Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

nj , aj mňa to napadlo , ale chcel som sa opýtať ...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ak mozem, mne sa viac pozdavalo ciselne zobrazenie karmy ako tato graficka podoba, bolo to aspon pre mna trosku prehladnejsie
ehm moj nazor
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

last_knight napísal:no ak mozem, mne sa viac pozdavalo ciselne zobrazenie karmy ako tato graficka podoba, bolo to aspon pre mna trosku prehladnejsie
ehm moj nazor
o to ide :wink: cim menej vies tym lepsie .. ja som moc spokojny k- uz nelieta hore dole ked niesom v cervenych hodnotach :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kusok viac sa mi lubilo predchadzajuce riesenie, tam si aspon presne vedel na com si, ale aj tak je to uplne jedno, hojko mam stale rovnako rad predsa :smt049

btw. schw33k, stary avatar uz sa nelubil ? chudak uplink :)
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Drago napísal:kusok viac sa mi lubilo predchadzajuce riesenie, tam si aspon presne vedel na com si, ale aj tak je to uplne jedno, hojko mam stale rovnako rad predsa :smt049

btw. schw33k, stary avatar uz sa nelubil ? chudak uplink :)
Veď aj vieš...si klikni na svoju prezývku pozri si hlasy a tam to na spodku máš!! :king:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ot, vopred mi zan odpustite - drago - ee :) pracuje na nejakej tmavsej verzii
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

:) Odkedy sa to zmenilo na kocky tak uz to tak nesledujem aby som mal respekt uz to neni nic viac ako len nakresleni obrazok, ale o tom som tu nechcel..
Ako vas vidim ze sa tu rozkrikujete ze vas karma nezaujima, a pritom kazdy den tu je plno prispevkov, otazok a komentarov o tom, tak mi pripadate ako ludia ktori nadavaju na Mojsejovcov/Vyvolenich/BigBrother/SuperStar a pritom maju o vsetkom prehlad co sa tam deje :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

okonenipica napísal::) Odkedy sa to zmenilo na kocky tak uz to tak nesledujem aby som mal respekt uz to neni nic viac ako len nakresleni obrazok, ale o tom som tu nechcel..
Ako vas vidim ze sa tu rozkrikujete ze vas karma nezaujima, a pritom kazdy den tu je plno prispevkov, otazok a komentarov o tom, tak mi pripadate ako ludia ktori nadavaju na Mojsejovcov/Vyvolenich/BigBrother/SuperStar a pritom maju o vsetkom prehlad co sa tam deje :D
Tak toto je drzosť. Ty toto napíšeš ? Máš charakter ? Ty ideš kritizovať ostatných ? Ty si prvý, ktorému vždy šlo o karmu. Čo keby si sa tak podpísal pod všetky mínusové karmy ktoré si rozdal ? Je ich 288 ! Áno vážení, rozdal 288 mínusiek. A pod plusové nikdy nezabudneš podpísať - okonenipica.
Ty radšej zalez do diery a tam môžeš ticho sedieť a smrdieť, a buď rád, že nemáš karmaban. Byť to na mne, neváham ani minútu. Ty si hovoríš, že si manipulant karmy u iných. Akým právom ? Ako si to vôbec dovoľuješ ? Kto si ? Chlapče spamätaj sa, mám ťa už akurát dosť.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Tak toto je drzosť. Ty toto napíšeš ? Máš charakter ? Ty ideš kritizovať ostatných ? Ty si prvý, ktorému vždy šlo o karmu. Čo keby si sa tak podpísal pod všetky mínusové karmy ktoré si rozdal ? Je ich 288 ! Áno vážení, rozdal 288 mínusiek. A pod plusové nikdy nezabudneš podpísať - okonenipica.
Ty radšej zalez do diery a tam môžeš ticho sedieť a smrdieť, a buď rád, že nemáš karmaban. Byť to na mne, neváham ani minútu. Ty si hovoríš, že si manipulant karmy u iných. Akým právom ? Ako si to vôbec dovoľuješ ? Kto si ? Chlapče spamätaj sa, mám ťa už akurát dosť.
e? tebe co je :D nikdy som nenapisal ze karma bola pre mna prioritou, len som sa staral o nu, zalieval som ju, osetroval, lebo bola (neviem ako to je teraz) strasne dolezita a pokial clovek nemal karmu v akej takej miere tak nebol brany vazne..

