a co je normalnost podla tvojej nekonecnej inteligencie?dawo napísal:no u kazdeho priemerne-inteligentneho a normalneho cloveka su eticke zasady a svedomie to iste ..wtf?
Veríte v PEKLO?
-
lekoklatik
VIP
no ved sak ten nenormalny clovek ktory jej do ksichtu naflusa ma problem s tym ze jeho svedomie nekoresponduje so slusnostou ... keby sa kazdy riadil tym co ho v tej danej chvili napadne, bez stipky vahania tak by sa tu vrazdilo za stupenie na nohusafan napísal:a preco by sme mali verit?a preco suhlasit?a naflusam do xichtu ked chcem.a preco nie.preco sa riadit inymi.
//neuveris miki ale ked som to pisal tak som si vravel ze:"posledny krat na neho reagujem"
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Clovece nechaj to tak ... nevidis ze safan ta tu chce len vyprokovat ? Nevie si brannit svoj nazor, vie len chytat za slovicka ale svoj vlasny nazor neobranuje argumentami ... a potom mozme o slusnej diskusii na urovni len snivatdawo napísal:no ved sak ten nenormalny clovek ktory jej do ksichtu naflusa ma problem s tym ze jeho svedomie nekoresponduje so slusnostou ... keby sa kazdy riadil tym co ho v tej danej chvili napadne, bez stipky vahania tak by sa tu vrazdilo za stupenie na nohu
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
BzuCo
Expert
Re: Veríte v PEKLO?
LOL, cize nakoniec pojdu vsetci do neba. Vsetci, napriek tomu, ze VSETCI su hriesny. Iba sa na chvilu zastavia v "ocistci" aby si umyli rucky od toho, co napachali. koxo, tak to je blbost dobra. Peklo existuje a TO je primarny ciel, kam vsetci smeruju.lekoklatik napísal:Veríte v peklo alebo nie? Ja osobne neverím. Verím len v nebo a očistec. V peklo nie. Veď ak som hriešny(akože) tak sa musím najskôr očistiť v očistci a keď budem povedzme "pripravený" tak až vtedy sa dostanem do neba. Peklo je pre malé deti. Môj názor.
Hovoris mi z duse.....navyse ten kto veri v peklo musi verit aj v nebo a tym padom aj v boha (ci uz s velkym B alebo s malym b) .....a kedze som ateista tak neverim nicomu z tohto. Zomrem, rozlozim sa, ostanu po mne len kosti a 50 expriateliekDarkMan_PV napísal:ja werim akurat tomu ze raz zomriem,zakopu ma pod zem a tam naveky ostanem,az kym sa uplne nerozlozim.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Co je to peklo? Miesto, kde sa dostanes po smrti a certi ta uvaria v kotliku? Miesto, kde si spytujes svedomie, lebo si sa z hriechov nevyspovedal na zemi?
Myslim si, ze nejake tie nadprirodzene javy existuju, ale po smrti podla mna nie je nic... Telo umrie s dusou, spolocne sa rozlozia a co sa tyka pekla, peklo si na zemi robia ludia sami.
Myslim si, ze nejake tie nadprirodzene javy existuju, ale po smrti podla mna nie je nic... Telo umrie s dusou, spolocne sa rozlozia a co sa tyka pekla, peklo si na zemi robia ludia sami.
ja ho vidim tak ze ludia ktory v zivote spachali neco zle(napr. vrazda) tak sa s nimi stane nieco ine ako s tymi ostatnymi ale neverim ze clovek pojde do krestanskeho pekla de bude muset trpietbax napísal:len tak mimochodom... ako podla teba hovoria krestania o pekle? a ako ho vidíš ty?... ale hlavne ma zaujíma to prvé, lebo si nie som dva krát istý či sa tomu naozaj rozumieš...
verim ze clovek ma dusu a ze ked clovek zomrie a spacha neaky velky zlocin tak jeho dusa pojde do isteho pekla...v tom pekle sa nebude trpiet ani nic take len tam budu zit ludia ktory nieco spachali preco by tam mali trpiet. je to nieco ako radio ked naladis na inu stanicu tak sa tam rozprava nieco ine tak tam budu v jednej stanici ti ktory spachali nekay zlocin... asi tak si predstavujem peklopHysIQ napísal:Tak ako si predstavujes ty peklo? Lebo z tvojho prispevku sa to neda vydedukovat.
.I.LoVe.lOvE. Ak veris ze clovek ma dusu tak by si mal vediet ze ta dusa je nesmrtelna.
hmm... to potom budem páchať zločiny akéhokoľvek druhu, však predsa na onom svete si o tom aspoň budem môcť pokecať v nejakom pohodovom pekle z ostatnými - to už radšej tá predstava, že po smrti nie je nič...lolop napísal:verim ze clovek ma dusu a ze ked clovek zomrie a spacha neaky velky zlocin tak jeho dusa pojde do isteho pekla...v tom pekle sa nebude trpiet ani nic take len tam budu zit ludia ktory nieco spachali preco by tam mali trpiet. je to nieco ako radio ked naladis na inu stanicu tak sa tam rozprava nieco ine tak tam budu v jednej stanici ti ktory spachali nekay zlocin... asi tak si predstavujem peklo
ale teoreticky ak by peklo bolo také ako píšeš a nebo bolo úžasným rajom a duše v pekle by nejakým spôsobom vedeli alebo mali na očiach nebo, tiež by sa to dalo považovať za istú formu utrpenia... takže myslím, že tak či onak budeš trpieť... a keďže duša nie je telo, len ťažko sa dá predstaviť fyzické utrpenie a je dosť pravdepodobná forma utrpenia akú som opísal - teda psychické utrpenie - navyše večné... to je jedna z mojich teórii