Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ok tak sa jej zajtra pozdravim a dufam ze si nepomysli nic zle ...........ta ja len preto ze do teraz som sa jej nezdravil a tak zrazu aby si nepomyslela ze mi sibe
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

slavo120 napísal:...ta ja len preto ze do teraz som sa jej nezdravil a tak zrazu aby si nepomyslela ze mi sibe
uz to hovoris treti raz, my chapeme..
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

Vcelku dobrá debata,takže ty máš 17 ona 18 a jej priateľ 20 a má auto atď.....no kamarát ty si si lepšie nemohol vybrať,ale čo som čítal v odpovediach tak sa väčšinou zhodovali s tým,že by si s nou mal pokecat o normálnych veciach,a na inom mieste ako v škole,dobrý nápad bola ta diskotéka a panák na povzbudenie proste normálne s nou začni kecať o normálnych veciach,a potom jej povedz čo je vo beci ale povedz jej to mierne...aj keď ty čo ma poznajú vedia že by som tu nemal mať takéto reči ale co už.
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

slavo120 napísal:a ešte k tomu mi v škole sme taký "skvelý kolektív" a všetci vedia že sa mi páči a vždy keď ide okolo tak majú také uštipačné reči typu : "slavo žena ti ide" úplne jak debili sa správajú a ona to počuje aj vidí ako sa uškŕňajú tak čo si potom o mne pomyslí keď mam takých "kamarátoch"
No tak ti poviem, ze toto ti velmi v tvojom dobivani nepomohlo. Je malo pravdepodobne ze by s tebou nieco chcela mat, preto, lebo ona si povie ze ked ju mas rad, preco sa s tym chvalis u spoluziakov a toto velmi zeny rady nemaju. Ale ja by som ti skusil odporucit klasicku postu. Niektorym babam sa to paci ale skor v tom pripade ze nevie o nicom a pride jej postou v peknej obalke krasopisom napisane vyznanie lasky. Mno neviem neviem, musis nieco skusit poriesit, lebo ked nic nespravis, tak ta bude srat ze si sa ani nepokusil...
slavo120
Professional
Professional

Ja som sa pred nikim nechvalil ze sa mi paci proste je to na dlhsiu debatu nechcem to tu rozoberat ale tak sa to akosi rozsirilo ale ja som nikomu nic o nej nehovoril ale teraz to uz vedia vsetci...............a na upresnenie jej frajer ma 23 heh ta este lepsie co :? ..................a teraz nieco veselsie dnes sa mi pozdravila a dokonca prva ti kokso ta som chvilu cumel ze ci to na mna aj som sa obzrel ci nie na niekoho ineho ale potom som sa odzdravil a pozdravila sa mne to viem isto ........... :)
slavo120
Professional
Professional

Ale preco to urobila ked doteraz na mna ledva kukla obcas ????................som bol prekvapeny a nech mala dovod akykolvek taak i tak som rad lebo i to je pokrok
Hellb0Y
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellb0Y »

Najprv sa s nou skamarat , nedavaj jej na javo ze ju tak strasne milujes , lebo sa ta zlakne a bude vediet ze ju chces len zbalit . :!:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

slavo120 napísal:Ale preco to urobila ked doteraz na mna ledva kukla obcas ????................som bol prekvapeny a nech mala dovod akykolvek taak i tak som rad lebo i to je pokrok
trošku brzdi, nehľadaj nič viac tam, kde možno nič nie je, o to budeš viac sklamaný ak sa dozvieš, čo skutočne si o tebe myslí. To, že sa ti pozdravila prvá nič neznamená. Začni konať a nie sa len zdraviť a usmievať. A žiadny list neposielaj, ako ti radil kolega vyššie, vyzerá to ako keď deti v škôlke si posielajú lístočky.
slavo120
Professional
Professional

Ta ti poviem ze nic v tom nehladam ale aj tak som rad a aj prekvapeny ze to urobila no a asi vazne zacnem konat ta toto mi dodalo trochu odvahy a mozno ma nema za debila jak som si myslel :)
Vincko
Light Expert
Light Expert

pinco napísal: A žiadny list neposielaj, ako ti radil kolega vyššie, vyzerá to ako keď deti v škôlke si posielajú lístočky.
Si asi nepochopil zmysel, tazko je to iste ako ked si deti v skolke posielaju listocky...
pinco
Darca
Darca

Vincko napísal:Si asi nepochopil zmysel, tazko je to iste ako ked si deti v skolke posielaju listocky...
Prezraď mi tvoj zmysel. Čo si predstavuješ, že bude v tom liste napísané? Nechcel so to napísať tak, že je to hlúposť, ale príde mi to veľmi detské.
slavo120
Professional
Professional

joj zbytocne to riesite ja jej nemam v plane napisat list chcem si s nou teraz uz normalne pokecat myslim ze som na dobrej ceste........a mozno potom aj list bude :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pinco napísal:Prezraď mi tvoj zmysel. Čo si predstavuješ, že bude v tom liste napísané? Nechcel so to napísať tak, že je to hlúposť, ale príde mi to veľmi detské.
Hej, je to detské, ale ak to dokáže vhodne napísať, môže to byť celkom milé. :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Pána beka... ľudia, ako môže byť písanie listov detské?

