Veríte v PEKLO?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Veríte v PEKLO?

Áno
58
39%
Nie
64
43%
Neviem a je mi to jedno
28
19%

Celkom hlasov: 150

safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa safan »

dawo napísal:no u kazdeho priemerne-inteligentneho a normalneho cloveka su eticke zasady a svedomie to iste ..wtf? :roll:
a co je normalnost podla tvojej nekonecnej inteligencie?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Keď tak večer pozerám správy, so slzou v oku dúfam, že sa nedožijem toho, ako si ľudia so svojou neskutočnou sprostosťou privedú peklo rovno na zem.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mr.Henky napísal:Keď tak večer pozerám správy, so slzou v oku dúfam, že sa nedožijem toho, ako si ľudia so svojou neskutočnou sprostosťou privedú peklo rovno na zem.
Už tu jéééééjhe hahahahaha. :lol: :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

safan napísal:a co je normalnost podla tvojej nekonecnej inteligencie?
normalnost je to ze sa ti nie uplne ale povacsine zhoduje svedomie a moralne zasady spolocnosti ..
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

dawo napísal:normalnost je to ze sa ti nie uplne ale povacsine zhoduje svedomie a moralne zasady spolocnosti ..
a musime veriť že svedomie a moralne zasady spolocnosti sú správne
SRneC
Addict
Addict

to je jasne ... napr zasady a svedomie ti vravia ze nenaflusas riaditelke skoly do ksichtu alebo nezabijes dedka ked si prdne v potravinach 8)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Cicatrix napísal:a musime veriť že svedomie a moralne zasady spolocnosti sú správne
a preco by sme mali verit?a preco suhlasit?a naflusam do xichtu ked chcem.a preco nie.preco sa riadit inymi. :evil:
SRneC
Addict
Addict

safan napísal:a preco by sme mali verit?a preco suhlasit?a naflusam do xichtu ked chcem.a preco nie.preco sa riadit inymi. :evil:
no ved sak ten nenormalny clovek ktory jej do ksichtu naflusa ma problem s tym ze jeho svedomie nekoresponduje so slusnostou ... keby sa kazdy riadil tym co ho v tej danej chvili napadne, bez stipky vahania tak by sa tu vrazdilo za stupenie na nohu :roll:

//neuveris miki ale ked som to pisal tak som si vravel ze:"posledny krat na neho reagujem" :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

dawo napísal:no ved sak ten nenormalny clovek ktory jej do ksichtu naflusa ma problem s tym ze jeho svedomie nekoresponduje so slusnostou ... keby sa kazdy riadil tym co ho v tej danej chvili napadne, bez stipky vahania tak by sa tu vrazdilo za stupenie na nohu :roll:
Clovece nechaj to tak ... nevidis ze safan ta tu chce len vyprokovat ? Nevie si brannit svoj nazor, vie len chytat za slovicka ale svoj vlasny nazor neobranuje argumentami ... a potom mozme o slusnej diskusii na urovni len snivat :?
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

ja werim akurat tomu ze raz zomriem,zakopu ma pod zem a tam naveky ostanem,az kym sa uplne nerozlozim.
lolop
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lolop »

verim ze existuje neco podobne ako peklo ale peklo to istotne neje (neje to take peklo ako hovoria krestania)
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

lolop napísal:verim ze existuje neco podobne ako peklo ale peklo to istotne neje (neje to take peklo ako hovoria krestania)
len tak mimochodom... ako podla teba hovoria krestania o pekle? a ako ho vidíš ty?... ale hlavne ma zaujíma to prvé, lebo si nie som dva krát istý či sa tomu naozaj rozumieš...
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Veríte v PEKLO?