A ze som rozdal 288 minusiek ? Kolko som dal plusiek ? To nie je preto ze chcem kazdemu zle, to len preto ze som tie tlacitka pouzival, takze ked sa mi nepacil prispevok, dal som minus, ked pacil, dal plus. No a? Na to to tu bolo nie ? Alebo mi nieco uniklo ?

Inak dalej na tvoje vety reagovat nebudem, to sa neda brat vazne :D a to vazne :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

okonenipica, za vsetko hovori fakt, ze pod to kvantum k- sa nepodpisujes, ale za kazdu k+ svoj podpis nezabudnes natlacit...

... hrdina :roll:

PS 4 eri: Amen
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

eritrocit nemohol by si checknut kolko som minusiek rozdal ja? len cisto zo svedavosti.

//audiotrack: 38 mínusiek si dal
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:okonenipica, za vsetko hovori fakt, ze pod to kvantum k- sa nepodpisujes, ale za kazdu k+ svoj podpis nezabudnes natlacit...

... hrdina :roll:

PS 4 eri: Amen
mam na to svoje dovody :wink: okrem toho ze mi kazdy pisal do SS preco toto a preco tamto, a od jedneho cloveka som dostaval minusko pravidelne (to uz je pase) tak to malo aj iny dovod, dolezitejsi, ale to ti nebudem vysvetlovat, lebo som hrdina 8) :roll: ((asi bys to nepochopil tak sorry, serial bude pokracovat mozno nabuduce))
Tomasito
VIP
VIP

okonenipica napísal:... serial bude pokracovat mozno nabuduce
Aby ten tvoj serial nebol predcasne ukonceny.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Aby ten tvoj serial nebol predcasne ukonceny.
Povedz to narovinu. Chces mi dat ban ? ok. Dovod ?
Tomasito
VIP
VIP

okonenipica napísal:Povedz to narovinu. Chces mi dat ban ? ok. Dovod ?
Dovod? Citaj po sebe, ako k dovodom pristupujes ty...

Nepredbiehaj a to co vyssie napisal eritrocit ber ako upozornenie. Nie je jediny, koho v tvojom pripade napadol k_ban
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

okonenipica napísal:Povedz to narovinu. Chces mi dat ban ? ok. Dovod ?
žiaden ban ti tu nikto nechce dať, dostal si iba žltú kartu
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Karma ban ? Za co ? Ze sa nepodpisujem nad negativne karmy ? A viete ze na to mam dolezity dovod ktori nehodlam porucis ? E?

audiotrack: futbal som nikdy nemal rad takze netusim co to znamena
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

pi*i, ja dam blbcovi 4- karmy a hned mi ju blokne a tuto chlapec ich rozda 300 a nic????
Tomasito
VIP
VIP

okonenipica napísal:Karma ban ? Za co ? Ze sa nepodpisujem nad negativne karmy ? A viete ze na to mam dolezity dovod ktori nehodlam porucis ? E?
Nejde len o to, ze sa podpisujes vylucne pod k+. Nebudem tu pisat konkretne nicky, ale sam dobre vies, akym sposobom rozdavas k-. Tymto si bol upozorneny a pokial sa neuvedomis, budes sa moct podpisovat akurat pod svoje ganjaprispevky.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

okonenipica napísal:Karma ban ? Za co ? Ze sa nepodpisujem nad negativne karmy ? A viete ze na to mam dolezity dovod ktori nehodlam porucis ? E?

audiotrack: futbal som nikdy nemal rad takze netusim co to znamena
po slovensky sa tomu hovori: last warning :!:
Napísať odpoveď