Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Sacharidy je najlepsie konzumovat rano pred treningom a po treningu. Su pre svaly rovnako dvolezite ako bielkoviny, ale vecer by som ich prijem obmedzil resp rano by sa malo prijmat najvacsie mnozstvo a pocas dna ich prijem postupne znizovat az na vecer by bol ich prijem minimalny, samozrejme ak sa cvici vecer tak sa moze po treningu dat aj vacsie mnozstvo sacharidov.
Zalezi to od daneho suplementu a inac na tych praskoch zvacsa byva uvedene od kolkych rokov sa to moze uzivat (u proteinoch to je vacsinou od 14 rokov) Ostatne som nebral takze ti neviem povedatP3Bo napísal:myslim ze nikto na tuto otazku v teme prasky nepdpovedal tak sa vas pytam tu v tejto frekventovanejsej teme aby ste dali nejaku odpoved
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
problem je v tom, ze kofein je mocopudny podobne ako alkohol, preto ma antagonisticky ucinok ku kreatinuMiskok napísal:Ked ides kretinovu kuru, tak na energiu si das pre treningom kreatin ... a tam ide o to aby si si ten kretin netresol do kavy .. inak kavu mozes normalne pit aj pocas kreatinovej kury.
myslis ze by daky ideiot miesal kreatin v kave ??Miskok napísal:Ked ides kretinovu kuru, tak na energiu si das pre treningom kreatin ... a tam ide o to aby si si ten kretin netresol do kavy .. inak kavu mozes normalne pit aj pocas kreatinovej kury.
No ja som tiez zacnial s klasickou pyramidou lenze som zacal nejak stagnovat tak som skusil tu obratenu a malo to vysledky tak som pri tom zostal az do teraz. Teraz som tyzden necvicil som bol chori a som schudol ale aj tri kila, tak chcem sa skusit vratit znova ku klasickej pyramide este uvidim.puls napísal:ozaj kali520 som ti zabudol napisat o tej pyramide ale ako keby si na to cakalsom skusal tu obratenu a je to celkom v pohode ale ja zostanem pri normalnej ta je podla mna este aj tak o trochu lepsia.
EDIT: este sa xem opytat ci je velka chyba ked pri cviceni zle dycham
Pyramida bola davno prekonana , nie je taka efektivna ako ine treningove rutiny . Snad sa nikto nenastve ked sem dam odkaz na ine Forko o posilovani . Je tam kopa kvalitnych rad ako cvicit , vsetko okolo posilovania .
http://www.ironfactor.com Opalti sa tam mrknut . Najdete tam treningove plany , vyziva , diety , cviky , treningove logy , popis cvikov proste vsetko
http://www.ironfactor.com Opalti sa tam mrknut . Najdete tam treningove plany , vyziva , diety , cviky , treningove logy , popis cvikov proste vsetko
urcite to nemas ako posilku..si zober ludi co pracuju tazko na stavbe ,, su z nich kulturisti ? asi nie, lebo si sa len vystavil ako mixer ale potrebne svaly si neprecvicil...Samozrejme ked si unaveny po tazkom dni do posilky nechod, zregeneruj sa a o par dni mozes ist...zbytocne by si tam isiel , mohol by si dostat uraz, alebo nieco....samozrejme ak sypes nezabudni zasypat dneskadavis napísal:ked mam napriklad narocny den napriklad ako dnes hej ze som robil na zahrade s drevom proste makac rubal som a tak a som unaveny tak ist do posilky ani nemusim ved ani nemam taky vykon a telo dostalo zabrat vsak ? mam to ako posilku no nie ?
-
VINNIE
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
hi, nechce sa mi moc hladat v tomto rozhlahlom fore, ale mam takyto problem! asi pred rokom som poctivo cvicil, ale zlomil som si ruku a doktor mi zakazal cvicit v posilovni. trosku som rozkysol, zlenivel a tak chcle by som sa spytat na nejake cviky, ktore by sa dali robit aj bez ciniek.. napr. stacionarny bicykel alebo co.... kazdu radu privitam..... diky moc!