Príspevok od používateľa BzuCo »

lekoklatik napísal:Veríte v peklo alebo nie? Ja osobne neverím. Verím len v nebo a očistec. V peklo nie. Veď ak som hriešny(akože) tak sa musím najskôr očistiť v očistci a keď budem povedzme "pripravený" tak až vtedy sa dostanem do neba. Peklo je pre malé deti. Môj názor.
LOL, cize nakoniec pojdu vsetci do neba. Vsetci, napriek tomu, ze VSETCI su hriesny. Iba sa na chvilu zastavia v "ocistci" aby si umyli rucky od toho, co napachali. koxo, tak to je blbost dobra. Peklo existuje a TO je primarny ciel, kam vsetci smeruju.
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

DarkMan_PV napísal:ja werim akurat tomu ze raz zomriem,zakopu ma pod zem a tam naveky ostanem,az kym sa uplne nerozlozim.
Hovoris mi z duse.....navyse ten kto veri v peklo musi verit aj v nebo a tym padom aj v boha (ci uz s velkym B alebo s malym b) .....a kedze som ateista tak neverim nicomu z tohto. Zomrem, rozlozim sa, ostanu po mne len kosti a 50 expriateliek :lol:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Co je to peklo? Miesto, kde sa dostanes po smrti a certi ta uvaria v kotliku? Miesto, kde si spytujes svedomie, lebo si sa z hriechov nevyspovedal na zemi?
Myslim si, ze nejake tie nadprirodzene javy existuju, ale po smrti podla mna nie je nic... Telo umrie s dusou, spolocne sa rozlozia a co sa tyka pekla, peklo si na zemi robia ludia sami. :)
lolop
Medium Expert
Medium Expert

bax napísal:len tak mimochodom... ako podla teba hovoria krestania o pekle? a ako ho vidíš ty?... ale hlavne ma zaujíma to prvé, lebo si nie som dva krát istý či sa tomu naozaj rozumieš...
ja ho vidim tak ze ludia ktory v zivote spachali neco zle(napr. vrazda) tak sa s nimi stane nieco ine ako s tymi ostatnymi ale neverim ze clovek pojde do krestanskeho pekla de bude muset trpiet
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

lolop napísal:verim ze existuje neco podobne ako peklo ale peklo to istotne neje (neje to take peklo ako hovoria krestania)
Tak ako si predstavujes ty peklo? Lebo z tvojho prispevku sa to neda vydedukovat.

.I.LoVe.lOvE. Ak veris ze clovek ma dusu tak by si mal vediet ze ta dusa je nesmrtelna.
lolop
Medium Expert
Medium Expert

pHysIQ napísal:Tak ako si predstavujes ty peklo? Lebo z tvojho prispevku sa to neda vydedukovat.

.I.LoVe.lOvE. Ak veris ze clovek ma dusu tak by si mal vediet ze ta dusa je nesmrtelna.
verim ze clovek ma dusu a ze ked clovek zomrie a spacha neaky velky zlocin tak jeho dusa pojde do isteho pekla...v tom pekle sa nebude trpiet ani nic take len tam budu zit ludia ktory nieco spachali preco by tam mali trpiet. je to nieco ako radio ked naladis na inu stanicu tak sa tam rozprava nieco ine tak tam budu v jednej stanici ti ktory spachali nekay zlocin... asi tak si predstavujem peklo
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

lolop napísal:verim ze clovek ma dusu a ze ked clovek zomrie a spacha neaky velky zlocin tak jeho dusa pojde do isteho pekla...v tom pekle sa nebude trpiet ani nic take len tam budu zit ludia ktory nieco spachali preco by tam mali trpiet. je to nieco ako radio ked naladis na inu stanicu tak sa tam rozprava nieco ine tak tam budu v jednej stanici ti ktory spachali nekay zlocin... asi tak si predstavujem peklo
hmm... to potom budem páchať zločiny akéhokoľvek druhu, však predsa na onom svete si o tom aspoň budem môcť pokecať v nejakom pohodovom pekle z ostatnými - to už radšej tá predstava, že po smrti nie je nič...

ale teoreticky ak by peklo bolo také ako píšeš a nebo bolo úžasným rajom a duše v pekle by nejakým spôsobom vedeli alebo mali na očiach nebo, tiež by sa to dalo považovať za istú formu utrpenia... takže myslím, že tak či onak budeš trpieť... a keďže duša nie je telo, len ťažko sa dá predstaviť fyzické utrpenie a je dosť pravdepodobná forma utrpenia akú som opísal - teda psychické utrpenie - navyše večné... to je jedna z mojich teórii :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lolop ty sa uc slovencinu a matiku... hlad aby si neprepadol :D a neved tu debilne uvahy :D .. joj tote tvoje nazory.. a ty mas kolko rokov ? 13? fyzicky snad..
Napísať odpoveď