thxlekoklatik napísal:ďalší chlapéc ktorý vie že č je dobŕe pre neho a neboji sa to povedat. Vitame ta v nasom kruzkuLen tak dalej
![]()
Anti - Warcraft
ty si myslis ze si jediny co vies co je good hra?Ja va nazory neberiem, akurat sa bavim ked niekto povie ze wow ma zlu grafika, a dokonca zly pribeh.ďalší chlapéc ktorý vie že č je dobŕe pre neho a neboji sa to povedat. Vitame ta v nasom kruzku Len tak dalej
8 milionov hracov wow 95% hodnotenia kritikov hovoria za vsetko.
Ze vas to nebavi je vas problem, no myslim ze je dost nezmysel zakladat takuto temu,tak ako je nezmysel zakladat anti temu na kazdu hru film atd pretoze chuda hosting.
a ked uz sa vam to nepaci povedzte co konkretne, ze to svetielkuje?daj low detaily a prestane to,alebo zla grafika?lenze aspon napdita neopozerana?alebo ze si kupujes cizmycky?nik ta nenuti len sa potom necuduj ze tak kilnu v kazdom PVp o 10 mensie lvl:D.Kto ma rad MMORPG pochopy caro tej hry kto nie ma smolu tak ako ja nechapem co je zabav ne na tetrise
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Však podla ma to má popi*i grafiku ... akože wowko je pekné všetko je to vpohode poriešené čo sa týka všetkého .... len jednu vec nechápem prečo ludia pri tom drtia toľko času a sú ako vymletý za tým. .však je to obyčajná hra a nie life život.. proste strašne veľa hráčov nevníma nič okolo seba iba wow a to je hlúposť podla mna. a nakoniec ked si spravíš 60 level a ešte nejaké bonusy čo potom.. jo dá sa to prirovnať napr k FEAR ked ho prejdeš celý čo potom? nie jasné že ide o to zabaviť sa .. ale s wowkom to ludia prehánajúJohnnny napísal: ty si myslis ze si jediny co vies co je good hra?Ja va nazory neberiem, akurat sa bavim ked niekto povie ze wow ma zlu grafika, a dokonca zly pribeh.
8 milionov hracov wow 95% hodnotenia kritikov hovoria za vsetko.
Ze vas to nebavi je vas problem, no myslim ze je dost nezmysel zakladat takuto temu,tak ako je nezmysel zakladat anti temu na kazdu hru film atd pretoze chuda hosting.
a ked uz sa vam to nepaci povedzte co konkretne, ze to svetielkuje?daj low detaily a prestane to,alebo zla grafika?lenze aspon napdita neopozerana?alebo ze si kupujes cizmycky?nik ta nenuti len sa potom necuduj ze tak kilnu v kazdom PVp o 10 mensie lvl:D.Kto ma rad MMORPG pochopy caro tej hry kto nie ma smolu tak ako ja nechapem co je zabav ne na tetrise
A čo sa týka Dotty? jo svetielkuje to ale to je jedno ja to nehrám preto lebo viem ako to ludí nasiera ked ich killujú menšie leveli napr. ale môj hlavný dovod je ten že sa mi to nechce učiť lebo ak ceš byť King a zahrať s každým Herom proci hocikomu tak to chce kur*a veľa nie?
no u wow je hracia doba dlhsia ako hocikde, Kym sa ti podari najst alebo zisakt neke legendary weapon,60lvl, Grand marschala a podobne veci ubehne strasne vela casu, a mozno sa ti to nikdy nepodary.A ano vela ludi vnima len wow no to uz nieje chyba hry ale ludi.Ludia su zavisli aj od CS,takisto napr battlefield fera combat a podobnych srand, pripdne od samotneho PC.
No wow u zato nemoze
No wow u zato nemoze
-
lekoklatik
VIP
Len kcem poznamenat Ze ja nemam proti grafike absolutne ziadne vyhrady lebo ja napr. aj teraz drtim MGS1 na PC bo MGS milujem a uz kcem mat PS3 a v zime pride MGS4. Vo warcrafte nemam proti grafike nic. Len aby bolo jasné.
PS: Už prosim neporovnavajte FEAR s Warcraftom. Ten FEAR si to vobec nezasluzi bo je to pecka a nie ako warcraft
PS: Už prosim neporovnavajte FEAR s Warcraftom. Ten FEAR si to vobec nezasluzi bo je to pecka a nie ako warcraft
Mno to my je tema za setky drobne toto. Pridam svoj nazor, na zaciatok je dobre poznamenat uz stokrat opakovane ze sto ludi sto chuti. Kazdy jedinec si na rozne veci vytvara vlastny nazor ktory sa z inymi zhodovat nemoze na 100%.
