nj dik ja davamŠu-Do napísal:preco ??.. myslis ze on nad tym premyslal ked bol maly ze bude slavny DJ ??![]()
daj tomu sancu
Zivotny sen ?
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jeden z mojich tu nespominanych, ale aj tak pre mna velmi ziadanym snom sa mi stal pred par dnami.
Na jarne prazdniny sme nasli celkom sikovny last minute do Hurghady. Kedze dispeceri strajkovali tak sme museli letiet zo Swechatu s Austrian Airlines. Tak teda po 2 hodinovom check-ine sme sa konecne dostali na palubu a kedze som siel medzi poslednymi, a kapitan prave komunikoval s letuskou, tak som nakukol do polootvoreneho kokpitu... Po 5 sec. zastave srdca som pokracoval k ceste na moje miesto. Ako som sa usadil, tak cca o 2 min vidim kapitana ako sa prechadza medzi sedadlami krasnehoAirbusu A321. Vtedy som este netusil ze ide za mnou a spyta sa ma ci nechcem odlet stravit v kokpite. Samozrejme som suhlasil a nasledoval ho, v kokpite boli 3 sedadla, ja som si sadol na to tretie. Nasadil mi sluchatka, cize som pocul ako komunikuje s vezou a vsetko okolo toho.
Nasledoval vzlet a ked sme dosiahli 34 000 feet tak ma pustil.
Niektory si poviete ze boooze aka hovadina, ale pre mna je to daco neopisatelne.
Na jarne prazdniny sme nasli celkom sikovny last minute do Hurghady. Kedze dispeceri strajkovali tak sme museli letiet zo Swechatu s Austrian Airlines. Tak teda po 2 hodinovom check-ine sme sa konecne dostali na palubu a kedze som siel medzi poslednymi, a kapitan prave komunikoval s letuskou, tak som nakukol do polootvoreneho kokpitu... Po 5 sec. zastave srdca som pokracoval k ceste na moje miesto. Ako som sa usadil, tak cca o 2 min vidim kapitana ako sa prechadza medzi sedadlami krasnehoAirbusu A321. Vtedy som este netusil ze ide za mnou a spyta sa ma ci nechcem odlet stravit v kokpite. Samozrejme som suhlasil a nasledoval ho, v kokpite boli 3 sedadla, ja som si sadol na to tretie. Nasadil mi sluchatka, cize som pocul ako komunikuje s vezou a vsetko okolo toho.
Nasledoval vzlet a ked sme dosiahli 34 000 feet tak ma pustil.
Niektory si poviete ze boooze aka hovadina, ale pre mna je to daco neopisatelne.
ty si moj clovekmatko888 napísal:mojim najvacsim snom je Manchester United a uz sa to pomalicky zacina plnit
-
bolek
Guru
Velmi prosty....vystudovat medicinu, nech to bude obnasat cokolvek a trvat akokolvek dlho, ja to zvladnem. Zamestanat sa, sirit dobro a lasku medzi ludi
, najst si chapajuceho chlapa, splodit nejake deturence, aby najma zdrave boli. A tak o 50 rokov sediet niekde pri kozube a moc si povedat, nieco som dokazala, nebola som az taka zbytocna, ten zivot a vsetko, co som spravila stalo za to. 
-
Enduro3333
Medium Professional
Ja by som chcel byt špičkovim najomnym vrahom
.. profesionalny trenig chladnokrvny .... niečo ako Jason Bourne (kto nevidel tak film (the Bourne identity http://www.csfd.cz/film/18113-bourne-identity-the/ ) tak asi niečo take

-
mikkimikki
Medium Professional