Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Tomasito napísal:lol, Duray prave v Politika SK (JOJ) vyhlasil, ze je za kulturnu i uzemnu autonomiu juzneho Slovenska.
jasný dôkaz o dávno známych úmysloch SMK.. :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

A to hovoria vysoko postaveni clenovia strany a nikomu to nejak vyraznejsie neprekaza.. Potom sa v TV objavi "vtipny" Bugar ktory to znova nejak zabije kecami o osobnom nazore ako by sa nic nestalo a naivni Slovaci mu to zeru a este sa im zda sympaticky! Preco je Duray asi zvoleny na take miesto v strane? Ved jeho hlavna oblast je toto! Takze s tym SMK nema problem a "srandisti" ako Bugar maju za ulohu len zahmlievat..
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

SMK sa ich slusnost v politike musi nechat,fakt vystupuju slusne a korektne-teda vacsina a pokial su na slovensku...Ich"vlastenecke"umysly so slovenskom su vsak jasne co dokazuje aj davnejsia afera s juznym slovenskom,ktora je spomenuta vyssie.Nemam proti madarom nic,ale vystupovanie ich politickeho zastupenia na slovensku hovori,teda aspon pre mna,jedno-velmi radi by sa vratili do doby minulej,ked tu bol este felvidek...A to je pre mna,ako pre cloveka slovenskej narodnosti neprijatelna vec...Takze,ak nas takto maju "zachranit",tak nech zachranuju radsej seba :smt006 ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Madarsko chce s Hedvigou apoliticky proces
Kkti to cele rozpumpuju a teraz zase intriguju.
Typicki... ehm, radsej nic. Snad ludia pochopia.
marosi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marosi »

Vážení toto je sila

ak si otvoris webovu stranku www.magyar-eletter.hu

a vyberies si jazyk anglictinu, dalej vyberies titulok MAP

a vyplnis do okienka napr.: Bratislava,... Dolný Kubín, Bardejov, Stropkov,

Čadca... a kliknes na SEARCH, tak sa zobrazi:........

oplati sa to pozriet si to cele . a aj preložiť z madarčina do slovenčiny

:!: :!:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Madari nas zachrania !

Les napísal:Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste.
Igen, igen..

Lesova oblubena :)
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kaktus11 »

k*rva dop*ce madari nas maju zachranit?? prestan srandovat (ti ktori nas chcu obsadit, teda uz nas skoro obsadili pozrite na juzne slovensko a polozte si otazku v ktorej krajine su nazvy obci pisane v inom jazyku ako v spisovnom?? a na slovensku sa nedohovorite po slovensky?? sa zobudte konecne slovaci) nic ine nechcu jak pred mnohymi rokmi a to obsadit slovensko a zmadarizovat ho!!!! :new04:
Edit: a do toho hlasovania si mal pridat odpoved ABSOLUTNE NIE
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

len pre zaujimavost :wink:
august 1968
Maďari sa postavili Maďarom

Medzi intervenčnými jednotkami boli aj maďarské. Naposledy okupovalo maďarské vojsko juh Slovenska v roku 1938 po Viedenskej arbitráži. Situácia bola chúlostivá, hoci Maďari teraz postupovali spoločne so sovietskymi jednotkami dislokovanými v oblasti Győru. Šesť maďarských plukov (asi 20-tisíc vojakov) sa ocitlo na národnostné zmiešanom území. Kremeľskí stratégovia si možno mysleli, že Maďari si ľahšie porozumejú s Maďarmi, skutočnosť však bola iná. V niekoľkých obciach s prevahou obyvateľov maďarskej národnosti ľudia zastavovali kolóny tankov, bránili im v postupe a presviedčali vojakov, aby sa vrátili, skade prišli. Velitelia mali príkaz použiť všetky prostriedky, odmietli ich však obrátiť proti „svojim".
Maďarské obyvateľstvo bolo na strane Dubčekovho vedenia. Odmietalo interventov bez ohľadu na ich národnosť," konštatuje historik Jozef Kiss z Ústavu politických vied SAV. To isté tvrdila správa maďarského konzulátu v Bratislave z prvých dní okupácie.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

madari za dunaj :arrow:
nenavidim ich napriklad na donovaloch jedno s najkrajšich slovenskych lyžiarskych stredisiek a samy madar to by ani tak nevadilo keby sa tam tak neroztahovali sade revali aj v bufete vykrikovali jak keby im to tam všetko patrilo bolo tam aj vyučbove centrum banky akej asi -OTP :x a nedavno som v telke videl ze madari su narod ktori najviac nema rad pristahovalcov to hovoria ti pravy :smt094 len tak s haluze sme im jazdili s kamaratom po lyžiach :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

