plne suhlasim, ale nikdy by som nelutoval ze kazdy vztah beriem na 100% aj ked su potom konce trochu tvrde, lebo ten vztah je potom krajsi.Vigor napísal:Tak zase rozchody sa daju prezivat zle a strasne...zle ich preziva kazdy, no strasne je pre mna este ten vyssi stupen, pre citlivejsich ludi, takych co to naozaj prezivali a v ten vztah davali urcite nadeje...a taky nie je kazdy, nie kazdu berie kazdy vztah uplne vazne a tym sa aj rozchod stava jednoduchsim.
Prvé Lásky
-
midnight_man
Guru
all
No tie vztahy ktore neisu 100% ...to sa neda nazvat vztahom podla mna,,ved ked ja s niekym zacnem,,tak by to malo byt 100%..priznavam stalo sa aj mne raz ze som zacal len tak,,no poucil som sa..a odporucam neskakat do vztahov,,ano potom su rozchody lahsie,,ale ten "vztah" je onicom,,Na vztah treba dvoch,,vtedy je to ako tuto kolega pise krajsieuprimnaDUSA napísal:plne suhlasim, ale nikdy by som nelutoval ze kazdy vztah beriem na 100% aj ked su potom konce trochu tvrde, lebo ten vztah je potom krajsi.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Jasne, ze sa to da nazvat vztahom, ved ked su dvaja ludia spolu a maju sa radi, tak je to vztah. To ako moc sa maju radi, ci su obaja zalubeni, alebo ci jeden je zalubeny a druhy chce pomocou toho vztahu zabudnut na niekoho ineho, alebo sa len odreagovat, to uz je vedlajsie, ale vztah to je. Ale ak to chces odlisovat, tak napr. ja uz to nazyvam vztah a plnohodnotny vztah. Tam rozdiel vidim.
Prvá láska? tá bola úplne super.... nedá sa na to zabudnúť na tie nežné pohľady...ale najhorší je na tom ten rozchod...ak teda príde
čo bolo v mojom prípade po 4 NEZABUNUTEĽNÝCH mesiacoch..naozaj tomu chlapcovi môžem poďakovať za veľa vecí... s ním som videla svet inými očami...keď si teraz spomenim na nejakú tú chvílku s ním tak mi behajú zimomriavky po chrbte...
-
midnight_man
Guru
Re: all
To tak byva,,vzdy pr toho kto ma strasne rad(miluje) pre toho je rozchod najtazsiHarlequin napísal: o to tazsie to je... lebo som ich mal skutocne velmi rad...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
susenejablko
Light Star
cuvaj kamo, ja by som mal take okno ze by som si prve 3 dni nepamatal...uprimnaDUSA napísal:No neviem, nemyslim ze by bola pre mna pravou ale urcite si ju clovek pamata, a preco je pre mna vynimocna? Pocity ktore prinej clovek pocituje su po prvy raz a teda su aj intenzivnejsie... keby si sa odstahoval na hawai tiez si po desiatich rokoch spomenies na prvy den na ostrove.
a k veci...moja prva laska bola myslim dost skoro, mal som 11 alebo 12, niektori si mozno poviete ze somarina, ale ja som mal vtedy velmi silne pocity, nie kazdy 11rocny xlapec take nieco zazije...ale teraz to lutujem, lebo som si pri tej prvej neuzil nejak vynimocne...slabeee to bolo...chcel by som zazit prvu lasku este raz
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
asi tak, len nech preboha o tomto nikto nezakladá tému, lebo sa aj tak k nicomu nedopracujeme...:o) napísal:no tak ale tak vy chlapi neviete akí ste zas vy... ale myslím, že v tomto,kto komu ako ublíži si môžme aj baby aj chalani podať ruky...
Práve, o tých ktoré to robia naschvál- no comment, len im prajem aby čím skôr zažili to isté... Ale zas niekedy môžu človeku ublížiť bez toho aby si to vôbec uvedomiliVigor napísal:Nikto tu nepovedal, ze holka musi byt krava nato, aby dokazala chlapovi neskutocne ublizit...
-
forgottten
Medium Star
Moja zamilovanost
Som zamilovany... brutalne nenormalne. Uz som bol, ale toto je ine...
Vypisujem do ICQ statusy. Tu su:
Moje statusy v ICQ:
"Keby som ju objal, tak uz by som ju nikdy nepustil, ale este krajsie by bolo, keby nepustila z narucia ona mna..."
Moja stastna depresia, depresia ktoru milujem, pocity neprijemne, ktore su mi prijemne prave tym, ze su neprijemne. Citim sa ako nejaky Emak... Ale aj tak ju milujem... Ach uz je to zasa tu... Cosi mi stlaca hrud... nemozem z toho dychat, citil som aj vcera vecer a predvcerom ked som pisal dennik. Boli to...
Tazko sa mi dycha...
