Najkrajší pohľad...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maxmiso
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maxmiso »

NAJKRAJSI POHLAD JE KED SA DVAJA POZERAJU PRIAMO DO OCI A OBIDVAJA SI MYSLIA A VERIA ZE TO MEDZI NIMI NIKDY NESKONCI!!! :smt058 A TAK... :)
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Najkrajší pohľad...

Príspevok od používateľa marsi »

kafiatko napísal:Pamätáte si na takú chvílku kedy, vám Váš partner/ka pripadali strašne krásny... (myslím tým , niečo ako ked stál/a v daždi, alebo na ňu/neho zasvietilo slniečo, atd. .) proste pohlad ktorý bol v tú chvílu krásny a dlho ste ho mali v pamäti... :smt057
jaaaj kati kati... tak na tuto otazku by som ti strasne rada odpovedala ale zial ...nemozem :cry: chcela by som sa pozriet na svojho chalana ze hmmm tak toto si zapamatam navzdy..ale ja si zial zapamatam iba tvar toho druheho
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja neviem pre mna je kazdy pohlad na nu krasny... ale na posledy ked sme boli spolu. ja som ju vyprstoval :oops: ona mala privrete oci, potichu vzdychala, jemne sa vlnila a vyzerala ako najel... :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

jeden z najkrajsich pohladov je aj pohlad s milovanou osobou na nocnu sceneriu mesta ci zapad slnka alebo uz priamo nocnu oblohu :oops:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

uzasne. nakrajsi pohlad? ked sme vecer spolu sedeli na lavicke ci co to bolo a hladeli sme si do oci. aaaaach
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

bol vecer,mala na hlave kapucnu akurat sa ku mne blizila aby mi dala nas prvy bostek!
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

ak mam pravdu povedat najkrajsi pohlad ...hmm nemozem dat ziadny na prve miesto , na druhe atd... kazdy pohlad je krasny, vzdy ked sa usmeje a ked je stastna, ked sa smeje ako male dieta na uplnej blbôstke :) ked jej mamina oprala svetrik a sa zbehol :D ked spi...no hadam vsetky pohlady su pekne :)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Pre mna bol krasny pohlad, ked moj priatel spinkal v postielke, pochrapkaval. Ja som pri nom sedela pozerala sa.....
Napriek tym zvukom a pohybom, bolo to nieco uzasne :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo ja nezabudnem na výraz tváre svojej priateľky ked sme sa stretli asi po smiešnom 1,5 dni čo sme neboli spolu.. vtedy som bol fakt že štastný ked som to videl....
bohužial od vtedy som to nevidel a aj pochybujem že to nikedy uvidím a vždy ked si spomeniem na ten večer tak mi je do plaču :( a najhoršie je že vtedy som nepomyslel na to že to je možno posledný krát a nevychutnal som si to na sto percent.. ale teraz už viem že sa treba tešiť z každej maličkosti
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

navzdy si budem pamatat jeden usmev mojej uz byvalej priatelky, ktory mi venovala jedno rano na chate....zobudil som sa rano vedla nej a vsimol si, ze sa na mna pozera...usmiala sa, pobozkala ma a s usmevom mi zazelala dobre ranko :smt050
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Keď sme boli v cukrárni a sedeli sme oproti sebe..ona si prehodila vlasy z jednej strany na druhú a pootm hodila taký výraz s úsmevom...ja som nemohol vtedy :oops: ach....bolo to nádherné..
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Piatok...Unavena zo skoly som sa vratila do plneho domu, cely cas som mala nervy, bola som nejaka smutna, nespokojna, proste cudna. Zavolal mi moj najdrahsi, ci moze prist, strasne som chcela aby prisiel, ale odsekla som nieco v style -,,prid ak chces". Prisiel, obliekla som sa, vysli sme z bytovky, rozpravala som chvilu a vsimla som si, ze na mna nereaguje. Par krat som sa snazila nadviazat rozhovor, ale nakoniec ma to dozralo a bola som ticho aj ja. Cirka hodinku sme sa prechadzali po meste, kazdi cumel niekde inde a bez slova. Strasne mi to bolo luto a potom zacal asi po hodine, ked vysla prva slza z mojho oka povedal mi, ze citi, ako keby mi na nom nezalezalo. Ze ho to strasne mrzi, vtedy som sa rozplakala, objal ma, stali sme v strede cesty asi 5 min. v objati, vobec som nevnimala co sa deje okolo nas. Pohli sme sa, trosku som sa ukludnila a vtedy zastal a prvy krat mi povedal, ze ma Lubi. Ten pohlad, ja som proste nemohla. Do konca zivota na to nezabudnem, bolo to prekrasne... :oops: :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

