Neboj sa nič zle neurobi iba ak tak len v prospech občanov tohto štatu a nie v prospech jedincov.Konečne.Linkman napísal:To sa ešte len budeme potom spamatávať z toho bordelu čo tu napácha fico
ANTIFICO
A prečo by som neveril ved doterajšie sluby splnili(v ramci možnosti) a nie ako vtedajšia vlada len slubovala a slubovala."A ešte musime vydržat už len trochu a budeme sa mat lepšie"-same hluposti dokedy sme to mali vydržat?Do vtedy kym by nas Dzurinda neokradol o posledné peniaze.ANO VERIM MU!enter00 napísal:tomu skutocne veris?
-
Ali N
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vysvetliš mi konkrétne ako ťa minulá vláda okrádala? Lebo keď vezmem do úvahy Ficové návrhky k dôchodkovému systému tak skôr to by som nazýval okradaním.MGSnake napísal:A prečo by som neveril ved doterajšie sluby splnili(v ramci možnosti) a nie ako vtedajšia vlada len slubovala a slubovala."A ešte musime vydržat už len trochu a budeme sa mat lepšie"-same hluposti dokedy sme to mali vydržat?Do vtedy kym by nas Dzurinda neokradol o posledné peniaze.ANO VERIM MU!
Tak napr.moja mama robi v nemocnici a previst nemocnice na sukromne spoločnosti je blbost.Znižili jej plat o 5 tisic korun z dna na den.No pochopiš to?Ali N napísal:Vysvetliš mi konkrétne ako ťa minulá vláda okrádala? Lebo keď vezmem do úvahy Ficové návrhky k dôchodkovému systému tak skôr to by som nazýval okradaním.
-
Ali N
Medium Star
Tak to bol nejaky špecifický prípad lebo o plošnom znížovaní platov lekárov za minulej vlády som nepočul. Skôr naopak, pri štrajkoch ktoré organizovali odbory si neviem predstaviť odvažlivca ktorý by znížoval platy a zdá sa mi že nakoniec sa lekari dohodli s riaditeľmi na menšom zvýšení.MGSnake napísal:Tak napr.moja mama robi v nemocnici a previst nemocnice na sukromne spoločnosti je blbost.Znižili jej plat o 5 tisic korun z dna na den.No pochopiš to?
MGSnake napísal:A prečo by som neveril ved doterajšie sluby splnili(v ramci možnosti) a nie ako vtedajšia vlada len slubovala a slubovala."A ešte musime vydržat už len trochu a budeme sa mat lepšie"-same hluposti dokedy sme to mali vydržat?Do vtedy kym by nas Dzurinda neokradol o posledné peniaze.ANO VERIM MU!
dzurinda nebol najlepsi, ale mal vo vlade miklosa, ktory polozil zaklady rastu ekonomiky - to sa kazdorocne prejavuje (uzasnych 8 percent za rok 06).
Mozno, ze ty zatial tieto veci nechapes, a nechape ich ani 80 percent beznej populacie, ale je to fakt.
Mikloš je z Vranova nad Topľou a vo Vranove nie su až takí skúsený ludia (s politikou) ako napr v Bratislave.Mikloš nie je podla mna dobrý finančník.A čo ešte splnili z predvolebnej kampane?Napr.stiahli vojakov z Iraku,Nezvyšoval sa plyn ani elektrina,skončili s privatizovanim letisk.A neviem či vieš o tom že Mikloš spolu s Ruskom spreneverili 1 miliardu SK z eurofondov.enter00 napísal:![]()
![]()
pozri si predvolebny letak smeru, a povedz mi, ktore body okrem rozdania miliard dochodcom splnili.
dzurinda nebol najlepsi, ale mal vo vlade miklosa, ktory polozil zaklady rastu ekonomiky - to sa kazdorocne prejavuje (uzasnych 8 percent za rok 06).
Mozno, ze ty zatial tieto veci nechapes, a nechape ich ani 80 percent beznej populacie, ale je to fakt.
Ehm.. naozaj LOL!MGSnake napísal:Mikloš je z Vranova nad Topľou a vo Vranove nie su až takí skúsený ludia (s politikou) ako napr v Bratislave.
Nevadí.. hlavne, že Fico je expert na všetky záležitosti..MGSnake napísal:Mikloš nie je podla mna dobrý finančník.
Njn.. aby mali koho poslať do Afganistanu..MGSnake napísal:A čo ešte splnili z predvolebnej kampane?Napr.stiahli vojakov z Iraku,
Aj to príde, až prefickujú všetky peniaze, ktoré zarobil Dzurinda.. a rásť nebude len plyn a elektrika..MGSnake napísal:Nezvyšoval sa plyn ani elektrina
njn.. a tak to bratislavské letisko aj dopadneMGSnake napísal:skončili s privatizovanim letisk.