WUAAA I LOVE YOU!!!!!!! *smiech a plac*
Čo sa to deje? Som šialene zbláznený do ľudí, do ženy do skautingu, do hudby z ktorej chytám hudobné orgazmy ako nikdy predtým a plačem ako malé dieťa... Och pane môj niet nič krajšie ako je život. Koľko ľudí si myslí, že vie, čo je šťastie, koľko ľudí si myslí, že vie, čo je láska... Nikto to nevie, ani ja, ale jedno viem na isto, ak to čo som cítil vtedy bolo úžasné, tak to čo cítim posledným pár dní je úžasné umocnené na 25. Slovami sa to nedá popísať... Ľudská reč na to nieje kvalifikovaná. Slovo "nádherné" nestačí, no pokus o popis jest: aj keď človek padne celou váhou od šťastia na kolená a potom na zem celý a od blaženosti cíti raj... padne zo schodov hlavou na zem, dostane otras mozgu, ale stále je šťastný a plače, keď opustí priateľov a túži sa vrátiť späť a byť spolu s nimi navždy a aj napriek závislosti na počítači po príchode domov pocíti voči nemu strašnú nenávisť a cíti, že k nemu nesadne, pretože NECHCE, umiera od šťastia ak sa naň usmeje ona a stačí rozhovor pre štastie na celé dni to je to,čo ja cítim a to, čo sa popísať aj tak nedá...
Nevidim ju... uz dva dni... srdce mi place. Kde si? Musim Ta vidiet!
Som na wc a tolko placem, ze nam ani splachovat netreba... Ked dakdo potrebuje na wc ta ho pustim, rychlo naplacem plne vedro a potom splachnem s tym... Ked ju uvidim, zase budeme moct splachovat normalne..
Chcem si do ruky vsadit čip s pametou aspon 200MB a zapisem si do neho vsetky blbe nazvy autorov literatury a matematickych vzorcov, potom chcem spat a pocuvat stale do kolecka OST z POP Warrior Within a byt stale s nou, divat sa jej do oci, salit sa v snehu, hrat gulovacku, byt profesional v Adobe Photoshop CS2, jesť bryndzové halušky, robiť veeeľa dotaznikov a psychotestov a spolu s nou hrať matrix bullet time fighting a rechtať sa z toho ako to srandovne vyzera ked do toho cierneho panacika streli gulka...
(Prince of persia foЯeveЯ!!) Whos your daddy?
Myslim ze tieto statusy jasne hovoria o tom co citim.
Ludia zamilovanost je nadherna! Je to to najkrajsie co mozete citit! Je to kontrastne k veciam akehokolvek charakteru. Je to nepopisatelne...
Vypisujem do ICQ statusy. Tu su:
Moje statusy v ICQ:
"Keby som ju objal, tak uz by som ju nikdy nepustil, ale este krajsie by bolo, keby nepustila z narucia ona mna..."
Moja stastna depresia, depresia ktoru milujem, pocity neprijemne, ktore su mi prijemne prave tym, ze su neprijemne. Citim sa ako nejaky Emak... Ale aj tak ju milujem... Ach uz je to zasa tu... Cosi mi stlaca hrud... nemozem z toho dychat, citil som aj vcera vecer a predvcerom ked som pisal dennik. Boli to...
Tazko sa mi dycha...
WUAAA I LOVE YOU!!!!!!! *smiech a plac*
Čo sa to deje? Som šialene zbláznený do ľudí, do ženy do skautingu, do hudby z ktorej chytám hudobné orgazmy ako nikdy predtým a plačem ako malé dieťa... Och pane môj niet nič krajšie ako je život. Koľko ľudí si myslí, že vie, čo je šťastie, koľko ľudí si myslí, že vie, čo je láska... Nikto to nevie, ani ja, ale jedno viem na isto, ak to čo som cítil vtedy bolo úžasné, tak to čo cítim posledným pár dní je úžasné umocnené na 25. Slovami sa to nedá popísať... Ľudská reč na to nieje kvalifikovaná. Slovo "nádherné" nestačí, no pokus o popis jest: aj keď človek padne celou váhou od šťastia na kolená a potom na zem celý a od blaženosti cíti raj... padne zo schodov hlavou na zem, dostane otras mozgu, ale stále je šťastný a plače, keď opustí priateľov a túži sa vrátiť späť a byť spolu s nimi navždy a aj napriek závislosti na počítači po príchode domov pocíti voči nemu strašnú nenávisť a cíti, že k nemu nesadne, pretože NECHCE, umiera od šťastia ak sa naň usmeje ona a stačí rozhovor pre štastie na celé dni to je to,čo ja cítim a to, čo sa popísať aj tak nedá...
Nevidim ju... uz dva dni... srdce mi place. Kde si? Musim Ta vidiet!
Som na wc a tolko placem, ze nam ani splachovat netreba... Ked dakdo potrebuje na wc ta ho pustim, rychlo naplacem plne vedro a potom splachnem s tym... Ked ju uvidim, zase budeme moct splachovat normalne..
Chcem si do ruky vsadit čip s pametou aspon 200MB a zapisem si do neho vsetky blbe nazvy autorov literatury a matematickych vzorcov, potom chcem spat a pocuvat stale do kolecka OST z POP Warrior Within a byt stale s nou, divat sa jej do oci, salit sa v snehu, hrat gulovacku, byt profesional v Adobe Photoshop CS2, jesť bryndzové halušky, robiť veeeľa dotaznikov a psychotestov a spolu s nou hrať matrix bullet time fighting a rechtať sa z toho ako to srandovne vyzera ked do toho cierneho panacika streli gulka...
Myslim ze tieto statusy jasne hovoria o tom co citim.
Ludia zamilovanost je nadherna! Je to to najkrajsie co mozete citit! Je to kontrastne k veciam akehokolvek charakteru. Je to nepopisatelne...
-
midnight_man
Guru
All
No jo to je ,,zamilovanost je krasna,,kto nezazil nevie,,no tak ako je strasne krasna,,,vie aj strasne ublizit,,vsetko ma svoje za a proti..inac tie statusi,,no si ma inspiroval 
-
krupica_dnb
Medium Professional