Berem len to,že v tomto prípade je to nevhodné, ale tvrdiť,že písanie listov je detské?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lol, ja som to pochopil, že by jej poslal lístoček v škole. Tak toto som myslel že je detské.
Normálny list? Nie je to detské, je to romantické. No v dnešnej dobe pri zoznamovaní netradičné. A možno by bolo vhodné začať inak, potom písať list.
pinco
Darca
Darca

Te-wei napísal:Pána beka... ľudia, ako môže byť písanie listov detské?

Berem len to,že v tomto prípade je to nevhodné, ale tvrdiť,že písanie listov je detské?
Ešte mi povedz, že sa ti to zdá normálne a píšeš listy frajerke.

Nenapadne ma žiadna príležistosť pri ktorej by som poslal svojej babe list a vôbec nie poslať list ženskej, ktorá by nevedela ani ako sa volám. Ako malé deti sme si hádzali anonymné zamilované listy do schránok.

btw. prosím odpustite si teraz vaše romantické výmysli...
Vincko
Light Expert
Light Expert

pinco napísal:Ešte mi povedz, že sa ti to zdá normálne a píšeš listy frajerke.

Nenapadne ma žiadna príležistosť pri ktorej by som poslal svojej babe list a vôbec nie poslať list ženskej, ktorá by nevedela ani ako sa volám. Ako malé deti sme si hádzali anonymné zamilované listy do schránok.

Je rozdiel ked to robia male deti, a je rozdiel ked je to myslene romanticky. Odsudzujes to pretoze si chlap, samozrejme by som to aj ja odsudzoval. Pozri sa, dam ti priklad: Potesi ta ked dostanes od zenskej kvet? No mna osobne nie, je to pre mna ako ked si pojdem na luku odtrhnut nejaku burinu. Ale rozdiel medzi pohlaviami je v tom, ze zenu taky kvietok neskutocne potesi...
A takto to vnimas s tym listom ako ja s kvetom. Je rozdiel hadzat si anonymne zamilovane listocky do schranky ked mas desat rokov a je rozdiel zamilovany list v pokrocilejsom veku. Presne ako si napisal, romanticke vymisli, ale vacsina dievcat je z tych "romantickych vymislov" na meko. Samozrejme vynimka potvrdzuje pravidlo...
Btw, nech sa vyjadri nejaka dievcina ci by ju list potesil...
PS: este k tomu ze ci hadzeme zamilovane listy frajerke do schranky. Samozrejme ze nie, lebo proste uz ju "mam". Ale ak mas frajerku, tak to skus ci sa tomu potesi. Chlapovi sa to zda nezmyselne...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

pinco napísal:Ešte mi povedz, že sa ti to zdá normálne a píšeš listy frajerke.

zabi ma, ale ja som si jedného času dosť písal listy. prvá bola moja kamoška s ktorou som sa neskôr dal dokopi a pak moja druhá kamarátka,ktorá žiaľ bývala ďaleko. A vždy som sa ako málé decko tešíl na nový dopis. mne sa to páči a má to niečo do seba a kludne by som napísal list aj frajerke, hoci aj ak by sme bývali v jednom meste, myslím,že to môže byť pekne gesto a poteší a tiež je to romantické pinco ;) haha...
Ale posledný list som napisal už pred mnohými rokmi a nemyslím,že nejaký ešte napíšem, ale uvidíme.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:zabi ma, ale ja som si jedného času dosť písal listy. prvá bola moja kamoška s ktorou som sa neskôr dal dokopi a pak moja druhá kamarátka,ktorá žiaľ bývala ďaleko. A vždy som sa ako málé decko tešíl na nový dopis. mne sa to páči a má to niečo do seba a kludne by som napísal list aj frajerke, hoci aj ak by sme bývali v jednom meste, myslím,že to môže byť pekne gesto a poteší a tiež je to romantické pinco ;) haha...
Ale posledný list som napisal už pred mnohými rokmi a nemyslím,že nejaký ešte napíšem, ale uvidíme.
som raz dostal list od frajerky a bolo to také zvláštne, pekné, keď som videl ako sa s tým vyhrala.... Ale ja som sa k tomu dáko nemal odpisovať.... asi preto lebo píšem strašne :D
slavo120
Professional
Professional

Tak podla mna list nieje az taka blbost nahodou dievcatu sa to moze zdat mile no neviem ja sa v nich neviznam :D ....................ale prejdem k podstate tak este som s nou nehovoril lebo som ju dnes ani nestretol v skole asi v nej ani nebola :? .........tak v pondelok istotne.................no moc som toho za tento tyzden teda nevibavil ja viem ale tak pomaly dalej zajdem ne :) ...........a aspon sa mi zacala zdravit ja viem ze to nic neznamena ale ja som z toho taky happy :oops:
Napísať odpoveď