Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Digital napísal:No hej mal som vypadky pamate ale teraz v poslednej dobe jak som zacal čítat knihy a brat ma dokonca nahovoril aj na pisanie knih (ale len take ze pre seba) tak mam pamat výbornú si myslím , treba precvicovat hlavne mozog ked sa uz huli teda :wink:
aaa knihy pises vtedy az ked si das jedno mleeko ze ? vtedy to vsetko ide krasne a samo :) poznam to..
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

MurphY napísal:aaa knihy pises vtedy az ked si das jedno mleeko ze ? vtedy to vsetko ide krasne a samo :) poznam to..
Ide to aj bez mlieka :) Ale aj sním :lol: :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Digital napísal:No hej mal som vypadky pamate ale teraz v poslednej dobe jak som zacal čítat knihy a brat ma dokonca nahovoril aj na pisanie knih (ale len take ze pre seba) tak mam pamat výbornú si myslím , treba precvicovat hlavne mozog ked sa uz huli teda :wink:
Keď si uvedomuješ, že ti to nerobí dobre, neuvažuješ s tým prestať? Pretože ja keď som fajčil a že ma začalo bolieť v pľúcach, tak som hneď na pár týždňov vysadil zo strachu, že som niečo chytil.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Keď si uvedomuješ, že ti to nerobí dobre, neuvažuješ s tým prestať? Pretože ja keď som fajčil a že ma začalo bolieť v pľúcach, tak som hneď na pár týždňov vysadil zo strachu, že som niečo chytil.
Neuvažujem prestat :) Ked sa uz necitim dobre davam si prestávky , týžden-dva . S tou hlavou je to normalka proste zabudas ale nie zas tak jak po alkohole . Napr nespomenes si co si robil sobotu vecer a take drobnosti , ale da sa to lahko dobehnut , dokonca aj predbehnut castým čítaním/písaním ! :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pinco napísal:Keď si uvedomuješ, že ti to nerobí dobre, neuvažuješ s tým prestať? Pretože ja keď som fajčil a že ma začalo bolieť v pľúcach, tak som hneď na pár týždňov vysadil zo strachu, že som niečo chytil.
ja som prestal po tom ako sme si dali s kamosmi basket a ja som skoro skolaboval... teraz je to mesiac a pol tak dufam ze vydrzim
pinco
Darca
Darca

Digital napísal:Neuvažujem prestat :) Ked sa uz necitim dobre davam si prestávky , týžden-dva . S tou hlavou je to normalka proste zabudas ale nie zas tak jak po alkohole . Napr nespomenes si co si robil sobotu vecer a take drobnosti , ale da sa to lahko dobehnut , dokonca aj predbehnut castým čítaním/písaním ! :wink:
Podľa mňa je to dosť veľké okno, keď zabudneš na to, čo si robil pred pár dňami. Ovplyvňuje tráva výkon napríklad pri športe, sexe? :D

uprimnaDUSA, mesiac a pol? Tak to už máš najhoršie za sebou, len tak ďalej, držím palce :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Podľa mňa je to dosť veľké okno, keď zabudneš na to, čo si robil pred pár dňami. Ovplyvňuje tráva výkon napríklad pri športe, sexe? :D

uprimnaDUSA, mesiac a pol? Tak to už máš najhoršie za sebou, len tak ďalej, držím palce :wink:
No pri sexe je ovela vacsia nadržanost + tá euforia . A sport ? No poznam strasne vela futbalistov , basketbalistov , hokejistov atd.. ktorý húlia vela rokov a sú v sporte velmi dobrý. No a to zabudanie neni to zas takee ze nevies co si robil doslova ale napr nevies si spomenut co si pozeral v telke .. dá sa nato spomenut ale musis sa viac zamysliet :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital napísal:No pri sexe je ovela vacsia nadržanost + tá euforia.
nj, mozno zo zaciatku priatelu, resp. pokial naozaj zahulis raz za cas... ; )
Opakovane fajcenie marihuany podla vykonanych vedeckych studii ovplyvnuje hormonalne nastavenie organizmu. Okrem vplyvu na menstruacny cyklus, co moze znizit plodnost, bol účinok opakovaneho uzivania marihuany pozorovany najma u muzov. Je mozne sa domnievat, ze marihuana vo vyssich davkach znizuje hladinu testosteronu. Dokonca bol popisovany pripad, kedy doslo ku zaostavaniu vyvoja pohlavnych organov (ochlpenie, dozrievanie semeníkov) u 16 rocneho fajciara marihuany. Ide teda o to, ze pri opakovanom fajceni marihuany by sa u muzov mohol vyskytnut znizeny zaujem o sex, pripadne aj mozne poruchy erekcie. Dalsim rizikovym faktorom su psychicke zmeny, ktore mozu negativne ovplyvnit sex. zivot. Moze sa vyskytnut znizeny zaujem o sex z dovodu depresivneho nastavenia osobnosti, pripadne au uzkostne stavy mozu byt na pozadi nezaujmu o sex.

