tak ze cez vykend ma udajne snezit ...pHysIQ napísal:S lyzovackou na Zdiari to tohto roku velmi ruzovo nevidim.![]()
Ved sa na to pozrite sami ako sa dokaze situacia behom 9 dni zmenit.
Lyziarsky
sak hej, len podla mna je to vela dat za nieco co ti neostane ... ale ako cena je to superPACO8 napísal:od toho tu je pozicovna lyzi, da sa pozicat aj board aj lyze, ja som mal tiez pozicane lyze, byvam kusok od trnavy a v hlohovci mali komplet na den za 100sk tak som pozical
No tak si to vymyslela a dala to na papier ... to je uz jedno vlastne .. nerozoberajme uz tento problem...barbie napísal:mame to na papiery ze nesmieme ... riaditelka si nevymysla jej je to 7
//audiotrack: nauč sa editovať si príspevky
Uf, ja som zabudol podať report. Takže na našom lyžiarskom bolo svetovo. Lyžovali sme na štrbskom a zoparkrát v bachledovej doline, na ždiari sneh nebol, avšak aj tak bolo super. Skvely kolektiv, slušne kopce, perfektne ubytko.. čo viac môžem chcieť?
//keď sa dostanem na comp. tak hodim aj nejake foto, pretože teraz som na notebooku a nič tu nemam
//keď sa dostanem na comp. tak hodim aj nejake foto, pretože teraz som na notebooku a nič tu nemam
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som sa vratil z lyziarskeho v piatok....2.3.07
miesto Mlynky kruhova- gugel.
napriek zlm predpovediam bolo pocvasie vynikajuce podmienky na lyzovanie (v mojom pripade snowboard) perfektne odkrem piatoku posledneho dna vtedy sa zacal sneh poriadne topit.
Bol som 3 roky po sebe na lyziarskom na strednej skole tento rok aj posledny myslim ze su tonezabudnutelne akcie. Ak je dobra partia....
miesto Mlynky kruhova- gugel.
napriek zlm predpovediam bolo pocvasie vynikajuce podmienky na lyzovanie (v mojom pripade snowboard) perfektne odkrem piatoku posledneho dna vtedy sa zacal sneh poriadne topit.
Bol som 3 roky po sebe na lyziarskom na strednej skole tento rok aj posledny myslim ze su tonezabudnutelne akcie. Ak je dobra partia....
Z lyzaku som sa vratil minuly tyzden aj so zlomenou paprcou. Nestalo sa to paradoxne pri lyzovacke ale pri banalnej gulovacke so spoluziakom ktory ma 2 metre a 95 kil...sa po mne rozbehol a ja som ho zbadal az v poslednej chvili a tak ma zalahol ze mi zlomil kosticku v zapasti
a on este do mna hodi gulu a povie...Co tu lehnis ? vstavaj ! Gulujeme sa
ale inak fajn, ani som moc nepil iba poslednz vecer...kedze som v prvom rocniku na SS tak sa nam tam fajn stmelil kolektiv
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Úžasný výlet, boli sme 18-24 februára.
19.2. som mal 16 rokov.
Narodeninový darček bol velmi velmi príjemný, ráno som sa zobudil, obočie, vlasy a ostatné chlpy som mal na mieste, spolubývajúci mi totiž slúbili, že ma ich zbavia počas noci.... aké príjemné prekvapenie. 
Myslím, že nemá cenu rozprávať o tom, aké to bolo úžasné, nezabudnutelne a bla bla bla, radšej si pozrite môj album:
http://photos.yahoo.com/racius19
Len pripomeniem, že chlastali sme posledný večer, jedná osôbka to prehnala totálne na mol, proste brutálne, v blízkej dobe sa možno aj na youtube objaví...
Ja osobne som iba degustoval, inak som pil iba pivečko, plechovicový Corgoň kúpený na zakázku v dedine. (Partia 3 haluzákov na každej izbe vybrali objednávky & $$$ a šli cez kopec do dediny na nákupy.)
Na fotkách som aj ja, kto ma nájde, SS.
19.2. som mal 16 rokov.
Myslím, že nemá cenu rozprávať o tom, aké to bolo úžasné, nezabudnutelne a bla bla bla, radšej si pozrite môj album:
http://photos.yahoo.com/racius19
Len pripomeniem, že chlastali sme posledný večer, jedná osôbka to prehnala totálne na mol, proste brutálne, v blízkej dobe sa možno aj na youtube objaví...
Ja osobne som iba degustoval, inak som pil iba pivečko, plechovicový Corgoň kúpený na zakázku v dedine. (Partia 3 haluzákov na každej izbe vybrali objednávky & $$$ a šli cez kopec do dediny na nákupy.)
Na fotkách som aj ja, kto ma nájde, SS.
Poteším. Spolužiačka sli zlomila nohu posledný deň lyžiarskeho paradoxne tiež mimo svahu - na ubytovni. Bola to jej druha lyžovačka v živote a druhy raz si pri tom zlomila nohu. PechDrago napísal:Z lyzaku som sa vratil minuly tyzden aj so zlomenou paprcou. Nestalo sa to paradoxne pri lyzovacke ale pri banalnej gulovacke so spoluziakom ktory ma 2 metre a 95 kil...sa po mne rozbehol a ja som ho zbadal az v poslednej chvili a tak ma zalahol ze mi zlomil kosticku v zapastia on este do mna hodi gulu a povie...Co tu lehnis ? vstavaj ! Gulujeme sa
ale inak fajn, ani som moc nepil iba poslednz vecer...kedze som v prvom rocniku na SS tak sa nam tam fajn stmelil kolektiv