![]()
Hneď ma zaujala E/V. Začal som tam prispievať, skúšal som ľuďom poradiť. Prišli pozitívne reakcie na moje príspevky, prvé poďakovania. To mi dávalo motiváciu prispievať ďalej.
Takže najviac som si obľúbil tú našu Erotiku. Ale čítam si takmer celé fórum. Moje príspevky nájdete asi všade, okrem programovania. No tomu nerozumiem, takže nemal by som čím prispieť.
Raz mi Hojko napísal, že ma chcú vziať za moderátora. Hojo to určite potvrdí, že som váhal. Nakoniec som povedal že Ok, takže sa tu o vás aj svojou troškou starám.
Tuto na Hoju som našiel veľmi veľa milých ľudí. Ktorý to sú písať nebudem - oni to dobre vedia. Mnohí si našli mňa. Hľadám tu informácie, možno inšpiráciu, nápady. Snažím sa pomôcť, či usmerniť človeka ktorý žiada o radu, či pomoc. Občas sem chodím aj za zábavou, veď pri čítani Vtipov som už aj plakal od smiechu
Mám rád toto fórum.
-
Digital
Guru
16 Apr 2005, 8:44 - čas ked som prvý krát navšívil hojko.com , velmi dobre si pamatam tie časy
Prečo sem chodím ? Je tu množstvo fajn ludí od ktorých som sa kopu vecí naučil , vela ponaučení ktoré som si zobral aj do života . Forum mi vzdy zabije dlhý nudný den a ešte sa tu aj zabavím.Páči sa mi tu diskusia s kultúrou tu prezeram asi najviac a vobec sa mi nepáči diskusia o politike ale to bude asi tym ze sa do toho vobec nerozumiem .Thats All

Prečo sem chodím ? Je tu množstvo fajn ludí od ktorých som sa kopu vecí naučil , vela ponaučení ktoré som si zobral aj do života . Forum mi vzdy zabije dlhý nudný den a ešte sa tu aj zabavím.Páči sa mi tu diskusia s kultúrou tu prezeram asi najviac a vobec sa mi nepáči diskusia o politike ale to bude asi tym ze sa do toho vobec nerozumiem .Thats All
-
last_knight
Light Professional
Ako som sa sem dostal som už viackrát písal
Pre tých, čo nepoužívajú tlačidlo hladať stručne poviem, že korene zložitého osudu, vdaka ktorému som tu smerujú k uplinkovi.
ééé a čo tu robím?? No som tu skoro stále, no viacej čítam, ako píšem.. Zo začiatku som sa krútil okolo tém o programovaní, internetu, hardware a pod. neskôr som zablúdil. Aj do ostatných fór.
Jedna zaujímavá sekcia je kôš. Z času na čas ju prezrem, pretože je to "hall of infantility" fóra, sú tam tie najpikantnejšie témy s najdebilnejšími otázkami
Zhrnuté a sečtené - obieham denno-denne celé fórum. Veľa postov čítam, je to pre mňa relax, spoznávam názory, nové veci, v technických témach sa niečomu priučím..
ééé a čo tu robím?? No som tu skoro stále, no viacej čítam, ako píšem.. Zo začiatku som sa krútil okolo tém o programovaní, internetu, hardware a pod. neskôr som zablúdil. Aj do ostatných fór.
Jedna zaujímavá sekcia je kôš. Z času na čas ju prezrem, pretože je to "hall of infantility" fóra, sú tam tie najpikantnejšie témy s najdebilnejšími otázkami
Zhrnuté a sečtené - obieham denno-denne celé fórum. Veľa postov čítam, je to pre mňa relax, spoznávam názory, nové veci, v technických témach sa niečomu priučím..
-
audiotrack
VIP
-
krija
VIP
tak toto som naklepal 9.1.2007 na mojom blogu:
.
preco sem chodim?
zistit, nieco o sebe, o tom co neviem a zistit nieco o vas
kam nechodím.Kultúra (film, hudba, tv, rádio...),,Hľadám,,Internet a siete,,Programovanie,,Linux,,Kôš
cas, ktory tu travim, to netusim ani z daleka. obcas to je ako hlavny prac. pomer niekedy len taka bokovka popri inych cinnostiachrecenzia na hojko
začalo to ešte pred mojou registráciou na tomto fóre.
bol som registrovaný na nemenovanom warfóre.
useri hojka vedia o ktoré sa jedná.
v tom čase mali na tomto fóre odkaz na hojka.
moc sa mi tam isť nechcelo.
nechcel som byť takpovediac všade a nikde.
ale čo čert nechcel, kolega v práci kupoval procesor athlon XP 2500+
s jadrom Barton.
doska samozrejme procesor podľa dokumentácie nepodporovala ani s poslednou verziou biosu, co mi potvrdil aj jeden user z egypta priamo z fora výrobcu t.j. AMD. tak som sa zaregistroval aj na hojkovi.
dúfal som, že niekto mal podobný problém. ako sa ďalej dočítate, márne.
hneď môj 1. post sa nejak neujal. v téme bola jedna reakcia a aj tú moderátor fóra editoval. takže tá reakcia bola možno aj trocha štiplavá a ak nie, tak k veci nebola určite.
takže teraz z tohto miesta môžem povedať, že kolega ten procesor kúpil, doska ho správne rozpoznala a funguje do teraz. a nejak podobne to je aj so mnou na fóre hojko.
na moje príspevky boli, sú a asi aj budú pozitívne a samozrejme aj negatívne reakcie.
ale to je tak všade. dá sa tu viesť niekoľko hodnotných diskusii, ale žial nájdu sa aj také, z ktorých by oliver andrássy mohol čerpať námety pre reláciu aj múdry schybí.
mne osobne asi najviac utkveli v pamäti diskusie s t0m4s3-m, tomasito-m a s mystique-om. takže na nich pozor.
ešte moje odporúčanie: prejdite na mojom blogu medzi favorite links a kliknite na hojko.
prídete k informáciám o ktorých ste nevedeli, otvoria vám oči, vy budete o5 o niečo múdrejší, zmeníte názor a na niektoré veci, udalosti...sa začnete dívať z iného uhla.
preco sem chodim?
kam nechodím.Kultúra (film, hudba, tv, rádio...),,Hľadám,,Internet a siete,,Programovanie,,Linux,,Kôš
-
cORP.
Addict
na vam pravdu poviem neviem presne odkial poznam hojko ale som rad ze som tu a je to moja najnavstevovanejsia stranka citim sa tu troska kao takpovediac doma neviem preco stale rovnaky useri takze poznam viacerych povahy ako keby som ich poznal osobne a o pc a inom sa tu da dozvediet furu info najlepsia diskusia je asi volna diskusia a erotika a vztahy
a potom poradna pri kupe a hardware
-
zuzuzu
Light Star
Na hojko chodim preto lebo je tu vela fajn ludi, da sa tu odreagovat a ked mam naladu pokecat v kulture, volnej diskusii, zivotnom style a v erotike...
Som rada ze som sa sem regla... Vdaka lamkam...
Kolko casu tu travim sa povedat neda raz 3 hodiny a raz 3 minuty...
Ale aj tak som stastna ze som tu
...
Som rada ze som sa sem regla... Vdaka lamkam...
Kolko casu tu travim sa povedat neda raz 3 hodiny a raz 3 minuty...
Ale aj tak som stastna ze som tu