Prečo chodíte na hojko.com?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

krupica_dnb napísal:Keď mám problém, sem ho poviem a vždy mi istý ľudia vedia poradiť, niekedy nadobúdam pocit že by som si s niekým rozumel aj ako kamarát a tak- preto. A raz sa teším na to, keby mi niekto napísal že som mu práve JA pomohol svojou radou, na to čakám, vtedy budem spokojný :)
Ale tak všeobecne, málo ľudí sa dokáže tak otvoriť osobne ako tu, takže najlepšia miestnosť- láska a vzťahy.....
Ale táto téma nemá budúcnosť imho... za pár príspevkov sa to tu zvrtne na bohviečo...
No a keď sa budeš snažiť pomáhať druhým bez toho aby si čokolvek čakal, tak to bude úplne krásne a ideálne... :)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Zozaciaktu tu bol aj warez,takze prevazne som tahal a tahal a mierne sa zapajal do diskusii.Lenze po skoncovani s warezom na tomto fore tu bola (a aj je doteraz) cisto diskusia a rozne skvele (aj menej skvele) temy.Snazim sa pomahat ludom,zapajam sa castejsie do diskusii,zakladam nove temy a jednoducho povedane, dobre sa tu bavim.Samozrejme "bavim" v mojom pripade znamena, ze sa tu citim dobre,je tu tak akurat fajn ludi...
Proste sa tu dobre "hojkuje" :D Je to web,kde travim dost casu a web, ktory si prezrem niekolkokrat za den.
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

O hojku.com som sa dozvedel od kamarat - spoluziaka, tak som sa tdea regol, ze uvidim, co to je. Zistil som, ze su tu uplne super ludia, aj ked ich vacsinu nepoznam osobne. Tkatiez skvele temy, skvelo sa tu da "pokecat". Mas problem?! hojko.com ti ho vyriesi. Proste som si to tu zamiloval :oops: Najlepsia miestnost je asi volna diskusia. Denne tu stravim tych 2 az 5 hodin. Zasadnem ku compu a hned hojko.com, inak to nejde :wink:
Je to jedno z najlepsich for na Slovensku (mozno aj najlepsie).
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

registroval som sa sem len kvoli miestnosti mobily,PDA a smarthphone, postupom casu sa mi zapacila sekcia volna diskusia, potom sa to rozsirilo a zacalo sa mi tu pacit.
Na hojko.com chodim zdielat moje nazory, porozpravat sa prostrednictvom topicov s ostatnimi atd, vcelku sa mi toto forum paci velmi, hojkova snaha vytvorit schopne forum neprisla nazmar.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Takže čo napísať? Moja registrácia - 10.8. 2006 hovorí že som oproti mnohým bažant na tomto fóre. Prvý krát som sem prišiel náhodou. Dal som niečo do googlu no a vyhodilo mi to Hoja. Po čase som sa vrátil a napísal som svoj historický prvý príspevok -
Sekcia Hľadám
eritrocit napísal:www.google.sk :D
. No spammer ako prasa :lol:
Hneď ma zaujala E/V. Začal som tam prispievať, skúšal som ľuďom poradiť. Prišli pozitívne reakcie na moje príspevky, prvé poďakovania. To mi dávalo motiváciu prispievať ďalej.
Takže najviac som si obľúbil tú našu Erotiku. Ale čítam si takmer celé fórum. Moje príspevky nájdete asi všade, okrem programovania. No tomu nerozumiem, takže nemal by som čím prispieť.
Raz mi Hojko napísal, že ma chcú vziať za moderátora. Hojo to určite potvrdí, že som váhal. Nakoniec som povedal že Ok, takže sa tu o vás aj svojou troškou starám.
Tuto na Hoju som našiel veľmi veľa milých ľudí. Ktorý to sú písať nebudem - oni to dobre vedia. Mnohí si našli mňa. Hľadám tu informácie, možno inšpiráciu, nápady. Snažím sa pomôcť, či usmerniť človeka ktorý žiada o radu, či pomoc. Občas sem chodím aj za zábavou, veď pri čítani Vtipov som už aj plakal od smiechu :)
Mám rád toto fórum. :aasmile24:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ani neviem, ale paci sa mi tu...:)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

uplink napísal:ani neviem, ale paci sa mi tu...:)
od teba by som cakal plnohodnotnejsi prispevok. :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

16 Apr 2005, 8:44 - čas ked som prvý krát navšívil hojko.com , velmi dobre si pamatam tie časy :)
Prečo sem chodím ? Je tu množstvo fajn ludí od ktorých som sa kopu vecí naučil , vela ponaučení ktoré som si zobral aj do života . Forum mi vzdy zabije dlhý nudný den a ešte sa tu aj zabavím.Páči sa mi tu diskusia s kultúrou tu prezeram asi najviac a vobec sa mi nepáči diskusia o politike ale to bude asi tym ze sa do toho vobec nerozumiem .Thats All

:)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja som sa tu objavil omylom, ale ked som si ho prezrel lepsie celkom sa mi tu zapacilo, hlavne E/V, kultura, volna tema. clovek sa tu niekedy dobre pobavi, obcas najde pomoc :) a ked sa nudi zabije cas
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ako som sa sem dostal som už viackrát písal :P Pre tých, čo nepoužívajú tlačidlo hladať stručne poviem, že korene zložitého osudu, vdaka ktorému som tu smerujú k uplinkovi.
ééé a čo tu robím?? No som tu skoro stále, no viacej čítam, ako píšem.. Zo začiatku som sa krútil okolo tém o programovaní, internetu, hardware a pod. neskôr som zablúdil. Aj do ostatných fór.

