Prečo chodíte na hojko.com?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hm no tak tusim som to uz v nejakej podobnej teme pisal, ale napisem este raz: regol som sa, ked bola ta aferka s warez forami, a hovorilo sa, ze hojko team hackuje konkurenciu, tak som sa sem prisiel pozriet pod inym nickom (potom som si ho dal zmenit), ze ako to tu vlastne vyzera. To tu este ofsem bol warez, prispel som len sem-tam, este som nevedel ako to chodi.
No a odkedy warez odisiel a ja som ostal, tak tu diskutujem a snazim sa pomahat ostatnym, ved ktovie, kedy budem potrebovat pomoc ja? - aj take pripady boli, hoci nie vzdy sa nasiel niekto, kto mi pomohol. O pomoc ziadam, az ked vsetky moje snahy (google, apod.) zlyhaju, a tu sa vo vacsine pripadov najde niekto poznajuci odpoved na moju otazku
Zalozeny som bol "23 Mar 2005, 23:00" (o5 skopcene z profilu) a nelutujem. Chodim len asi do polovice sekcii, najzaujimavejsia mi pride Volna diskusia a Internet a siete.
Travim tu aj zo tri-styri hodiny cez vikend, lebo pridem z intraku, kde nemam net a tak checknem hojka a kym poodpisujem a precitam temy, tak to chvilu trva.
Takze tolko moja malickost
No a odkedy warez odisiel a ja som ostal, tak tu diskutujem a snazim sa pomahat ostatnym, ved ktovie, kedy budem potrebovat pomoc ja? - aj take pripady boli, hoci nie vzdy sa nasiel niekto, kto mi pomohol. O pomoc ziadam, az ked vsetky moje snahy (google, apod.) zlyhaju, a tu sa vo vacsine pripadov najde niekto poznajuci odpoved na moju otazku
Zalozeny som bol "23 Mar 2005, 23:00" (o5 skopcene z profilu) a nelutujem. Chodim len asi do polovice sekcii, najzaujimavejsia mi pride Volna diskusia a Internet a siete.
Travim tu aj zo tri-styri hodiny cez vikend, lebo pridem z intraku, kde nemam net a tak checknem hojka a kym poodpisujem a precitam temy, tak to chvilu trva.
Takze tolko moja malickost
-
mirak2
Hardcore addict
chodim a pisem sem preto aby si moja triedna profesorka mohla najst moje jedinecne nazory na rozne veci a mohla ma za ne sankcionovat
:D:D
checkujem hlavne Vtipy, Kultura, Volna diskusia a Hry, obcas zabrdnem do Sportu, Erotika a vztahy, Zivot, styl atd, Internet a Siete, SW
ostatne tak povediac ignorujem
checkujem hlavne Vtipy, Kultura, Volna diskusia a Hry, obcas zabrdnem do Sportu, Erotika a vztahy, Zivot, styl atd, Internet a Siete, SW
ostatne tak povediac ignorujem
ja som wrz este zazil, hlavne ze ty mas o dost viac prispevkov ako ja...R1k1nko napísal:no ked som sa sem dostal uz tu warez nebol
Na toto forum chodim preto lebo tu najdem vela fajn ludi s dobrymi nazormi, starostlivych modov a adminov, dozviem sa tu vela novych veci, snad aj nejake info odovzdam ostatnym ( ci skor nazor ) najdem tu pomoc, raz za cas sa pohadam a nakoniec je to predsa www.hojko.com kam vzdy zamierim ked ma uz nic na nete a PC nebavi. 
Relaxovat... zabavit sa na lamerskych temach, este lamerskejsich postoch, detoch co nevedia slovencinu a riesia problemy dospelych... nasledne sa zabavit na urcitych vyrokoch moderatorov a v pripade ze najdem normalnu temu, tak sa aj zapojit a poradit. Nastastie to nebyva moc casto, takze hojko je pre mna velmi vhodny na precvicenie branice vacsinou pred spanim 
Tak na hojko som sa az moc naucil chodit
Uz si uz ani nefsimam ze kolkokrat za den kliknem na tu moju zalozku hojko.com. Zvycajne sem chodim popozerat nejake zaujimave temy ohladom PC ale najdem si cas aj na Volnu diskusiu alebo Vtipi
Na tomto fore sa velmi dobre viem odreagovat az tak ze nevnimam ani co sa deje kolo mna
Je tu velmi vela znalych a ochotnych ludi ktori vedia pomoct ked som uz v koncoch a za to im velmi dakujem!!! A najlepsi pocit mam ked sa mi podari niekomu pomoct, ze mozem niekomu pomoct s niecim co dobre ovladam (aj ked neni toho vela). I LOVE HOJKO.COM

-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa sem dostala uplne nahodou cez spoluziaka, ktory ma upozornil na temu o VS, tak som si tu nasla skveleho kamarata....
. A ako vdaku za to som slubila, ze zacnem prispievat kady den. Lenze nejako sa to zvrtlo a zistila som, ze tu travim dost casu, najma vo volnej dikusii, zivotnom style a kulture. Vacsinou si len citam nazory na rozne temy, ak mam co dodat alebo mam osobnu skusenost, tak sa snazim poradit, mozno to niekomu pomoze. Dost casto sa na roznych veciach pobavim az mi slzy tecu a z niektorych rad si obcas aj nieco zoberiem. Je fajn, ze je tu tolko nazorov, bo niekedy tu najdem na urcitu situaciu take riesenie, ktore by ma vobec nenapadlo...
prisiel som tu len nahodou,tak na skusy a celkom sa mi tu zapacilo,niesom tu nejako dlho a niektore temy mi obcas vyvolaju usmev, dobre je obcas si trosku polistovat dozadu a pozastavit sa nad starsimi prispevkami
neda mi nereagovat na tento post
osobne nechodim moc do sekcie tykajucej sa PC ,do pripomienok a do HLADAM
neda mi nereagovat na tento post
mas to ako s tou krivkou rast/pad ekonomiky expanzia - recesia raz si hore a raz dole. obcas sa objavi vela zaujimavych tem naraz ,pripadne niekto ozivi nejaku peknu starsiu a niekedy tyzden nic . vsetko ma svoj cyklus a po raste musi nasledovat pad, myslim ze sa v dohladnom case nestane ze hojko padne ,snad.....jin napísal:Je to imho nedostatočnou aktivitou nováčikov, ako aj mierne laxným prístupom starších užívateľov
osobne nechodim moc do sekcie tykajucej sa PC ,do pripomienok a do HLADAM
-
midnight_man
Guru
all
proste fajn forum
myslim ze ohladom diskusie na slovensku nema obdobu