njn, ja som ignorovanim medii myslel ignorovanie medii neprintovych, pretoze od volieb som ho v ziadnej diskusii nevidel a nepocul a niekde aj rozpravali, ze odmieta prijat pozvanie. To, ze je nedostatok tem je pravda, niektore(vacsina) opozicnych vyjadreni v mediach na adresu koalicie su smiesne bludy-a tu podla mna nastava jeho zla medialna politika-zvola TB, na ktorej namiesto normalnej odpovede vyrukuje s nejakou dalsou hlupostou...
A spojenie s HZDS a SNS podla mojho nazoru nie je medialna politika, ale politika, nie?
Celkom pekne to cele opisala Monika Flasikova v
rozhovore pre Sudora.
btw. ja sa nicoho nebojim
A za to zrkadlo dakujem, aj ked neviem co take zle som spravil, napisal som svoj nazor, ty tvoj,nieco som sa opytal, ty si odpovedal..nemyslim si, ze uz v tom prvom prispevku som spravil nieco horsie ako 90% uzivatelov tohto fora v inych temach..Upozornujes ma na nieco co si vlastne spravil ty, ja som do tejto temy prispel bez toho, aby som si precital tych 11 stran, precital som len nazov temy a otazku, na ktoru som odpovedal-od teba by som cakal, ze ak mas na vec iny nazor budes sa snazit vyvratit mi to co som napisal nejakymi argumentami, ale tie si bohuzial nedal..ale to uz su asi veci medzi nebom a zemou

, bude lepsie nechat to tak a dalej to neriesit..HAND
/to
tomasito a dal si v prvom? fakt to nechajme tak, keby som si chcel chatovat pojdem na pokec.. a my dvaja sa aj tak nikdy nebudeme chapat, cize je to jedno. BTW. preco takto neukazujes zrkadlo dalsim uzivatelom fora? mas tu temu vasa oblubena znacka sportovej obuvy: odpoved "nike"- co mi akoze ma dat takato odpoved? v tejto teme som napisal co si o premierovi myslim, sorry, ze som to nedal do celych viet a nenapisal ku kazdemu jednemu slovu aspon polstranovu uvahu, preco si to vlastne myslim...