jasný dôkaz o dávno známych úmysloch SMK..Tomasito napísal:lol, Duray prave v Politika SK (JOJ) vyhlasil, ze je za kulturnu i uzemnu autonomiu juzneho Slovenska.
Madari nas zachrania!
A to hovoria vysoko postaveni clenovia strany a nikomu to nejak vyraznejsie neprekaza.. Potom sa v TV objavi "vtipny" Bugar ktory to znova nejak zabije kecami o osobnom nazore ako by sa nic nestalo a naivni Slovaci mu to zeru a este sa im zda sympaticky! Preco je Duray asi zvoleny na take miesto v strane? Ved jeho hlavna oblast je toto! Takze s tym SMK nema problem a "srandisti" ako Bugar maju za ulohu len zahmlievat..
SMK sa ich slusnost v politike musi nechat,fakt vystupuju slusne a korektne-teda vacsina a pokial su na slovensku...Ich"vlastenecke"umysly so slovenskom su vsak jasne co dokazuje aj davnejsia afera s juznym slovenskom,ktora je spomenuta vyssie.Nemam proti madarom nic,ale vystupovanie ich politickeho zastupenia na slovensku hovori,teda aspon pre mna,jedno-velmi radi by sa vratili do doby minulej,ked tu bol este felvidek...A to je pre mna,ako pre cloveka slovenskej narodnosti neprijatelna vec...Takze,ak nas takto maju "zachranit",tak nech zachranuju radsej seba
...
Madarsko chce s Hedvigou apoliticky proces
Kkti to cele rozpumpuju a teraz zase intriguju.
Typicki... ehm, radsej nic. Snad ludia pochopia.
Kkti to cele rozpumpuju a teraz zase intriguju.
Typicki... ehm, radsej nic. Snad ludia pochopia.
-
marosi
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Vážení toto je sila
ak si otvoris webovu stranku www.magyar-eletter.hu
a vyberies si jazyk anglictinu, dalej vyberies titulok MAP
a vyplnis do okienka napr.: Bratislava,... Dolný Kubín, Bardejov, Stropkov,
Čadca... a kliknes na SEARCH, tak sa zobrazi:........
oplati sa to pozriet si to cele . a aj preložiť z madarčina do slovenčiny

Re: Madari nas zachrania !
Igen, igen..Les napísal:Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste.
Lesova oblubena
k*rva dop*ce madari nas maju zachranit?? prestan srandovat (ti ktori nas chcu obsadit, teda uz nas skoro obsadili pozrite na juzne slovensko a polozte si otazku v ktorej krajine su nazvy obci pisane v inom jazyku ako v spisovnom?? a na slovensku sa nedohovorite po slovensky?? sa zobudte konecne slovaci) nic ine nechcu jak pred mnohymi rokmi a to obsadit slovensko a zmadarizovat ho!!!! 
Edit: a do toho hlasovania si mal pridat odpoved ABSOLUTNE NIE
Edit: a do toho hlasovania si mal pridat odpoved ABSOLUTNE NIE
-
krija
VIP
len pre zaujimavost
august 1968
august 1968
Maďari sa postavili Maďarom
Medzi intervenčnými jednotkami boli aj maďarské. Naposledy okupovalo maďarské vojsko juh Slovenska v roku 1938 po Viedenskej arbitráži. Situácia bola chúlostivá, hoci Maďari teraz postupovali spoločne so sovietskymi jednotkami dislokovanými v oblasti Győru. Šesť maďarských plukov (asi 20-tisíc vojakov) sa ocitlo na národnostné zmiešanom území. Kremeľskí stratégovia si možno mysleli, že Maďari si ľahšie porozumejú s Maďarmi, skutočnosť však bola iná. V niekoľkých obciach s prevahou obyvateľov maďarskej národnosti ľudia zastavovali kolóny tankov, bránili im v postupe a presviedčali vojakov, aby sa vrátili, skade prišli. Velitelia mali príkaz použiť všetky prostriedky, odmietli ich však obrátiť proti „svojim".
„Maďarské obyvateľstvo bolo na strane Dubčekovho vedenia. Odmietalo interventov bez ohľadu na ich národnosť," konštatuje historik Jozef Kiss z Ústavu politických vied SAV. To isté tvrdila správa maďarského konzulátu v Bratislave z prvých dní okupácie.
madari za dunaj
nenavidim ich napriklad na donovaloch jedno s najkrajšich slovenskych lyžiarskych stredisiek a samy madar to by ani tak nevadilo keby sa tam tak neroztahovali sade revali aj v bufete vykrikovali jak keby im to tam všetko patrilo bolo tam aj vyučbove centrum banky akej asi -OTP
a nedavno som v telke videl ze madari su narod ktori najviac nema rad pristahovalcov to hovoria ti pravy
len tak s haluze sme im jazdili s kamaratom po lyžiach 
nenavidim ich napriklad na donovaloch jedno s najkrajšich slovenskych lyžiarskych stredisiek a samy madar to by ani tak nevadilo keby sa tam tak neroztahovali sade revali aj v bufete vykrikovali jak keby im to tam všetko patrilo bolo tam aj vyučbove centrum banky akej asi -OTP
-
erytrocyt
VIP
Na tvorcov tejto stránky by mala Slovenská republika podať žalobu a vzoprieť sa tomuto.marosi napísal:Vážení toto je sila
![]()
Skurv. maďarka Jahodova Malinova vraj "dostala dva cez papuľu", pol Európy sa šlo skktiť že aký sme mi slováci zlý. Ale mi, si vždy necháme skákať po hlave. Darmo, národ holubičí...
