Najkrajší pohľad...
Re: Najkrajší pohľad...
jaaaj kati kati... tak na tuto otazku by som ti strasne rada odpovedala ale zial ...nemozemkafiatko napísal:Pamätáte si na takú chvílku kedy, vám Váš partner/ka pripadali strašne krásny... (myslím tým , niečo ako ked stál/a v daždi, alebo na ňu/neho zasvietilo slniečo, atd. .) proste pohlad ktorý bol v tú chvílu krásny a dlho ste ho mali v pamäti...
-
JohnFrusciante
Star
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jo ja nezabudnem na výraz tváre svojej priateľky ked sme sa stretli asi po smiešnom 1,5 dni čo sme neboli spolu.. vtedy som bol fakt že štastný ked som to videl....
bohužial od vtedy som to nevidel a aj pochybujem že to nikedy uvidím a vždy ked si spomeniem na ten večer tak mi je do plaču
a najhoršie je že vtedy som nepomyslel na to že to je možno posledný krát a nevychutnal som si to na sto percent.. ale teraz už viem že sa treba tešiť z každej maličkosti
bohužial od vtedy som to nevidel a aj pochybujem že to nikedy uvidím a vždy ked si spomeniem na ten večer tak mi je do plaču
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Piatok...Unavena zo skoly som sa vratila do plneho domu, cely cas som mala nervy, bola som nejaka smutna, nespokojna, proste cudna. Zavolal mi moj najdrahsi, ci moze prist, strasne som chcela aby prisiel, ale odsekla som nieco v style -,,prid ak chces". Prisiel, obliekla som sa, vysli sme z bytovky, rozpravala som chvilu a vsimla som si, ze na mna nereaguje. Par krat som sa snazila nadviazat rozhovor, ale nakoniec ma to dozralo a bola som ticho aj ja. Cirka hodinku sme sa prechadzali po meste, kazdi cumel niekde inde a bez slova. Strasne mi to bolo luto a potom zacal asi po hodine, ked vysla prva slza z mojho oka povedal mi, ze citi, ako keby mi na nom nezalezalo. Ze ho to strasne mrzi, vtedy som sa rozplakala, objal ma, stali sme v strede cesty asi 5 min. v objati, vobec som nevnimala co sa deje okolo nas. Pohli sme sa, trosku som sa ukludnila a vtedy zastal a prvy krat mi povedal, ze ma Lubi. Ten pohlad, ja som proste nemohla. Do konca zivota na to nezabudnem, bolo to prekrasne...

najkrajší pohľad bol ked som prvý krát prišla za mojím zlatkom k nemu ... vystúpila som z autobusu, uvidela jeho krásnu tváričku, zacítila jeho krásnu vôňu... bože... všetky pohľady sú skvelé... a nemôžu zostať neopätované...
Krásny pohľad bol aj ked sme boli na jednom moste a zapadalo slnko, jeho tvár pošteklil posledný lúč zapadajúceho slnka , vtedy som myslela že od šťastia sa rozplačem....
Krásny pohľad bol aj ked sme boli na jednom moste a zapadalo slnko, jeho tvár pošteklil posledný lúč zapadajúceho slnka , vtedy som myslela že od šťastia sa rozplačem....
-
triple
Guru wannabe
pff tak včera som bol fakt že znova aspn na 5 min štastný som bol snou len tak vonku .. už síce spolu niesme... sme kamaráti ale včera som sa na nu pozeral chvilku ked sme sa bavili a zase,, druhý krát v živote som videl niečo čo som si myslel že už nikdy neuvidím... a predsa.. ale teraz s jedným rozdielom.. som si to vychutnal úplne ako sa len dalo a môžem povedať že ma to napolnilo. proste parádatriple napísal:jo ja nezabudnem na výraz tváre svojej priateľky ked sme sa stretli asi po smiešnom 1,5 dni čo sme neboli spolu.. vtedy som bol fakt že štastný ked som to videl....
bohužial od vtedy som to nevidel a aj pochybujem že to nikedy uvidím a vždy ked si spomeniem na ten večer tak mi je do plačua najhoršie je že vtedy som nepomyslel na to že to je možno posledný krát a nevychutnal som si to na sto percent.. ale teraz už viem že sa treba tešiť z každej maličkosti
-
punkerka115
Light Expert
:)
uuhm ..najkrajsi pohlad ...asi kazdy ktori mi moj priatel obetoval..ale uz neobetuje ..bohuzial .. ale niekdy nezabudnem ..ako sme sa na feste stretli, a ja som mala velke slnecne okuliare,sice uz bola tma,ale budis
..a potom om mi ich dal dole, a krasnym pohladom mi pozrel do oci a skonstatoval,ze prve teraz videl to najkrajsie v zivote.. a padla prva pusa s nim ..az som mala zimomriavky..proste uzas