F.A. Premier league

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

VINNIE napísal:reading - west ham 6:0 hmmm, ak rozmysla nad zotrvanim v premier league tak taketo vysledky by nemal podavat... btw neviete preco nehra TEVEZ?

CHELSEA NA HRAD!
No tevez nehra asi preto lebo je mimo formy ale povedzme si na rovinu on sa proste do Anglickej ligy nehodi, s takym hracom furt treba robyt poriadky ja mu davam este rok a vracia sa spat do argentiny alebo pojde do nejakeho priemerneho spanielkseho klubu.
Inac videli ste niekto zranenie Antiho Niemiho zo zapasu Fulham Watford. http://www.profutbal.sk/ligy/eng/?clanok=44624 Nakoniec dost dobre skoncil vyzeralo to ovela horsie.
Riecko2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Riecko2 »

Podla mna vyhra Manchester po nom bude Chelsea a stvorku uzavrie tradicne arsenal a liverpool ale manchester vyhra fandim mu a este pride Larsson neni o com
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

podla man vyhra arsenal a chelsey bude druha alebo ona vyhra a stvroka sa doplny este asi liverpol a wigam athletik
kali520
Darca
Darca

afa napísal:podla man vyhra arsenal a chelsey bude druha alebo ona vyhra a stvroka sa doplny este asi liverpol a wigam athletik
:lol: Sa pozri na tabulku Arsenal ma na veduci Manchester stratu 15 bodov, ligu uz vyhraju mozno nejakym zazrakom alebo ak vyhraju vsetky zapasy ktore ich cakaju ale to pochybujem a Wigan bude rad ked nezostupi ma 23 bodov a Bolton a Arsenal ktory su na stvrtom mieste maju 39. http://www.profutbal.sk/ligy/eng/
Boj o titul bude prebiehat medzi Manchestrom a Chelsea, ale asi vyhra Manchester. V Chelsea zacinaju hadky a zranenia (uz na case som myslel ze sa tam nikto nikdy nezrani a hlavne ten Terry) a Murinho kritizuje Ballacka, Geremiho a najma Schevcenka ktoremu tento prestup vobec nevysiel, ked nastupi akoby hrali len s desiatimi. A mam taky pocit ze Abramovic ako by stratil zaujem o Chelsea a futbal ani ho nevidim na zapasoch volakedy bol na kazdom aspon na domacich zapasoch.
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

mopji favoriti su Arsenal Londyn "kanonieri" ale tuto sezonu asi nevyhraju
kali520
Darca
Darca

LONDÝN - Trénerovi anglického futbalového majstra FC Chelsea Josému Mourinhovi evidentne dochádzajú sily.

"Odchádzam," citoval bulvárny denník The Sun portugalského kouča. Vyzerá to tak, že po dva a pol roku sa éra Mourinho na Stamford Bridge končí. Viaceré britské denníky zhodne informovali, že kouč už o úmysloch informoval svojho manažéra Jorgeho Mendesa. "Tak to by sme mali. Na konci sezóny odchádzam," cituje The Sun trénerove slová, ktoré vyslovil pred jedným z priateľov. Chelsea sa zatiaľ k Mourinhovmu odchodu oficiálne nevyjadrila.

Portugalčanovo rozhodnutie opustiť londýnsky klub vyvolalo vlnu neistoty aj v Nemecku. Kapitán tretieho mužstva minuloročných MS Michael Ballack by stratil svojho jediného ochrancu pred atakmi médií a spoluhráčov za nepresvedčivé výkony.

Na Mourinha sa tešia na Apeninskom polostrove, kde by sa podľa miestnych médií mal stať nástupcom Roberta Manciniho na lavičke Interu Miláno. "Viem, že sa v Miláne obzeral po bývaní," povedal portugalský futbalista Cesar Peixoto, ktorý hral pod jeho vedením v FC Porto. Okrem tejto ponuky prejavil záujem o Mourinhove služby španielsky Real Madrid, kde sa pod paľbou kritiky ocitol Fabio Capello.

Aj koučove oficiálne vyhlásenia svedčia viac o odchode ako o vôli zotrvať. "Dôležitý je klub a nie ja. Myslím si, že Chelsea je v poriadku. Počas mojej kariéry som pracoval vždy tak, aby som kluby po mojom odchode zanechal v dobrom stave," vyhlásil Mourinho.