marosi napísal:Vážení toto je sila

Na tvorcov tejto stránky by mala Slovenská republika podať žalobu a vzoprieť sa tomuto.
Skurv. maďarka Jahodova Malinova vraj "dostala dva cez papuľu", pol Európy sa šlo skktiť že aký sme mi slováci zlý. Ale mi, si vždy necháme skákať po hlave. Darmo, národ holubičí...
Ako mám nazvať toto, vážne neviem...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

erytrocyt, to by sa potom mohli stazovat aj na tvorcov predpovede pocasia na takmer vsetkych HUN TV staniciach, na cestovne kancelarie, etc...preco? neustale pouzivaju vyraz: Alföld (dolná zem). z toho kazdemu dôjde, co je horná zem. :idea:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Krija, toto už je o niečom inom.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ta stranka sa, ak si dobre pametam, tyka aj Rumunska a Rakuska, dost mozne ze aj ostatnych hraniciacich statov.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Aryan Angel napísal:Ta stranka sa, ak si dobre pametam, tyka aj Rumunska a Rakuska, dost mozne ze aj ostatnych hraniciacich statov.
Naviac sa to nepaci ani obyvatelom tych spominanych statov, pritom ale najvacsi blbci sme stale my a to len preto ze si nedame bordel robit u nas, fakt by to chcelo aby uz aj rumuni trebars nieco povedali.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

marosi napísal:Vážení toto je sila

No ako dovidenia kua ... keby som ja bol hacker tak už ta stranka ani nexistuje a usmažim im aj servery..... kua toto ma fakt ze rozhorčilo ..... a ešte čo to píše ked da človek vyhladat slovenske mestá že Uplands (currently under Slovakian occupation) kuaaaaa... toto mi fakt nedalo neprispiet sem.....Ako poznam madarov pracoval som s nimi nevedeli dobre po slovensky ale snažili sa a chceli a preto kecali so mnou po slovensky... i ked to lamalo uši počut lamanu slovenčinu ... taký krásny jazyk ale uznaval som že sa snažili .....boli v pohode a snažili sa(nič som proti nim nemal žiadne predsudky)... ale s takymito nacionalistami čo su priamo v madarsku a politici tu čo su by som ich strčil rovno do plynu ...... :x :x :x
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Rubiki napísal:Naviac sa to nepaci ani obyvatelom tych spominanych statov, pritom ale najvacsi blbci sme stale my a to len preto ze si nedame bordel robit u nas, fakt by to chcelo aby uz aj rumuni trebars nieco povedali.
Neviem presne ale v Rumunsku tusim nemaju madarsku stranu. A to ze si nechame srat na hlavu tak sa uz ani necudujem preco sme boli butatot.
Toto video je tiez huste
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

http://aktualne.centrum.sk/domov/region ... ?id=242085
:hehe: to je sracka :smt097
Cely poprask okolo felidvekov a Madarov ma uz zacina srat! Robia z toho taku bublinu, ze sa mi zahmlieva pred ocami. Media vyvolavaju okolo toho poprask a o nic nejde (citanost nado vsetko). Potom sa vezme byvaly neuspesny pyrotechnik sa ide naje*** s kamosmi zalozia SNS a postavia an rovnakej filozofii ako kedysi Hitler(so Zidmi, su zli a mozu za vsetko zlo sveta ako kedysi Chupakabra). Nemaju ziadny uceleny program, len chcu magyarov za Dunaj a dalsi naje*** kamosi z krcmy im to zeru. (takych 11% SVK)
Jak s tymyto debilnymi spormi neprestanu asi to zacne byt vazne problem. Jedna aj druha strana by sa mala uvedomit.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXis napísal:a postavia an rovnakej filozofii ako kedysi Hitler(so Zidmi, su zli a mozu za vsetko zlo sveta ako kedysi Chupakabra). Nemaju ziadny uceleny program, len chcu magyarov za Dunaj a dalsi naje*** kamosi z krcmy im to zeru.
Ale vsak tymto si ty taky isty, 'zeres' tento nazor na celu problematiku a tym to u teba konci.. :roll:

Inak toto je mile: "Dodal, že na plánovanom autonómnom území by Slováci boli stále vo väčšine."

Ak ma niekto po ruke presne informacie podla coho sa delilo uzemie po Viedenskej arbitrazi mohol by ich poskytnut.

Nech uz ma niekto Madarov akokolvek nerad, naroky na oblasti kde tvorili stovky rokov vacsinu nie su az tak neopodstatnene.. :idea:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

http://dnes.atlas.sk/z-domova/109006/ dost drsne, ale myslim, ze sa im iba vysmeju do tvare :) ale toho bozsu by sme mohli ist niekedy skopat... :aasmile11:
Napísať odpoveď