-Zarastanie na tvári =)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tka, mám 17 a môžem poklopať po stole že zarastám málo nielen čo sa týka tváre ale aj inde...... jediné štastie- aj keď dáky vyrastie tak ho zotnem... zakázal by som chlpy :twisted:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja sa holím od 14 na celej tvári ale to ešte neboli také hardcore fúzy ako mi rastú teraz :D
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

ja sa holim od 15 taha mi na 17 zarastam taky stred esce to vdaka bohu :)
a jako casto sa holite priblizne???
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

ja som sa už druhý krát mám 16a nechem mat na brade kučery
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Ja raz týždenne, preto dvakrát je pre mňa otrava a dvakrát ten nepríjemný pocit na dotyk s dorastajucého strniska :? .
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ten kto spominal bronofuzika ...jaaaj tak ten vyraz poznam xixiixix ...zakladna deviaty rocnik :D
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Ja uz zarastam asi aj budem len tak ako Don Juan Len okolo ust a potom nist :D Mam 23 a myslim ze to na to staci brucho len pasik a hrud medzi prsiami a ked este chodim do posilky tak to vyzera akurat!! To mame asi vsetci v rodine. Cool no ne? :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ja mam kamarata co ked mal 16 ta bol taky zarasteny ze az a potom mam este kamarata co ma 19 a neni este skoro vôbec takze je to uplne individualne
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

:lol: no pani.ved pockajte.vas to omrzi cakat na zarastanie.aj ja som chcel dakedy davno a otec mi povedal,ze ked budem nebudem chciet.a pravdu mal.koho to ma bavit furt sa holit???ale ako zalesak tiez nechcem vyzerat takze sa holim proti svojej voli.a nechcem :cry:
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

ja mám 15 a už sa holím pol roka.... Mám spolužiaka, ktorý má riadnu bradu ale aj takých čo sa ešte v živote neholili majú ksicht ako detskú prdelku...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

kebyze nemam dlhe vlasy tak sa neholim ale mam dlhe vlasy takze ked som zaresteny+dlhe vlasy orangutan timko :lol: :lol: :lol:
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

tak ... ja tiez sa holim od 15 ... ked si predstavim kolko som mohol za tych par rokov usetrit penazi za žiletky a peny :D

inak som fest chlpaty, nohy cele, brucho dost, len chrbat my zatial nastastie chyba :)
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Aldeberan napísal:tak ... ja tiez sa holim od 15 ... ked si predstavim kolko som mohol za tych par rokov usetrit penazi za žiletky a peny :D

inak som fest chlpaty, nohy cele, brucho dost, len chrbat my zatial nastastie chyba :)
aj ten bude neboj sa sak pozri koho si si dal na avatar :D
To nebola urazka ...
Zo srandy
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Cicatrix napísal:ja mám 15 a už sa holím pol roka.... Mám spolužiaka, ktorý má riadnu bradu ale aj takých čo sa ešte v živote neholili majú ksicht ako detskú prdelku...
adam kedy si sa ty holil??? ved ty si to trhas kombinackami :lol: ...a k tej detskej prdelke....(ved som od teba o vyse rok mladsi... :roll: )
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ades napísal:zalezi aj na takych veciach ako napriklad zivotosprava cloveka a tak: taky sportovci napriklad (alebo len ludia s vacsim energetickym vydajom) zarastaju skorej, nie je problem vidiet 15 rocneho zarasteneho futbalistu, ktory hra futbal od detstva... od fyzickej aktivity sa odvija produkcia rastoveho a inych hormonov.
ja mam 14 no za chvilku 15 no a o chlpoch na nohach no skratka mozem snivat ako amm ale no oproti spoluziakom a sportujem uz hodne dlho
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

afa napísal:ja mam 14 no za chvilku 15 no a o chlpoch na nohach no skratka mozem snivat ako amm ale no oproti spoluziakom a sportujem uz hodne dlho
to je somarina, že športovci zarastajú skorej. Každý človek je iný a takisto aj inak a v inom čase zarastá.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

to je u kazdeho individualna vec ja som v 16 zarastal len na brade a pod nosom a po bokoch nie po case aj tam, zalezi ako tvoje telo dospieva a kolko hormonov dava na tuto cinnost ( rast fuzov) to ti nikto z nas nevie povedat ale do 25 tky urcite zarasties az az :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no ja napriklad na nohach zarastam uz par rokov, ale na tvari zacinam az teraz pred maturami :) akurat predvcerom sa ma otec pytal, ze kedy sa oholim ... moja odpoved bola ze aj hned ked mi kupi strojcek :) :P
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

noo v tom budu geny... kazdy zarasta v inej dobe..., ja napr. holim od 18...? ani sam nepametam... ale nezarastam nejak brutalne..., ani na hrudy ani na chrbte... :Pje to individualne...
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

Dostávam sa k slovu páni :D Nemám dokopy ani 15 a holím sa každý druhý deň :-) komplet,brada,fuzy,bokombrady..zhruba 8h po holeni sa pýšim ostrým strniskom :wink: :) A vôbec mi to neprekáža..sice holenie je nudné,ale má to svoje výhody keď si to tak týždeň nechám vyzerám určite nad 18,takže nemám problém sa dostať k ženám,cegaretám,alkoholu etc :-) nieže by som to zneužíval ale je to tak.

Toto sa tyka tvare :-D na hrudi nezarastam,na bruchu jemne...ďalšie zony nekomentujem :oops: :lol:
Napísať odpoveď