Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

holubar: nj - ved cvicim kratko a bicepsu nevenujem spec. pozornost - idem ho 1-2x tyzdenne max 9 serii - 3 cviky... teda 3x3 systemom 12,10,8 opakovani ...

hrazda podhmat - 3x9op
izolovany s EZ tycou 27kg
a nakoniec kladivove s cca 12-13kg jednoruckami

a predtym som mal
hrazda
EZ tyc zdvihy, lopatky a zadok oprete pri stene
a nakoniec izlovane jednorucky => ruka na kolene...

a som spokojny aj s tym obvodom, ked som zacinal mal som necelych 33cm..nato ze neberem ziadne supplementy iba tvaroh obcas...
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ludia myslite si ze je lepsie zacat mensou vahou a potom si pridavat na kazdu seriu väcsou vahu alebo naopak ze zacat s naväcsou vahou a potom znizovat po seriach?
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

miso2911 napísal:ludia myslite si ze je lepsie zacat mensou vahou a potom si pridavat na kazdu seriu väcsou vahu alebo naopak ze zacat s naväcsou vahou a potom znizovat po seriach?
zacni z mensou vahou a postupne si pridavaj napriklad ked cvicis na 3 serie tak prvu si daj 12 opakovani prihod si 10 opakovani a potom si este prihod a ddaaj 8 opakovani
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

puls napísal:zacni z mensou vahou a postupne si pridavaj napriklad ked cvicis na 3 serie tak prvu si daj 12 opakovani prihod si 10 opakovani a potom si este prihod a ddaaj 8 opakovani
tak to aj robim ale niektori to robia aj tak ze zacinaju na maxime a pootom postupne znizuju vahu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

To bude tym ze sa zbytočne rýchlo vysília a potom už nevládzu :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

miso2911 napísal:tak to aj robim ale niektori to robia aj tak ze zacinaju na maxime a pootom postupne znizuju vahu
To sa vola obratena pyramida a viac ti o nej napise Kali520
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

miso2911 napísal:tak to aj robim ale niektori to robia aj tak ze zacinaju na maxime a pootom postupne znizuju vahu
Ja cvicim takym sposobom. Uvediem ti priklad napr pri bench presse. Rozvicim sa strecingom a potom 2 serie s lachsou vahou v mojom pripade okolo 40Kg. A potom nalozim vahu na 10 opakovani t.j 85Kg, prestavka medzi seriou je asi 60 az 90 sek, s tou istou vahou pokracujem ale urobim uz len 8 opakovani, potom vahu znizim o 5kg a urobim 10 opakovani a s vahou pokracujem 4 seriu ale uz len 8 opakovani. Tento sposob treningu je dost nachilny na zranenie preto si to vyzdauje dvokladne rozcvicenie. Myslim si ze je lepsi ako normalna pyramida lebo tu zacinas s tazkou vahou ked si plny sil ale tam ked postupne zvisujes vahu ti sili ubudaju a uz tu poslednu nedas tolko kolko by si dal prvu pri obratenej pyramide. Tym nechem spochybnovat normalnu pyramidu skusal som uz aj ju cvicit ale nepocitil som pri tom take napumpovanie resp palenie ako pri obratenej.
puls
Light Star
Light Star

kali520 napísal:Ja cvicim takym sposobom. Uvediem ti priklad napr pri bench presse. Rozvicim sa strecingom a potom 2 serie s lachsou vahou v mojom pripade okolo 40Kg. A potom nalozim vahu na 10 opakovani t.j 85Kg, prestavka medzi seriou je asi 60 az 90 sek, s tou istou vahou pokracujem ale urobim uz len 8 opakovani, potom vahu znizim o 5kg a urobim 10 opakovani a s vahou pokracujem 4 seriu ale uz len 8 opakovani. Tento sposob treningu je dost nachilny na zranenie preto si to vyzdauje dvokladne rozcvicenie. Myslim si ze je lepsi ako normalna pyramida lebo tu zacinas s tazkou vahou ked si plny sil ale tam ked postupne zvisujes vahu ti sili ubudaju a uz tu poslednu nedas tolko kolko by si dal prvu pri obratenej pyramide. Tym nechem spochybnovat normalnu pyramidu skusal som uz aj ju cvicit ale nepocitil som pri tom take napumpovanie resp palenie ako pri obratenej.
ja takuto pyramidu necvicim este som to ani neskusal (niekedy skusim) ale pri normalnej pyramide sa spumpujes len musis si odhadnut dobru vahu. teraz trochu nechapem co si tam pisal o tom ze nedas tolko kolko by si dal pri obratenej.a to je ciel treningu poriedne sa spumpovat ne a a podla mna pri normalnej pyramide sa spumpujes a preto si vysileny lebo je to narocny cvik a co ja viem tak to by si mal byt pri poslednom opakovani uplne vysileny (ti pomoze trochu kamarat)tak mi to hovoril aj moj ucitel na telesnej a on bucha uz dost dlho. neviem ci s tohto pochopis co som chcel povedat je to tak blbo napisane ze tomu nechapem ani ja :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