Jedna zaujímavá sekcia je kôš. Z času na čas ju prezrem, pretože je to "hall of infantility" fóra, sú tam tie najpikantnejšie témy s najdebilnejšími otázkami :lol:

Zhrnuté a sečtené - obieham denno-denne celé fórum. Veľa postov čítam, je to pre mňa relax, spoznávam názory, nové veci, v technických témach sa niečomu priučím.. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

uplink napísal:ani neviem, ale paci sa mi tu...:)
... a vďaka tvojím výtvorom sa tu páči aj nám :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no ked
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

aby som sa tu mohol hadat ze na velkosti ftaka nezalezi :P
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

tak toto som naklepal 9.1.2007 na mojom blogu:
recenzia na hojko

začalo to ešte pred mojou registráciou na tomto fóre.
bol som registrovaný na nemenovanom warfóre.
useri hojka vedia o ktoré sa jedná.
v tom čase mali na tomto fóre odkaz na hojka.
moc sa mi tam isť nechcelo.
nechcel som byť takpovediac všade a nikde.
ale čo čert nechcel, kolega v práci kupoval procesor athlon XP 2500+
s jadrom Barton.
doska samozrejme procesor podľa dokumentácie nepodporovala ani s poslednou verziou biosu, co mi potvrdil aj jeden user z egypta priamo z fora výrobcu t.j. AMD. tak som sa zaregistroval aj na hojkovi.
dúfal som, že niekto mal podobný problém. ako sa ďalej dočítate, márne.
hneď môj 1. post sa nejak neujal. v téme bola jedna reakcia a aj tú moderátor fóra editoval. takže tá reakcia bola možno aj trocha štiplavá a ak nie, tak k veci nebola určite.
takže teraz z tohto miesta môžem povedať, že kolega ten procesor kúpil, doska ho správne rozpoznala a funguje do teraz. a nejak podobne to je aj so mnou na fóre hojko.
na moje príspevky boli, sú a asi aj budú pozitívne a samozrejme aj negatívne reakcie.
ale to je tak všade. dá sa tu viesť niekoľko hodnotných diskusii, ale žial nájdu sa aj také, z ktorých by oliver andrássy mohol čerpať námety pre reláciu aj múdry schybí.
mne osobne asi najviac utkveli v pamäti diskusie s t0m4s3-m, tomasito-m a s mystique-om. takže na nich pozor ;-).
ešte moje odporúčanie: prejdite na mojom blogu medzi favorite links a kliknite na hojko.
prídete k informáciám o ktorých ste nevedeli, otvoria vám oči, vy budete o5 o niečo múdrejší, zmeníte názor a na niektoré veci, udalosti...sa začnete dívať z iného uhla.
cas, ktory tu travim, to netusim ani z daleka. obcas to je ako hlavny prac. pomer niekedy len taka bokovka popri inych cinnostiach :P .
preco sem chodim? :roll: zistit, nieco o sebe, o tom co neviem a zistit nieco o vas :D
kam nechodím.Kultúra (film, hudba, tv, rádio...),,Hľadám,,Internet a siete,,Programovanie,,Linux,,Kôš
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

chodim sem preto lebo je to moje najnavstevovanejsie forum zo vsetkych co mam,niekedy som tu chodil casto ale teraz uz len tak na skok,ale vzdy tu najdem zaujimave temy,v ktorych sa dost dozviem aj pobavim :lol: to je vsetko :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

na vam pravdu poviem neviem presne odkial poznam hojko ale som rad ze som tu a je to moja najnavstevovanejsia stranka citim sa tu troska kao takpovediac doma neviem preco stale rovnaky useri takze poznam viacerych povahy ako keby som ich poznal osobne a o pc a inom sa tu da dozvediet furu info najlepsia diskusia je asi volna diskusia a erotika a vztahy :D a potom poradna pri kupe a hardware
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

proste ma to tu bavi ludia poradia a tak.super forum.a nasiel som ho na stranke tahaj.sk ludia sa radili o jeden program a tak to slo...
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

tak trosku zabijam cas pozeram co je nove a ani nvm ale vzdi rad prijdem na toto forko ;)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

páči sa mi tu a je tu pár správných ľudí.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Na hojko chodim preto lebo je tu vela fajn ludi, da sa tu odreagovat a ked mam naladu pokecat v kulture, volnej diskusii, zivotnom style a v erotike...
Som rada ze som sa sem regla... Vdaka lamkam...
Kolko casu tu travim sa povedat neda raz 3 hodiny a raz 3 minuty...
Ale aj tak som stastna ze som tu :) ...
Napísať odpoveď