Prečo chodíte na hojko.com?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vyborny chillout, s kavickou pri pc to tu rad pozeram. obcas sa docitam aj nieco zaujimave, obcas nie. niekedy dost casto ani nemam/neviem co napisat. napriklad teraz. pisem to 5 minut. :sleeping:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

hm no tak tusim som to uz v nejakej podobnej teme pisal, ale napisem este raz: regol som sa, ked bola ta aferka s warez forami, a hovorilo sa, ze hojko team hackuje konkurenciu, tak som sa sem prisiel pozriet pod inym nickom (potom som si ho dal zmenit), ze ako to tu vlastne vyzera. To tu este ofsem bol warez, prispel som len sem-tam, este som nevedel ako to chodi.
No a odkedy warez odisiel a ja som ostal, tak tu diskutujem a snazim sa pomahat ostatnym, ved ktovie, kedy budem potrebovat pomoc ja? - aj take pripady boli, hoci nie vzdy sa nasiel niekto, kto mi pomohol. O pomoc ziadam, az ked vsetky moje snahy (google, apod.) zlyhaju, a tu sa vo vacsine pripadov najde niekto poznajuci odpoved na moju otazku :wink:
Zalozeny som bol "23 Mar 2005, 23:00" (o5 skopcene z profilu) a nelutujem. Chodim len asi do polovice sekcii, najzaujimavejsia mi pride Volna diskusia a Internet a siete.
Travim tu aj zo tri-styri hodiny cez vikend, lebo pridem z intraku, kde nemam net a tak checknem hojka a kym poodpisujem a precitam temy, tak to chvilu trva.
Takze tolko moja malickost :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

chodim a pisem sem preto aby si moja triedna profesorka mohla najst moje jedinecne nazory na rozne veci a mohla ma za ne sankcionovat :D:D:D

checkujem hlavne Vtipy, Kultura, Volna diskusia a Hry, obcas zabrdnem do Sportu, Erotika a vztahy, Zivot, styl atd, Internet a Siete, SW
ostatne tak povediac ignorujem
R1k1nko napísal:no ked som sa sem dostal uz tu warez nebol
ja som wrz este zazil, hlavne ze ty mas o dost viac prispevkov ako ja...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

jednoducho Obrázok
bolo to moje prve forum, na ktore som zacal chodit (este vtedy warez) a na lepsie som sa zatial nezaregistroval
:D
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Preto sem chodím lebo sa tu dozviem o veľa nových a užitočných veciach a jediné čo mi vadí je, že je tu pár užívateľov na veľko(nebudem ich menovať!!!)Ale aj tak mi to nekazí moj "dojem" z fóra :mafia:
..::PEaCe::..
Mejzik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mejzik »

a preco nie :P
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

rady do zivota :lol: :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Na toto forum chodim preto lebo tu najdem vela fajn ludi s dobrymi nazormi, starostlivych modov a adminov, dozviem sa tu vela novych veci, snad aj nejake info odovzdam ostatnym ( ci skor nazor ) najdem tu pomoc, raz za cas sa pohadam a nakoniec je to predsa www.hojko.com kam vzdy zamierim ked ma uz nic na nete a PC nebavi. :aasmile24:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Relaxovat... zabavit sa na lamerskych temach, este lamerskejsich postoch, detoch co nevedia slovencinu a riesia problemy dospelych... nasledne sa zabavit na urcitych vyrokoch moderatorov a v pripade ze najdem normalnu temu, tak sa aj zapojit a poradit. Nastastie to nebyva moc casto, takze hojko je pre mna velmi vhodny na precvicenie branice vacsinou pred spanim :D
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Tak na hojko som sa az moc naucil chodit :P Uz si uz ani nefsimam ze kolkokrat za den kliknem na tu moju zalozku hojko.com. Zvycajne sem chodim popozerat nejake zaujimave temy ohladom PC ale najdem si cas aj na Volnu diskusiu alebo Vtipi :lol: Na tomto fore sa velmi dobre viem odreagovat az tak ze nevnimam ani co sa deje kolo mna :D Je tu velmi vela znalych a ochotnych ludi ktori vedia pomoct ked som uz v koncoch a za to im velmi dakujem!!! A najlepsi pocit mam ked sa mi podari niekomu pomoct, ze mozem niekomu pomoct s niecim co dobre ovladam (aj ked neni toho vela). I LOVE HOJKO.COM :aasmile6: :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