Úspešného trénera roztrpčil hlavne fakt, že majiteľ Chelsea, ruský multimilionár Abramovič zatvoril svoj naplno otvorený finančný kohútik a Mourinho sa evidentne nedočká ďalších vysnívaných posíl. "Vymenoval som hráčov, ktorých by som tu rád videl, no nebude z toho nič. Je to rozhodnutie klubu, ktoré nebudem ďalej komentovať," oznámil rozhnevaný portugalský kouč po potupnej remíze 1:1 v semifinále anglického Ligového pohára so štvrtoligistom Wycombe Wanderers.

Po svojom príchode na Stamford Bridge v roku 2004 získal Mourinho s Chelsea majstrovskú trofej po polstoročnej pauze. Minulý rok ho síce "Blues" obhájili, no najcennejšia trofej v Lige majstrov zostala mimo ich dosah. Momentálne je Chelsea na druhom mieste tabuľky Premiership so šesťbodovým odstupom na vedúci Manchester United.

Možným nástupcom Mourinha by mohol byť Holanďan Guus Hiddink, ktorý má dobré vzťahy s Abramovičom. Ten má však zmluvu s ruskou reprezentáciou do roku 2008.

Zdroj: TASR
Uz na case ze sa bude pakovat.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

vyhra Man UTD .
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

1 man utd . 2 chelsea FC . 3 Liverpool 4. Arsenal zostupi Watford Charlton a budu bojovat o zachranu West ham
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

1. Chelsea
2. Man. Utd
3. Arsenal
4. Liverpool

jasne ze vyhra chelsea
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

som skalnym fanusikom arsenalu, no vyhra to jednoznacne MU..
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

CHEALSEA ci akoo sa to pise :wink:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

:lol: :lol: polka fora fandi modrym ko*ot...
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

a najlepsie je ze vacsina z toho prvy,druhy rok ked su na vyslni jak pojde dole CFC tak pojde dole aj pocet fanusikov :D
AFC 4 ever
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

pt89 napísal:a najlepsie je ze vacsina z toho prvy,druhy rok ked su na vyslni jak pojde dole CFC tak pojde dole aj pocet fanusikov :D
AFC 4 ever
:lol:

inac citam ze Henry do konca sezony mimo
tak z hoven do sraciek idu...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

l0f4s3 napísal::lol:

inac citam ze Henry do konca sezony mimo
tak z hoven do sraciek idu...
Henry bol pred par mesiacmi tiez zraneny a nastupovali Van Persie a Adebayor, a Arsenal vyhraval jedna radost.Ale ono je to uz v podstate jedno, titul uz nemaju sancu ziskat takze...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Spamm premazany!

2 l0f4s3: Prispevky takehoto typu si laskavo odpusti, lebo robis zo seba debila.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Pozerate na STV2 ten futabl vyber VS manchester ?
Klobuk dole co tam robia ty hraci ... aj Ronaldo Ch. tam robi paradicky jednu za druhou a ten gol co dal klobuk dole :happyrespect:
Sa tesim na polcas - zase nova jedenastka nastupi... :)
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no pozeral som, ale priznam sa cakal som viac... tesil som sa ze uvidim pekny futbal, prvy polcas este ako tak ale druhy bol muka... :? skoda ze neprisli juninho, ronaldinho a iny.... a lipi si tam tiez nemusel pozvat tolko talianov...

ale sa mi pacilo ako Ronaldovi nevydalo :lol: :P
kali520
Darca
Darca

Zauimave ze tam nebol ani jeden hrac s Chelsea. Mutinho ich urcite nepustil a to s tym zranenim ronaldinha to bola tiez len vyhovorka aby tam nemusel ist. Klucovi hraci z muztiev ktorym o nieco ide ako Bracelona Chelsea atd tak tam neboli.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

kali520 napísal:Zauimave ze tam nebol ani jeden hrac s Chelsea. Mutinho ich urcite nepustil a to s tym zranenim ronaldinha to bola tiez len vyhovorka aby tam nemusel ist. Klucovi hraci z muztiev ktorym o nieco ide ako Bracelona Chelsea atd tak tam neboli.
z barcelony tam predsa bol zambrotta... ale to je jedno... aj ja som sa cudoval ze tam neni nikto z arsenalu ani chelsea.. a doslo mi ze mozno preto lebo obaja dneska hraja ligu :wink:
Napísať odpoveď