Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

MurphY napísal:a mozem sa opytat ci tam rozumies tym frazam ? ak nie tak potom mam o tebe velmi "skvely" nazor.. ak si myslis ze svk je shit tak je to s tebou tazke..
A co je zle na tom ze sa mu nepaci slovensky HH? Kvoli tomu mas o nom "skvely" nazor? :roll: Tebe sa asi paci, mne sa nepaci ale nemam o tebe ziadny nazor...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

smetiar007 napísal:Nejde o to kto ich priviezol ale o to ze ich niekdo zvaluje na hip hop :D
co dpc maju drogy s hudbou??? nedavajte to dokopy so 60 rokmi (sex drugs n rock n roll) kto chce drogovat moze pocuvat aj moravanku s kamelotom :x
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

dawo napísal:co dpc maju drogy s hudbou??? nedavajte to dokopy so 60 rokmi (sex drugs n rock n roll) kto chce drogovat moze pocuvat aj moravanku s kamelotom :x
presne tak drogy nepatria k hudbe :roll:
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

komercny hip hop slovensky stoji za p, a pocuvat take dristy kde nevie ni ine ako kydat na inych ktori toho dokazali v zivote ovela viac, al kto jak kde poje**** nejaku holku, abo jak sa sfetoval ma absolutne nezaujima!
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

nebel napísal:komercny hip hop slovensky stoji za p, a pocuvat take dristy kde nevie ni ine ako kydat na inych ktori toho dokazali v zivote ovela viac, al kto jak kde poje**** nejaku holku, abo jak sa sfetoval ma absolutne nezaujima!
Hehe, mi to pripadá úsmevné, keď si spomeniem, čo mi známy vysvetlil, že prečo sa mu páči slovenský rap: Také, že "zo života". :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

fikus-kukis napísal:Hehe, mi to pripadá úsmevné, keď si spomeniem, čo mi známy vysvetlil, že prečo sa mu páči slovenský rap: Také, že "zo života". :lol:
sak zo zivota ... si zober o com by si ty byt rapperom rapoval?? o prirode?? o vztahoch o bohu?? no nie.... o chlaste drogach autach a babach .. to je ten ich zivot ... ti co si tie platne kupuju slintaju ze oni taky life nemaju a myslia si ze ho raz budu mat lebo je to jednoduche ked aj napr. rytmus ma taky zivot... :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dawo napísal:sak zo zivota ... si zober o com by si ty byt rapperom rapoval?? o prirode?? o vztahoch o bohu?? no nie.... o chlaste drogach autach a babach .. to je ten ich zivot ... ti co si tie platne kupuju slintaju ze oni taky life nemaju a myslia si ze ho raz budu mat lebo je to jednoduche ked aj napr. rytmus ma taky zivot... :roll:
No urcite nie su len take texty ake pises ... Su texty ktore hovoria o sucastnom stave na svete , o vojnach , o náckoch , o fetakoch atd...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak slovensky moc neuznavam mozno tak Cistychov ten je ok a aj cela NS(nazov stavby)
A zahranicny tak jednoznacne bol najlepsi 2pac a nie len pre hudbu ale bol to proste velky basnik a myslitel (vojna raz skonci ale moji vojaci su vecny)
A zo sucasntych je Eminem cislo jedna to jednoznacne
A nedavno ma chytil Raptile neviem ci poznate celkom OK hudbicka
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Tak ludia kto tu pozna Remy Ma ? Ja ju uplne zerem ! :twisted:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

custe dnes som si vypocul z haluze rytmusa...a som si spomenul v posledjen pesnicke uplne na konci takym hlasom "zavrem dvere nechcem byt ruseni pustim hudbu susedia odpovedia busenim"...pochadza to od DM z pesnicky "tak jak na to"...no ja som sa chcel spytat naco to tam je ? ma to byt nejaka "urazka" ? lebo mi to pripada takym hlasom povedane...alebo len tak ? viete o tom niekto nieco ? :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Mna v poslednej dobe dostal song od Hlas Reality - Zivot v pekle
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

TomAss napísal:custe dnes som si vypocul z haluze rytmusa...a som si spomenul v posledjen pesnicke uplne na konci takym hlasom "zavrem dvere nechcem byt ruseni pustim hudbu susedia odpovedia busenim"...pochadza to od DM z pesnicky "tak jak na to"...no ja som sa chcel spytat naco to tam je ? ma to byt nejaka "urazka" ? lebo mi to pripada takym hlasom povedane...alebo len tak ? viete o tom niekto nieco ? :)
asi dalsi skryty diss ako od dm "repovat pi*ov*** len kvoli tomu aby som bol za vodou" alebo neco take tiez tam asi narazali na rytmusa..

//ach degeskovia musia znizit karmu kvoli tomu ze maju komplexy z hip hopu a nevedia pochopit podstatu veci..
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

nechcem rusit ale...

hip hop a umelci to jednoducho nejde k sebe :)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

fruxo napísal:nechcem rusit ale...

Vieš čo to je hip-hop??Skladá sa zo 4 elementov+jeden ďalší...medz nimi je aj graffiti..vieš aké diela robia praví writeri?to je UMENIE!majú výtvané cítenie,proste tak...myslíš iba rap,čo tvorí zvukovú zložkou hip-hopu...áno,praví rapperi to vedia,fakt ...ale ak počuješ nejakého,čo si myslí že to vie,je to pod úroveň...to je nič,to aj ja vravím ..pozri si diela pravých writerow(nemyslím tých,čo kreslia po domoch a tak)ale ozajstní...potom hovor :) Ináč,mne sa páči Sido a celý Aggro Berlin, a čo sa snažia Slováci,tak asi Moja reč,alebo H16....
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

co hovorite na toto : Marpo - The Bang Mixtape Vol. 1 (2007)
celkom slusna kvalitka :) :!:
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

fruxo napísal:nechcem rusit ale...

dost netolerantne... aku hudbu pocuvas?
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

no neviem ci pravve slovensky al cesky hip hop za nieco stoji, akurat tak za prd(ked pocujem tie ceske hlasy z PSH tak mi je blivno)
radsej skor daco zahranicne
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

nebel napísal:no neviem ci pravve slovensky al cesky hip hop za nieco stoji, akurat tak za prd(ked pocujem tie ceske hlasy z PSH tak mi je blivno)
radsej skor daco zahranicne
nahodou h16, vec, moja rec davaju v pohode :wink:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

MurphY napísal:a mozem sa opytat ci tam rozumies tym frazam ? ak nie tak potom mam o tebe velmi "skvely" nazor.. ak si myslis ze svk je shit tak je to s tebou tazke..
Co? Zato ze sa dakomu neaci maximalne trapny SVK hh tak hned je to s nim tazke?! Cool
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

inac vsimol si niekto, ze v niektorej pesnicke od rytmusa, teda dvoch, je podmaz od 2Paca, ale uz neviem, z ktorej pesnicky? :)
Napísať odpoveď