k6 napísal:nasledne sa zabavit na urcitych vyrokoch moderatorov...
No tak niečo konkrétnejšie. Aj ja sa chcem zasmiať. Či zasa len tliachanie do prázdna? :roll:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

eritrocit napísal:No tak niečo konkrétnejšie. Aj ja sa chcem zasmiať. Či zasa len tliachanie do prázdna? :roll:
:smt056 ale no... neber si to tak :lol: ja si to neznacim, ale ked sa zadari zase, tak to mozem niekam postnut :D neber si to osobne, Teba som prave na mysli nemal :wink: Tak sa hned neurazaj :twisted:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som sa sem dostala uplne nahodou cez spoluziaka, ktory ma upozornil na temu o VS, tak som si tu nasla skveleho kamarata.... :D. A ako vdaku za to som slubila, ze zacnem prispievat kady den. Lenze nejako sa to zvrtlo a zistila som, ze tu travim dost casu, najma vo volnej dikusii, zivotnom style a kulture. Vacsinou si len citam nazory na rozne temy, ak mam co dodat alebo mam osobnu skusenost, tak sa snazim poradit, mozno to niekomu pomoze. Dost casto sa na roznych veciach pobavim az mi slzy tecu a z niektorych rad si obcas aj nieco zoberiem. Je fajn, ze je tu tolko nazorov, bo niekedy tu najdem na urcitu situaciu take riesenie, ktore by ma vobec nenapadlo...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

preco tu chodim?
lebo: nemam kamosov s kt by som sa rozpraval, nemam dievca s kt by som mohol travit cas, nemam hobby s kt by som vyplnal cas.... preto vas tu stale otravujem :)
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Te-wei napísal:páči sa mi tu a je tu pár správných ľudí.
ale škoda že len pár...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

prisiel som tu len nahodou,tak na skusy a celkom sa mi tu zapacilo,niesom tu nejako dlho a niektore temy mi obcas vyvolaju usmev, dobre je obcas si trosku polistovat dozadu a pozastavit sa nad starsimi prispevkami

neda mi nereagovat na tento post
jin napísal:Je to imho nedostatočnou aktivitou nováčikov, ako aj mierne laxným prístupom starších užívateľov
mas to ako s tou krivkou rast/pad ekonomiky expanzia - recesia raz si hore a raz dole. obcas sa objavi vela zaujimavych tem naraz ,pripadne niekto ozivi nejaku peknu starsiu a niekedy tyzden nic . vsetko ma svoj cyklus a po raste musi nasledovat pad, myslim ze sa v dohladnom case nestane ze hojko padne ,snad.....

osobne nechodim moc do sekcie tykajucej sa PC ,do pripomienok a do HLADAM
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

chodim sem preto lebo sa mi tu hned na zaciatku zapacilo a som svedava co trapi tychto vsetkych ludi...rada sa zapojim do konverzacie....a este preto lebo sem chodi aj moja alska a som zvedava ake ma on nazory na roze veci:)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

je to tu super. na lamkach kazdy pisal :diskutovat chod na hojko.com, tak som sa jedneho dna pozbieral a navstivil to tu. velmi sa mi to tu zapacilo a tak je hojko sucast mojho zivota. najcastejsie navstevujem kulturu, zivot a styl, sem tam pomoc, hardware, proste z kazdeho rozka troska.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

proste fajn forum :) myslim ze ohladom diskusie na slovensku nema obdobu ;)
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bifrost »

Ludia dokazu poradit, radia do zivota, dobre sa kecá a pod. :wink:
Napísať odpoveď