Lyziarsky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
barbie
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

pHysIQ napísal:S lyzovackou na Zdiari to tohto roku velmi ruzovo nevidim. :never:
Ved sa na to pozrite sami ako sa dokaze situacia behom 9 dni zmenit.
tak ze cez vykend ma udajne snezit ...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

dawo napísal:No nie kazdy je na tom tak financne dobre ze ma aj board aj lyze... :?
od toho tu je pozicovna lyzi, da sa pozicat aj board aj lyze, ja som mal tiez pozicane lyze, byvam kusok od trnavy a v hlohovci mali komplet na den za 100sk tak som pozical
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

PACO8 napísal:od toho tu je pozicovna lyzi, da sa pozicat aj board aj lyze, ja som mal tiez pozicane lyze, byvam kusok od trnavy a v hlohovci mali komplet na den za 100sk tak som pozical
sak hej, len podla mna je to vela dat za nieco co ti neostane ... ale ako cena je to super :)
barbie napísal:mame to na papiery ze nesmieme ... riaditelka si nevymysla jej je to 7
No tak si to vymyslela a dala to na papier ... to je uz jedno vlastne .. nerozoberajme uz tento problem...

//audiotrack: nauč sa editovať si príspevky
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

my sme sice boli na lyziaraku, ale podmienky neboli nic moc /oranisko/, ale aspon sme boli, niektorym sa uplne zrusil ...
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ja som bol na lyziarskom ale davno ci som sa naucil ano naucil a ci pit nie :) ani nechem a nasi ucitelia no pekne skoncili
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

nam lyziarak zrusili, ze vraj kvoli zlej predpovedi pocasia.....aspon bola zamienka ist pit :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Uf, ja som zabudol podať report. Takže na našom lyžiarskom bolo svetovo. Lyžovali sme na štrbskom a zoparkrát v bachledovej doline, na ždiari sneh nebol, avšak aj tak bolo super. Skvely kolektiv, slušne kopce, perfektne ubytko.. čo viac môžem chcieť?
//keď sa dostanem na comp. tak hodim aj nejake foto, pretože teraz som na notebooku a nič tu nemam :P
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

ja som sa vratil z lyziarskeho v piatok....2.3.07
miesto Mlynky kruhova- gugel.
napriek zlm predpovediam bolo pocvasie vynikajuce podmienky na lyzovanie (v mojom pripade snowboard) perfektne odkrem piatoku posledneho dna vtedy sa zacal sneh poriadne topit.
Bol som 3 roky po sebe na lyziarskom na strednej skole tento rok aj posledny myslim ze su tonezabudnutelne akcie. Ak je dobra partia....
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Z lyzaku som sa vratil minuly tyzden aj so zlomenou paprcou. Nestalo sa to paradoxne pri lyzovacke ale pri banalnej gulovacke so spoluziakom ktory ma 2 metre a 95 kil...sa po mne rozbehol a ja som ho zbadal az v poslednej chvili a tak ma zalahol ze mi zlomil kosticku v zapasti :) a on este do mna hodi gulu a povie...Co tu lehnis ? vstavaj ! Gulujeme sa :) ale inak fajn, ani som moc nepil iba poslednz vecer...kedze som v prvom rocniku na SS tak sa nam tam fajn stmelil kolektiv
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Úžasný výlet, boli sme 18-24 februára.
19.2. som mal 16 rokov. :) Narodeninový darček bol velmi velmi príjemný, ráno som sa zobudil, obočie, vlasy a ostatné chlpy som mal na mieste, spolubývajúci mi totiž slúbili, že ma ich zbavia počas noci.... aké príjemné prekvapenie. :lol:
Myslím, že nemá cenu rozprávať o tom, aké to bolo úžasné, nezabudnutelne a bla bla bla, radšej si pozrite môj album:
http://photos.yahoo.com/racius19
Len pripomeniem, že chlastali sme posledný večer, jedná osôbka to prehnala totálne na mol, proste brutálne, v blízkej dobe sa možno aj na youtube objaví... :lol:
Ja osobne som iba degustoval, inak som pil iba pivečko, plechovicový Corgoň kúpený na zakázku v dedine. (Partia 3 haluzákov na každej izbe vybrali objednávky & $$$ a šli cez kopec do dediny na nákupy.)

Na fotkách som aj ja, kto ma nájde, SS. :)
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

mne nedovolili ist na lyziarsky ...snowboardujem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Bajdwej, nebol teraz niekdo na chopku na JUHU ? Ci sa tam oplati ist na vikend... :?:
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

My sme mali Lyziarsky len raz v 7.rocniku na ZS,ale som osmak,na strednej asi bude že ???
Ale problem je že ja už nelyžujem,dal som sa na SNOWBOARD. 8)
.cO'
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .cO' »

Nebol som ešte ani raz a ani sa nechystám niekde tahat možno v 9ke :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Drago napísal:Z lyzaku som sa vratil minuly tyzden aj so zlomenou paprcou. Nestalo sa to paradoxne pri lyzovacke ale pri banalnej gulovacke so spoluziakom ktory ma 2 metre a 95 kil...sa po mne rozbehol a ja som ho zbadal az v poslednej chvili a tak ma zalahol ze mi zlomil kosticku v zapasti :) a on este do mna hodi gulu a povie...Co tu lehnis ? vstavaj ! Gulujeme sa :) ale inak fajn, ani som moc nepil iba poslednz vecer...kedze som v prvom rocniku na SS tak sa nam tam fajn stmelil kolektiv
Poteším. Spolužiačka sli zlomila nohu posledný deň lyžiarskeho paradoxne tiež mimo svahu - na ubytovni. Bola to jej druha lyžovačka v živote a druhy raz si pri tom zlomila nohu. Pech
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Prvy rocnik som prepasol takze sa tesim na druhe kolo :)
P3tQO
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3tQO »

ozrali sa ucitelia ozrali sa spoluzziaci.....na jednej izbe s 3postelami sme spali 11 :D...... riaditel nam cel vtedy 2ky zo spravania dat ale za 10min. na to zabudol :D
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

H@luzak napísal:My sme mali Lyziarsky len raz v 7.rocniku na ZS,ale som osmak,na strednej asi bude že ???
Ale problem je že ja už nelyžujem,dal som sa na SNOWBOARD. 8)
myslim ze so snowboardom by nemal byt problem, aspon u nas tak bolo ze jedna skupinka jazdila okreme na nich
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no ako tento rok aky ste mali lyziarsky....no moj bol zatial najlepsi zo vstkych troch....uz sa tesim na stednu....teraz boli v pohode ludia, ucitelia tiez v pohode, kopa snehu a nas priatel R.Jelinek.....trosku som to sice prehnal ale aj to obcas treba :D len cajocky nejake poriadne neboli :?
nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

den333
to ani jedna ani dve tam take fakt ze dobre neboli ? :o :o
Napísať odpoveď