Teraz trochu k Warcraftu, oblubenost tejto hry jasne znama asi vsetkym ktori tu nieco pisu, v svete RTS prekonala hra hadam vsetky rekordy od predajnosti az po neviem co vsetko, jedine dlzka realnej hratelnosti este neni prekonana, pretoze starcraft sa stale akosi hrava dost aktivne v niektorych zemiach. Warcraft3 a Starcraft su dokonca jedine RTS zaradene do WCG(world cyber games), co je vlastne olypiada v pocitacovych hrach.
Hra ma samozrejme velmi dobry putavy pribeh ktory sa tvori uz od vydania warcraft1 a ku ktoremu vyslo niekolko rozsirujucich kniziek.
Dalsia vec u hier od blizzardu je vynikajuca hratelnost. Napriklad vo warcrafte 2 sa prvy krat objavil tvz. "Attack Move", ktory neskor prebrali aj ine RTS a takychto detailov je dost.
Zaujimava vec je ze u RTS prave od Blizzu je snaha vytvorit narody uplne odlisne ale zaroven silami vyrovnane(co je jeden s hlavnych dovodov zaradenia do WCG), co je tiez velka vyhoda, zaroven neustale vychadzajuce patche davaju hracom pocit ze Blizzard na nich nezabuda, Blizzard dokonca aktivne bojuje proti cheaterom na Battle nete, cim sa dostavame k dalsej vyhode a tou je battle net.
Battle net v dobe ked uz bezal prve tyzdne poskytoval hracom nevidane jednoduchu moznost hrat multiplayer, co v tych casoch bola rarita. Battle net je stale vylepsovany a urcite to je vyhoda oproti konkurencii.
Grafika v hre je tiez osobitna kapitola ku ktorej neni sa preco vyjadrovat, Blizzard sa vybral cestou akou sa vybral, mne sa grafika vo warcrafte a WoW paci, je solidna a je nenarocna, napriklad mne sa zas nepaci grafika u Lineage, no zabite ma za to ze sa my nepac co inym ano. Myslim si ze ked miliony povedia ze ta hra je dobra tak vazne nebude zla. Kazdy nech si vytvori vlastny nazor a nech toleruje aj nazory inych, myslim ze hadat sa ktora hra je lepsia....no to mate teda asi vela volneho casu.
Teraz k WoW.....mno WoW samo o sebe pribeh nema, odohrava sa po poslednej casti Warcraftu a je to viacmenej volne pokracovanie, mozete sa tam stretnut s postavami z W3 a plnit questy ktore suvisia s dejom z W3 alebo nan nadvezuju, dotykaju sa ho atd....tym ze to je MMORPG ktore sa snazi byt silovo pre hracov vyvazene tak to dost obmadzuje moznosti vytvorit kvalitny a pevny pribeh. MMORPG ma ale vyhody ine.....
U WoW sa mozete stretnut s zaujimavym PvP systemom ked su proti sebe postavene dve frakcie ktore sa mlatia po celom svete, kazda ma svoje zakladne atd.... Mate tam celu radu battlegroundov v ktorych bojujete o reputaciu u niakych vedlajsich frakcii ktorych tam je vazne pozehnane, samozrejme ako je v MMORPG zvykom mate moznost chodit zabijat desiatky rozdielnych raid bossov, blizzard na serveroch poriada neustale niake eventy, rozsiruje svet o nove prisery, itemy, spelly atd.... Myslim ze pocet hracov ktory aj v tychto minutach stale stupa je najlepsim ukazatelom toho ze to je titul uspesny. Ale volba hry je na kazdom z nas to ze sa vam nieco nepaci nemusite rozkrikovat do sveta a uz vobec nie ak tym chcete niekoho zamerne nahnevat, jedno je vsak iste....ten najuspesnejsi je Blizzard....
Teraz trochu k Warcraftu, oblubenost tejto hry jasne znama asi vsetkym ktori tu nieco pisu, v svete RTS prekonala hra hadam vsetky rekordy od predajnosti az po neviem co vsetko, jedine dlzka realnej hratelnosti este neni prekonana, pretoze starcraft sa stale akosi hrava dost aktivne v niektorych zemiach. Warcraft3 a Starcraft su dokonca jedine RTS zaradene do WCG(world cyber games), co je vlastne olypiada v pocitacovych hrach.