Ako mám nazvať toto, vážne neviem...
Naviac sa to nepaci ani obyvatelom tych spominanych statov, pritom ale najvacsi blbci sme stale my a to len preto ze si nedame bordel robit u nas, fakt by to chcelo aby uz aj rumuni trebars nieco povedali.Aryan Angel napísal:Ta stranka sa, ak si dobre pametam, tyka aj Rumunska a Rakuska, dost mozne ze aj ostatnych hraniciacich statov.
-
Enduro3333
Medium Professional
No ako dovidenia kua ... keby som ja bol hacker tak už ta stranka ani nexistuje a usmažim im aj servery..... kua toto ma fakt ze rozhorčilo ..... a ešte čo to píše ked da človek vyhladat slovenske mestá že Uplands (currently under Slovakian occupation) kuaaaaa... toto mi fakt nedalo neprispiet sem.....Ako poznam madarov pracoval som s nimi nevedeli dobre po slovensky ale snažili sa a chceli a preto kecali so mnou po slovensky... i ked to lamalo uši počut lamanu slovenčinu ... taký krásny jazyk ale uznaval som že sa snažili .....boli v pohode a snažili sa(nič som proti nim nemal žiadne predsudky)... ale s takymito nacionalistami čo su priamo v madarsku a politici tu čo su by som ich strčil rovno do plynu ......marosi napísal:Vážení toto je sila
![]()
Neviem presne ale v Rumunsku tusim nemaju madarsku stranu. A to ze si nechame srat na hlavu tak sa uz ani necudujem preco sme boli butatot.Rubiki napísal:Naviac sa to nepaci ani obyvatelom tych spominanych statov, pritom ale najvacsi blbci sme stale my a to len preto ze si nedame bordel robit u nas, fakt by to chcelo aby uz aj rumuni trebars nieco povedali.
Toto video je tiez huste
-
axxis
Addict
http://aktualne.centrum.sk/domov/region ... ?id=242085
to je sracka
Cely poprask okolo felidvekov a Madarov ma uz zacina srat! Robia z toho taku bublinu, ze sa mi zahmlieva pred ocami. Media vyvolavaju okolo toho poprask a o nic nejde (citanost nado vsetko). Potom sa vezme byvaly neuspesny pyrotechnik sa ide naje*** s kamosmi zalozia SNS a postavia an rovnakej filozofii ako kedysi Hitler(so Zidmi, su zli a mozu za vsetko zlo sveta ako kedysi Chupakabra). Nemaju ziadny uceleny program, len chcu magyarov za Dunaj a dalsi naje*** kamosi z krcmy im to zeru. (takych 11% SVK)
Jak s tymyto debilnymi spormi neprestanu asi to zacne byt vazne problem. Jedna aj druha strana by sa mala uvedomit.
Cely poprask okolo felidvekov a Madarov ma uz zacina srat! Robia z toho taku bublinu, ze sa mi zahmlieva pred ocami. Media vyvolavaju okolo toho poprask a o nic nejde (citanost nado vsetko). Potom sa vezme byvaly neuspesny pyrotechnik sa ide naje*** s kamosmi zalozia SNS a postavia an rovnakej filozofii ako kedysi Hitler(so Zidmi, su zli a mozu za vsetko zlo sveta ako kedysi Chupakabra). Nemaju ziadny uceleny program, len chcu magyarov za Dunaj a dalsi naje*** kamosi z krcmy im to zeru. (takych 11% SVK)
Jak s tymyto debilnymi spormi neprestanu asi to zacne byt vazne problem. Jedna aj druha strana by sa mala uvedomit.
Ale vsak tymto si ty taky isty, 'zeres' tento nazor na celu problematiku a tym to u teba konci..axXis napísal:a postavia an rovnakej filozofii ako kedysi Hitler(so Zidmi, su zli a mozu za vsetko zlo sveta ako kedysi Chupakabra). Nemaju ziadny uceleny program, len chcu magyarov za Dunaj a dalsi naje*** kamosi z krcmy im to zeru.
Inak toto je mile: "Dodal, že na plánovanom autonómnom území by Slováci boli stále vo väčšine."
Ak ma niekto po ruke presne informacie podla coho sa delilo uzemie po Viedenskej arbitrazi mohol by ich poskytnut.
Nech uz ma niekto Madarov akokolvek nerad, naroky na oblasti kde tvorili stovky rokov vacsinu nie su az tak neopodstatnene..
http://dnes.atlas.sk/z-domova/109006/ dost drsne, ale myslim, ze sa im iba vysmeju do tvare
ale toho bozsu by sme mohli ist niekedy skopat...