puls napísal:ja takuto pyramidu necvicim este som to ani neskusal (niekedy skusim) ale pri normalnej pyramide sa spumpujes len musis si odhadnut dobru vahu. teraz trochu nechapem co si tam pisal o tom ze nedas tolko kolko by si dal pri obratenej.a to je ciel treningu poriedne sa spumpovat ne a a podla mna pri normalnej pyramide sa spumpujes a preto si vysileny lebo je to narocny cvik a co ja viem tak to by si mal byt pri poslednom opakovani uplne vysileny (ti pomoze trochu kamarat)tak mi to hovoril aj moj ucitel na telesnej a on bucha uz dost dlho. neviem ci s tohto pochopis co som chcel povedat je to tak blbo napisane ze tomu nechapem ani ja :lol:
No myslel som to asi takto. Kedze zacinam po rozcviceni s 85Kg tak som este plny energie a urobim s nou 10 opakovani, lenze pri normalnej pyramide ked budem postupne zvisovat uz nebudem mat dostatok sil a enrgii nato aby som zvaldol tu istu vahu takze ked sa dostanem k 85kg tak zvladnem asi iba 5 opakovani. A v tom je podla mna cely problem normalnej pyramidy. A obratena pyramida je podla mna narocnejsia uz len z toho dvovodu ze kazdu seriu vydavas zo seba maximum.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tiez som upustil od klasickej pyramidy. Teraz idem s konstantnou vahou a mozem len odporucit. Treba vsak mysliet na rozcvicku, to je velmi dolezite
puls
Light Star
Light Star

kali520 znes vecer vyskusam tu obratenu pyramidu a potom ti napisem ktora ja podla mna lepsia ale myslim si ze to zalezi aj osoby napr. moj kamarat mi hovoril ze ked robi Bicepsový zdvih s jednoruckami na sikmej lavičke tak fest citi spumpovany biceps a ked ho robim ja tak sa az tak nespumpujem ale zas ja fest citim biceps ked cvicim niaky iny cvik
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Cauko,som uplny zaciatocnik mam k dispozicii posilovnu 24 hodin denne zadarmo..chcel by som zo svojim telom nieco urobit...nikdy v zivote som nic nerobil...chcel by som to zlepsit hlavne v partiach brucha ,prs a aj ruk....napiste co mam ako zaciatocnik robit..chcel by som hlavne vyrysovat svaly..je dobre pouzit nejake pridavne latky atd....pridavam udaje (190cm,85kg)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No hlavne nezabudaj na chrbat a nohy ..pretoze sa iba znicis ..hlavne na tu chrbticu pozor :!: .. o ostatnom ti popisu iny uzivatelia :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Uplne som zabudol...Vyriesil som ten moj uchop pti MT. V pondelok som po telesnej v skole kecal s jedny trojbojarom o tom probleme a poradil mi, aby som pouzil striedavy uchop. Som si vravel, ze co to moze zmenit, ked dam jednu ruku opacne...ale v piatok som siel tazky MT s vahou, ktora mi doteraz po prvej serii padala z ruk, celych 6 serii po 3 op. uplne s prehladom.
Keby som neskusil, asi fakt neuverim. Asi zazrak. Konecne mozem nalozit viac :)
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

to easton: na doplnky by som sa urcite vykaslal a trening nieco na sposob HST tj. v treningu cele telo - zakladne cviky.
to Holubar: kolko tahas DL ?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Miskok napísal:to Holubar: kolko tahas DL ?
momentalne 6x3@130kg, v piatok chcem nalozit 140
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

poradte mi na pribratie su dobre sacharidy vsaka cize je dobra ryza na to ale aj cestoviny ? vsak ?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

davis napísal:poradte mi na pribratie su dobre sacharidy vsaka cize je dobra ryza na to ale aj cestoviny ? vsak ?
hej vsetko co je rastlina vyroba ma vysoky obsah sacharidov a tiez bielkovin.. napr taky hrach fazula :)..

ryza je vhodna na pribratie ale to neznamena ze budes stale chalovat ryzu a priberes :)).. treba mat pestry jedalnicek..
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

MurphY napísal:hej vsetko co je rastlina vyroba ma vysoky obsah sacharidov a tiez bielkovin.. napr taky hrach fazula :)..

ryza je vhodna na pribratie ale to neznamena ze budes stale chalovat ryzu a priberes :)).. treba mat pestry jedalnicek..
:D vies ze by mi to nechutilo tak striedat vies cestoviny ryza tvaroh a take tak to by som mohol ale k pribratiu potrebujem vlastne sacharidy hej ?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sacharidy davaju energiu.. ak ju nespalis, ulozi sa vo forme tukov... ak chces pribrat ale svaly tak hlavne jedla bohate na bielkoviny a cvicit...
Napísať odpoveď