uz som ich vytesnil ale bolo ich plno.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

nechcem teraz zovseobecnovat a nechcem aby to znelo otrepane,ale pre mna je taky pohlad kazdy,ked sa pozriem na svoju lasku! vzdy ked sa na neho pozriem, pomyslim si aky je nadherny a ako strasne ho milujem! ake mam stastie ze som s nim...som luckerka :roll:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

najkrajší pohľad bol ked som prvý krát prišla za mojím zlatkom k nemu ... vystúpila som z autobusu, uvidela jeho krásnu tváričku, zacítila jeho krásnu vôňu... bože... všetky pohľady sú skvelé... a nemôžu zostať neopätované...

Krásny pohľad bol aj ked sme boli na jednom moste a zapadalo slnko, jeho tvár pošteklil posledný lúč zapadajúceho slnka , vtedy som myslela že od šťastia sa rozplačem.... :smt007
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

triple napísal:jo ja nezabudnem na výraz tváre svojej priateľky ked sme sa stretli asi po smiešnom 1,5 dni čo sme neboli spolu.. vtedy som bol fakt že štastný ked som to videl....
bohužial od vtedy som to nevidel a aj pochybujem že to nikedy uvidím a vždy ked si spomeniem na ten večer tak mi je do plaču :( a najhoršie je že vtedy som nepomyslel na to že to je možno posledný krát a nevychutnal som si to na sto percent.. ale teraz už viem že sa treba tešiť z každej maličkosti
pff tak včera som bol fakt že znova aspn na 5 min štastný som bol snou len tak vonku .. už síce spolu niesme... sme kamaráti ale včera som sa na nu pozeral chvilku ked sme sa bavili a zase,, druhý krát v živote som videl niečo čo som si myslel že už nikdy neuvidím... a predsa.. ale teraz s jedným rozdielom.. som si to vychutnal úplne ako sa len dalo a môžem povedať že ma to napolnilo. proste paráda
punkerka115
Light Expert
Light Expert

:)

Príspevok od používateľa punkerka115 »

uuhm ..najkrajsi pohlad ...asi kazdy ktori mi moj priatel obetoval..ale uz neobetuje ..bohuzial .. ale niekdy nezabudnem ..ako sme sa na feste stretli, a ja som mala velke slnecne okuliare,sice uz bola tma,ale budis :P ..a potom om mi ich dal dole, a krasnym pohladom mi pozrel do oci a skonstatoval,ze prve teraz videl to najkrajsie v zivote.. a padla prva pusa s nim ..az som mala zimomriavky..proste uzas
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

jeden katyto som zazil aj nedavno ked sme sa s laskou pozerali na seba navzajom a mne vyhrkla slza od stastia ona vie kedy to bolo :oops: to sa neda zabudnut je to vlastne prvy krat co som pred nejakou osobou opacneho pohlavia vypustil slzicku stastia :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

V daždi ked ma čaká dlhsie než má :)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Mozno to vyznie smiesne, ale asi najkrajsi pohlad od nej som dostal po prvom milovani ked sme lezali vedla seba.. nikdy na to nezabudnem :oops:
Napísať odpoveď