A neviem, či vieš o tom, že Mečiarova vláda 1992-1998 rozkradla polku Slovenska.. pričom 3/4 týchto ľudí dnes stojí za Ficom..MGSnake napísal:A neviem či vieš o tom že Mikloš spolu s Ruskom spreneverili 1 miliardu SK z eurofondov.
Pozri ja nehovorim že Fico je najlepši na všetko.Dzurinda nezarobil peniaze(možno zarobil ale tak že Slovensko zadlžil).Ten plyn a elektrina sa možno bude zdražovat ale nie aspon kazdy rok ako doteraz.A čo sa tyka Mečiarovych ludi(vobec vo vlade ich nie je 3/4) za to všetko može Mečiar že Slovensko bolo tam kde bolo.Jasne boli za tym aj par jeho ludi.Ja si myslim že teraz su vo vlade dobry ludia.Nechapem prečo Ficovi nedate šancu.Ked to pobabre tak OK mali ste pravdu ale ja si myslim ža šancu by mal dostat každý.Lud si zvolil jeho tak mohli by ste aspon trošku rešpektovat (ANTIFICO)toho čo si ludia zvolili.!
-
Ali N
Medium Star
Len aby nebolo už neskoro. Myslim že v politike nie je metóda pokus-omyl ta najvhodnejšiaMGSnake napísal:...Ked to pobabre tak OK mali ste pravdu...
Ja som sice od začiatku nebol výsledkami volieb nadšený, ale Ficovi som šancu dal. A musim povedať že to nie je až take zle ako som čakal, ale niektore jeho kroky a vyjadrenia ma dosť znepokojuju.MGSnake napísal:...myslim ža šancu by mal dostat každý.Lud si zvolil jeho tak mohli by ste aspon trošku rešpektovat (ANTIFICO)toho čo si ludia zvolili.!
MGSnake btw kolko to mas rokov?
.. uz len cakam kedy napises ze aj bicykel na ktorom sa Miky vozil, ti ukradol.. SDKU ucinila vyrazne zmeny s ohladom na buducnost, a to v takom meritku, ze co inym trva mozno desat rokov, oni zvladli aj za jedno volebne obdobie. Samozrejme ze vyrazne zmeny sa odrazia aj na vesne nespokojnych slovakoch, a tak si svojimi krokmi podpisali v dalsom volebnom obdobi ucast v opozicii. Takze zatial co v SDKU mysleli na dobro slovenska v buducnosti, ficko mysli len na dnesok.. ako dneska si vydobyt priazen ludi, samozrejme najlepsi sposob ako si tu priazen vydobit, je vratit vsetky zmeny SDKU do povodneho stavu. ... no a popri tom si nahrabe a nahrabe... mozno aj on si jedneho dna bude moct dovolit odkupit a prerobit nejaky penzion na svoje sidlo, bude moct kupit detom hotel, dostat ich na slusne pozicie aby sa aj ony mohli nahrabat.
A co je na tom celom najlepsie? vsetky tie zmeny nemaju okamzity dopad.. takze to co napachalo HZDS pred SDKU, posobilo zlobu prave za ery dzurindu. To co sa SDKU snazila napravit + pohnut slovensko dopredu, aby blbe slovensko nezilo len v sucasnosti ale malo aj buducnost, tak vsetko ovocie zlize SMER, takze v konecnom dosledku to vyzera ze za ery Ficka sa mame dobre, aj ked to nie je zasluhou.. A zatial co my sa mame dobre, ficko uz silou mocou usiluje o to, aby to netrvalo vecnost, tak rychlo sa snazi pokazit co sa da, aby nasledujuca vladna strana vyzerala ako statu neprospesna (a pritom na nej bude zase vsetky jeho svinstva vratit do stavu povodneho). Takze? Meciar robil zle, bol dobry.. Dzurinda napraval, bol zly.. Fico kazi, ale ludia ho miluju lebo sa maju dobre - pritom nie jeho zasluhou.. Jeho zasluhou sa budeme mat zle v dalsom obdobi, ale samozrejme za to bude vineny jeho nastupca..
.. zial, na slovensku je to tak.