Hra ma samozrejme velmi dobry putavy pribeh ktory sa tvori uz od vydania warcraft1 a ku ktoremu vyslo niekolko rozsirujucich kniziek.
Dalsia vec u hier od blizzardu je vynikajuca hratelnost. Napriklad vo warcrafte 2 sa prvy krat objavil tvz. "Attack Move", ktory neskor prebrali aj ine RTS a takychto detailov je dost.
Zaujimava vec je ze u RTS prave od Blizzu je snaha vytvorit narody uplne odlisne ale zaroven silami vyrovnane(co je jeden s hlavnych dovodov zaradenia do WCG), co je tiez velka vyhoda, zaroven neustale vychadzajuce patche davaju hracom pocit ze Blizzard na nich nezabuda, Blizzard dokonca aktivne bojuje proti cheaterom na Battle nete, cim sa dostavame k dalsej vyhode a tou je battle net.
Battle net v dobe ked uz bezal prve tyzdne poskytoval hracom nevidane jednoduchu moznost hrat multiplayer, co v tych casoch bola rarita. Battle net je stale vylepsovany a urcite to je vyhoda oproti konkurencii.
Grafika v hre je tiez osobitna kapitola ku ktorej neni sa preco vyjadrovat, Blizzard sa vybral cestou akou sa vybral, mne sa grafika vo warcrafte a WoW paci, je solidna a je nenarocna, napriklad mne sa zas nepaci grafika u Lineage, no zabite ma za to ze sa my nepac co inym ano. Myslim si ze ked miliony povedia ze ta hra je dobra tak vazne nebude zla. Kazdy nech si vytvori vlastny nazor a nech toleruje aj nazory inych, myslim ze hadat sa ktora hra je lepsia....no to mate teda asi vela volneho casu.
Teraz k WoW.....mno WoW samo o sebe pribeh nema, odohrava sa po poslednej casti Warcraftu a je to viacmenej volne pokracovanie, mozete sa tam stretnut s postavami z W3 a plnit questy ktore suvisia s dejom z W3 alebo nan nadvezuju, dotykaju sa ho atd....tym ze to je MMORPG ktore sa snazi byt silovo pre hracov vyvazene tak to dost obmadzuje moznosti vytvorit kvalitny a pevny pribeh. MMORPG ma ale vyhody ine.....
U WoW sa mozete stretnut s zaujimavym PvP systemom ked su proti sebe postavene dve frakcie ktore sa mlatia po celom svete, kazda ma svoje zakladne atd.... Mate tam celu radu battlegroundov v ktorych bojujete o reputaciu u niakych vedlajsich frakcii ktorych tam je vazne pozehnane, samozrejme ako je v MMORPG zvykom mate moznost chodit zabijat desiatky rozdielnych raid bossov, blizzard na serveroch poriada neustale niake eventy, rozsiruje svet o nove prisery, itemy, spelly atd.... Myslim ze pocet hracov ktory aj v tychto minutach stale stupa je najlepsim ukazatelom toho ze to je titul uspesny. Ale volba hry je na kazdom z nas to ze sa vam nieco nepaci nemusite rozkrikovat do sveta a uz vobec nie ak tym chcete niekoho zamerne nahnevat, jedno je vsak iste....ten najuspesnejsi je Blizzard....
aj ja milujem MGS no zbavil som sa PSXka a na PC sa to hra blbo.K omu Fearu.Ja ho neporovnavam len tfrdi ze ma podstatne dlhsiu hraciu dobu.A je to uz fakt o nervy nieko presviedcat ze je jedn hra lesia akodruha pretoze je to vzdy len vec nazoru.lekoklatik napísal:Len kcem poznamenat Ze ja nemam proti grafike absolutne ziadne vyhrady lebo ja napr. aj teraz drtim MGS1 na PC bo MGS milujem a uz kcem mat PS3 a v zime pride MGS4. Vo warcrafte nemam proti grafike nic. Len aby bolo jasné.![]()
-
Danny_Vin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja som zakladanim tejto temy nechcel rozputat hadku medzi tymi, ktorym sa Warcraft paci a hravaju ho, a medzi tymi, ktori ho proste nehraju. Ja som len reagoval na fakt, ako sa vdaka warcraftu vytvara niekolko maniakov a zavislakov. Napriklad asi dvaja tu napisali, ze co sa aktualne deje v PC herniach. Niektori "warcraftisti" dokonca vydrzia pri tom aj 12 hodin a platia za to neviem co. Nemam nic proti tym, co hraju warcraft. Mne je to uplne jedno kto co hra. Len poznam par ludi, ktori za cely den nespomenu nic ine nez warcraft a takych je viac aj na nasej skole. Ked tam vidim stvrtakov na gympli ako v PC ucebni hraju warcraft a rozkrikuju sa na celu skolu, tak to ma vie dostat, hlavne ked prave potrebujem volneho compa a potrbujem si nieco vybavit. Poziadam niekoho, aby ma na par minut pustil, ze ja hned potom odidem a on sa mi tam do ksichtu zacne rozkrikovat: "Nevidis, ze hraaam!!!". No dakujem.Rubiki napísal:Kazdy nech si vytvori vlastny nazor a nech toleruje aj nazory inych, myslim ze hadat sa ktora hra je lepsia....no to mate teda asi vela volneho casu...