Zdroj: http://www.infodrogy.sk/index.cfm?modul ... visoryID=4
To, ze pravidelne hulenie ganje znizuje hladinu testosteronu- co je nase sexualne palivo chlape- je vseobecne znama vec. BTW. si spravne ochlpeny, resp. mas spravne dozrete semenniky? Joke ; )
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:To, ze pravidelne hulenie ganje znizuje hladinu testosteronu- co je nase sexualne palivo chlape- je vseobecne znama vec. BTW. si spravne ochlpeny, resp. mas spravne dozrete semenniky? Joke ; )
No joo mas pravdu , vsetko ma svoje negativne stránky :wink:
Myslim si ze moj dick je v poriadku ak ta to zaujma teda :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital napísal:Myslim si ze moj dick je v poriadku ak ta to zaujma teda :lol:
Nenarazal som na tvoj dick, ale na vyvinutost tvojich balls ; )

Ja len aby tu nepadali dezinformacie a deti nezacali brat ganju ako nejake afrodiziakum, kedze v skutocnosti ide o pravy opak.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Nenarazal som na tvoj dick, ale na vyvinutost tvojich balls ; )

Ja len aby tu nepadali dezinformacie a deti nezacali brat ganju ako afrodiziakum, kedze v skutocnosti ide o pravy opak.
JJ s tým suhlasím nemozem to niak popierať ... (Balls are Ok :> )
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Tomasito: Marihuana je dar prirody. To vieme vsetci. A kedze ludstvo je brutalne premnozeny druh, a priroda si s nami uz nevie rady, tak jednoducho to zariadila tak, ze nas zacala ovladat cez jej dari a ludia maju mensiu chut na sex a rozmnozovanie a rozsirovanie potomkov.. To je predsa logicke. Ale zasa u mna je to tak, ze ked som sfajceni, a som sam, alebo s holkou, a prave mi nebehaju po rozume globalno dolezite veci, tak mam brutalnu chut na sex, co je sposobene urcite tim, ze som VIP medzi ludmi, takze clovek ako ja, ktori nosi v sebe niake posolstvo, alebo ma dolezity osud (to neviem preco ma priroda bere ako celebritu to este musim zistit) sa musi rozmnozovat a posuvat svoje vzacne geny dalej medzi svoje potomky.. Obrázok Obrázok Obrázok
pinco
Darca
Darca

okonenipica: ťažkú úvahu si stvoril, bol si úplne čistý, keď si to písal? :D Priznaj sa! :D :wink:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:okonenipica: ťažkú úvahu si stvoril, bol si úplne čistý, keď si to písal? :D Priznaj sa! :D :wink:
Samozrejme ze som to pisal cisty bracho, 2tyzdne som zavrety doma bo som chori, ale to je jedno..

Vies preco som to pisal cisty ? Namiesto toho aby som tu pisal na hojkovi som sa mal uz davno osprchovat a ist k doktorovi, som tam objednani, takze mam dokaz ze som dneska nehulil :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Takze ked si pod vplivom drog citis sa VIP ? :smt056
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

AA: si to nepochopil :wink:

Ludia ma nieco spolocne astmaticky kasle s marihuanou ?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

okonenipica napísal:AA: si to nepochopil :wink:

astma ..to su priedusky .. ma nieco ganja s prieduskami ?? odpovedz si sam :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:AA: si to nepochopil :wink:

Fajcenie marihuany velmi ucinne potlačuje astmu . (ale nelieči)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Fajcenie marihuany velmi ucinne potlačuje astmu . (ale nelieči)
No do riti som sa dneska o tom brutalne hadal z mamou zasa mi davala ze sa rozpravala o tom (( :lol: )) takze daj mi link pleas na niaky taky clanocek nech mozem vytlacit 8)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:No do riti som sa dneska o tom brutalne hadal z mamou zasa mi davala ze sa rozpravala o tom (( :lol: )) takze daj mi link pleas na niaky taky clanocek nech mozem vytlacit 8)
Pohladaj na Groweri , ja som akurat nafajceny a vobec sa mi nechce , ak nenajdes tak neskor vecer ti to najdem. :wink:
Napísať odpoveď