Takze MGSnake nenariekaj stale, nepocuvaj len zaryte babky demokratky ktore sa tomu prt rozumeju, vypocuj si nazory aj zahranicnych ekonomov a politologov. Za dzurindu sme sa museli mat ozaj strasne zle, ked tu vyrastlo obchodnych centier jak hub po dazdi, ktore su navyse stale plne (zrejme dokaz toho ze nikto nema peniaze)
A co je na tom celom najlepsie? vsetky tie zmeny nemaju okamzity dopad.. takze to co napachalo HZDS pred SDKU, posobilo zlobu prave za ery dzurindu. To co sa SDKU snazila napravit + pohnut slovensko dopredu, aby blbe slovensko nezilo len v sucasnosti ale malo aj buducnost, tak vsetko ovocie zlize SMER, takze v konecnom dosledku to vyzera ze za ery Ficka sa mame dobre, aj ked to nie je zasluhou.. A zatial co my sa mame dobre, ficko uz silou mocou usiluje o to, aby to netrvalo vecnost, tak rychlo sa snazi pokazit co sa da, aby nasledujuca vladna strana vyzerala ako statu neprospesna (a pritom na nej bude zase vsetky jeho svinstva vratit do stavu povodneho). Takze? Meciar robil zle, bol dobry.. Dzurinda napraval, bol zly.. Fico kazi, ale ludia ho miluju lebo sa maju dobre - pritom nie jeho zasluhou.. Jeho zasluhou sa budeme mat zle v dalsom obdobi, ale samozrejme za to bude vineny jeho nastupca..
.. zial, na slovensku je to tak.
Takze MGSnake nenariekaj stale, nepocuvaj len zaryte babky demokratky ktore sa tomu prt rozumeju, vypocuj si nazory aj zahranicnych ekonomov a politologov. Za dzurindu sme sa museli mat ozaj strasne zle, ked tu vyrastlo obchodnych centier jak hub po dazdi, ktore su navyse stale plne (zrejme dokaz toho ze nikto nema peniaze)
KoCi:prečo hned na mna utočiš,ja sa tu snažim viest diskusiu na urovni a ty tu začnes utočit.Ja mam 18 rokov keby si chcel vediet.A na politiku mam vlastny nazor a v žiadnom pripade ma neovplyvnuju nejake babky demokratky.Ty si asi zarytý ANTIFICOked hned tak utočiš.Neviem ako možeš vyvodit zaver že Fico všetko pokazi, ked je vo vlade iba par mesiacov!daj mu šancu.A ja sa tu s tebou nebudem hadat lebo ked su odlišne nazory na politiku tak to vždy vedie k hadke.A ty tolko nenariekaj že Fico všetko pokazí.Mne sa tak vidí že sa ti za Dzurindu dobre vodilo a teraz sa bojiš čo prinesie nova vlada.!(ak nie tak prepač)
okej.. nezarobil, ale usporil!MGSnake napísal:Pozri ja nehovorim že Fico je najlepši na všetko.Dzurinda nezarobil peniaze(možno zarobil ale tak že Slovensko zadlžil).
Podľa mňa je lepšie priebežné zdražovanie každý rok o pár % ako každý 2.-3. rok o 50%..MGSnake napísal:Ten plyn a elektrina sa možno bude zdražovat ale nie aspon kazdy rok ako doteraz.
Nehovoril som o ľuďoch vo vláde, ale o ľuďoch za Ficom.. o jeho sponzoroch..MGSnake napísal:A čo sa tyka Mečiarovych ludi(vobec vo vlade ich nie je 3/4) za to všetko može Mečiar že Slovensko bolo tam kde bolo.Jasne boli za tym aj par jeho ludi.
Dokedy mu máme dávať šancu?MGSnake napísal:Nechapem prečo Ficovi nedate šancu.Ked to pobabre tak OK mali ste pravdu ale ja si myslim ža šancu by mal dostat každý.Lud si zvolil jeho tak mohli by ste aspon trošku rešpektovat (ANTIFICO)toho čo si ludia zvolili.!
nikde som neuviedol slova do bitky, ale ked je rec o politike kde su proti sebe postavene dve rozne strany, tak ti to ako utocenie moze pripadat. Pravo na obranu ti vsak neupieram, tiez som napisal svoj nazor ako to vidim ja
.. mozno prave kvoli tym rozdielnym nazorom sa nie prilis casto pustam do politiky, poviem ti narovinu ze nejak nou nezijem, a zaujima ma ozaj len okrajovo. Takze ak mas z mojho prejavu pocit ze som tvoj nepriatel, tak sa mozes upokojit - ja nemam a ani si nerobim nepriatelov a naopak, medzi priatelmi mam aj strasnych zastancov fica. Aby som ti prilial trosku rumu do cajiku, tak tiez som si vedomy ze nie vsetko co miky robil nebolo to najspravnejsie.. ale vo velkej politike sa robia chyby na celom svete 
tak prepac ak som sa ta dotkol - ale ber tuto diskusiu s nadhladom - nech sa ta dotkne len ten, kto chces aby sa ta dotykal
tak prepac ak som sa ta dotkol - ale ber tuto diskusiu s nadhladom - nech sa ta dotkne len ten, kto chces aby sa ta dotykal