A zaroven som vyjadril svoj nazor o tejto hre, co som zaroven pozadoval od vas v tejto teme.
-
Stenky
Professional
lebo iba na warcraftoch sa z ludi stavaju zavislaci. rapavi skulavi counter-strike hraci s diagnozou karpalneho tunela v zapasti alebo lineage 2 a tisic inych ONLINE/MMORPG nefunguju na podobnom zakladeDanny_Vin napísal:Ja som zakladanim tejto temy nechcel rozputat hadku medzi tymi, ktorym sa Warcraft paci a hravaju ho, a medzi tymi, ktori ho proste nehraju. Ja som len reagoval na fakt, ako sa vdaka warcraftu vytvara niekolko maniakov a zavislakov. Napriklad asi dvaja tu napisali, ze co sa aktualne deje v PC herniach. Niektori "warcraftisti" dokonca vydrzia pri tom aj 12 hodin a platia za to neviem co. Nemam nic proti tym, co hraju warcraft. Mne je to uplne jedno kto co hra. Len poznam par ludi, ktori za cely den nespomenu nic ine nez warcraft a takych je viac aj na nasej skole. Ked tam vidim stvrtakov na gympli ako v PC ucebni hraju warcraft a rozkrikuju sa na celu skolu, tak to ma vie dostat, hlavne ked prave potrebujem volneho compa a potrbujem si nieco vybavit. Poziadam niekoho, aby ma na par minut pustil, ze ja hned potom odidem a on sa mi tam do ksichtu zacne rozkrikovat: "Nevidis, ze hraaam!!!". No dakujem.
A zaroven som vyjadril svoj nazor o tejto hre, co som zaroven pozadoval od vas v tejto teme.
navrh na nove temy :
anti-counter-strike
anti-lineage2
anti-starwars galaxies
a ine.....podla toho ktora hra vam zrovna sadne na nos
a ze sa tu zrovna diskutuje o hernej serii ktora udavala smer a trendy RTS strategiam za poslednych 10 rokov..........
podla mna dost zbytocna tema
-
lekoklatik
VIP
KOMU SA TEMA NEPACI TAK NECH SEM NELEZEEEEEEEE. Uz ste moc trapny s tymi vašimi recickami. Anti-warcraft je nazov temy cize ak nieste proti hre(alebo ak aj ste) tak piste cisto k teme. Prosim a myslim ze by ste uz sami mohli zvazit ci sem prispejete alebo nie. Zalozte si topic aky chcete a ak vam ho nezmazu tak si ta piste co kcete. Tento topic este nezmazali tak im asi nevadi tak sa do toho radsej netoto. A inak. Pivo je fajn
i ked ho nepijem 
no nevem podla mna je warcraft jedna z naj strategii co som kedy hral
a pre tych co hovoria ze je tam biedna grafika nech si uvedomia ze warcraft 3 je uz pekne stara hra
co ma na nej bavi
hm ani nevem ked som hral kampan tak hlavne ten dej ma uputal predtym co som hral ine strategie tie nemali ziaden. dalej to ze to vyslo v cz verzii to bolo super. sme to kedysi hravali aj v skole si pamatam ze som domov chodil kazdy druhy den o piatej, tak ale to sme hravali hlavne countera. no teraz war uz vobec nehravam, asi preto ze uz neni s kym. a rovnocenneho supera na mna v skole uz nenajdem.
a pre tych co hovoria ze je tam biedna grafika nech si uvedomia ze warcraft 3 je uz pekne stara hra
co ma na nej bavi