Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Sacharidy je najlepsie konzumovat rano pred treningom a po treningu. Su pre svaly rovnako dvolezite ako bielkoviny, ale vecer by som ich prijem obmedzil resp rano by sa malo prijmat najvacsie mnozstvo a pocas dna ich prijem postupne znizovat az na vecer by bol ich prijem minimalny, samozrejme ak sa cvici vecer tak sa moze po treningu dat aj vacsie mnozstvo sacharidov.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Miskok napísal:...nieco na sposob HST...
Siel si HST?Nechce sa ti o tom nieco napisat?Cital som nejake clanky a rozpisy, ale potreboval by som skor nejake konkretne skusenosti a postrehy
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Joxxo napísal:Mozem sa Vas opytat , ze vy by ste od kolko rokov odporucali rozne doblnky k cviceniu ?? Ako vidite v prispevku trocha vyssie?? :?
myslim ze nikto na tuto otazku v teme prasky nepdpovedal tak sa vas pytam tu v tejto frekventovanejsej teme aby ste dali nejaku odpoved :)
kali520
Darca
Darca

P3Bo napísal:myslim ze nikto na tuto otazku v teme prasky nepdpovedal tak sa vas pytam tu v tejto frekventovanejsej teme aby ste dali nejaku odpoved :)
Zalezi to od daneho suplementu a inac na tych praskoch zvacsa byva uvedene od kolkych rokov sa to moze uzivat (u proteinoch to je vacsinou od 14 rokov) Ostatne som nebral takze ti neviem povedat
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

to Holubar: HST sa urcite oplati vyskusat, ja som nesiel podla origin., fazy som dal 2x12, 3x8, 4x5 .. Trening sa mi pacil uz len preto, ze to bola velka zmena ist cele telo v jednom treningu.
Sadra14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sadra14 »

Ked sa venujete posilnovaniu je zname ze pitie alkoholickych napojov a napojov kt. obsahuju kofein by ste s mali vyhybat tak sa chcem opytat ci treba mat aj nejaky jedalnicek? Alebo mozeme jest to co nam chuti? Alebo nieco obmedzovat treba?
Miskok
Amateur
Amateur

to Sandra14: Alkoholu sa treba vyhybat, ale o tom kofeine?? ... kofein sa bezne podava pred treningom ako stimulant.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Miskok napísal:to Sandra14: Alkoholu sa treba vyhybat, ale o tom kofeine?? ... kofein sa bezne podava pred treningom ako stimulant.
kofein odburava z tela kreatin...ale pouziva sa v rysovacej faze, kde sa zas vynechava kreatin ktory drzi vodu v tele...tieto dve latky sa proste nemaju radi :)
Miskok
Amateur
Amateur

Ked ides kretinovu kuru, tak na energiu si das pre treningom kreatin ... a tam ide o to aby si si ten kretin netresol do kavy .. inak kavu mozes normalne pit aj pocas kreatinovej kury.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Miskok napísal:Ked ides kretinovu kuru, tak na energiu si das pre treningom kreatin ... a tam ide o to aby si si ten kretin netresol do kavy .. inak kavu mozes normalne pit aj pocas kreatinovej kury.
problem je v tom, ze kofein je mocopudny podobne ako alkohol, preto ma antagonisticky ucinok ku kreatinu
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Miskok napísal:Ked ides kretinovu kuru, tak na energiu si das pre treningom kreatin ... a tam ide o to aby si si ten kretin netresol do kavy .. inak kavu mozes normalne pit aj pocas kreatinovej kury.
myslis ze by daky ideiot miesal kreatin v kave ?? :lol: ...nie kava presnejsie kofein odburava kreatin z tela...si zagoogluj a budes vediet viac o tom
Miskok
Amateur
Amateur

Toxikoman napísal:myslis ze by daky ideiot miesal kreatin v kave ??
By si sa divil, na forach zaoberajucich sa kulturistikou atd. tato otazka pomali dobieha "Ako spravne cvicit biceps"
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ozaj kali520 som ti zabudol napisat o tej pyramide ale ako keby si na to cakal :lol: som skusal tu obratenu a je to celkom v pohode ale ja zostanem pri normalnej ta je podla mna este aj tak o trochu lepsia.

EDIT: este sa xem opytat ci je velka chyba ked pri cviceni zle dycham
kali520
Darca
Darca

puls napísal:ozaj kali520 som ti zabudol napisat o tej pyramide ale ako keby si na to cakal :lol: som skusal tu obratenu a je to celkom v pohode ale ja zostanem pri normalnej ta je podla mna este aj tak o trochu lepsia.

EDIT: este sa xem opytat ci je velka chyba ked pri cviceni zle dycham
No ja som tiez zacnial s klasickou pyramidou lenze som zacal nejak stagnovat tak som skusil tu obratenu a malo to vysledky tak som pri tom zostal az do teraz. Teraz som tyzden necvicil som bol chori a som schudol ale aj tri kila, tak chcem sa skusit vratit znova ku klasickej pyramide este uvidim.
Kuric
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kuric »

Pyramida bola davno prekonana , nie je taka efektivna ako ine treningove rutiny . Snad sa nikto nenastve ked sem dam odkaz na ine Forko o posilovani . Je tam kopa kvalitnych rad ako cvicit , vsetko okolo posilovania .

http://www.ironfactor.com Opalti sa tam mrknut . Najdete tam treningove plany , vyziva , diety , cviky , treningove logy , popis cvikov proste vsetko :D
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

ked mam napriklad narocny den napriklad ako dnes hej ze som robil na zahrade s drevom proste makac rubal som a tak a som unaveny tak ist do posilky ani nemusim ved ani nemam taky vykon a telo dostalo zabrat vsak ? mam to ako posilku no nie ?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

davis napísal:ked mam napriklad narocny den napriklad ako dnes hej ze som robil na zahrade s drevom proste makac rubal som a tak a som unaveny tak ist do posilky ani nemusim ved ani nemam taky vykon a telo dostalo zabrat vsak ? mam to ako posilku no nie ?
urcite to nemas ako posilku..si zober ludi co pracuju tazko na stavbe ,, su z nich kulturisti ? asi nie, lebo si sa len vystavil ako mixer ale potrebne svaly si neprecvicil...Samozrejme ked si unaveny po tazkom dni do posilky nechod, zregeneruj sa a o par dni mozes ist...zbytocne by si tam isiel , mohol by si dostat uraz, alebo nieco....samozrejme ak sypes nezabudni zasypat dneska :D
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

jasan no ani som nesiel bol som unaveny a nema zmysel ist unaveny do posilky pojdem az na dalsi tyzden :D
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

hi, nechce sa mi moc hladat v tomto rozhlahlom fore, ale mam takyto problem! asi pred rokom som poctivo cvicil, ale zlomil som si ruku a doktor mi zakazal cvicit v posilovni. trosku som rozkysol, zlenivel a tak chcle by som sa spytat na nejake cviky, ktore by sa dali robit aj bez ciniek.. napr. stacionarny bicykel alebo co.... kazdu radu privitam..... diky moc!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Tak cvicky s vlastnou vahou , brusaky, behanie, bicykel ..preferujem normalny je to vacsia zabava a vidis prirodu a cerstvy vzduch c(ale zalezi od mesta v ktorom zijes ) dalej by mohlo byt plavanie...vyber si co ches :)
Napísať odpoveď