//neviem, neviem
Upadok
mne obcas vadi, ze celkom normalne temy sa casto lockuju a niektore (sorry za vyraz) "onicom" temy (ako napr. co ma dnes potesilo/nastvalo) sa vo nechavaju .. taktiez nechapem dovod, preco sa duplicitne temy len zamykaju a nie rovno mazu, pripadne nepresuvaju do kosa, odkial by sa (napriklad) po mesiaci automaticky forom mazali ...
//neviem, neviem
...urcite nie kazda tema, no podla mna ten klik na krizicek nie je tazky 
//neviem, neviem
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
dokonca aj veľký návrat Lesa bol hneď zotretý zo stola s odôvodnením, že to nie je pravý Les. Tak z čoho sa tu má človek radovať?! 
a tie témy čo sa tu zakladajú, viď napríklad tento veľký problém http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=73336
a tie témy čo sa tu zakladajú, viď napríklad tento veľký problém http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=73336
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale ved to nestalo zato preboha...kazdy tam len pisal to iste ako to je vtipne alebo neviem co ...a tam ziadna diskusia nebola.pinco napísal:dokonca aj veľký návrat Lesa bol hneď zotretý zo stola s odôvodnením, že to nie je pravý Les. Tak z čoho sa tu má človek radovať?!
Treba to brat troska z nadhladom a ne ze ked je to les tak ho nehajme robit bordel.
Nech je to hocikto tak to nie je dovod na bezduche temy.
-
R1k1nko
Darca
mnozia sa tu temy : aky bicykel mate, ake auto ste soferovali
za chvilu tu budu temy : v akej polohe spite ? , jete lavou rukou ? ....
ved na tieto temy sa neda ani diskutovat ( a uz vobec nie hadat ) co tam mam napisat ze spim na chrbte a jazdim na lietadle ( zafrajerovat... )
hm... tot moj nazor po par pivach ( frajerina
) ................
za chvilu tu budu temy : v akej polohe spite ? , jete lavou rukou ? ....
ved na tieto temy sa neda ani diskutovat ( a uz vobec nie hadat ) co tam mam napisat ze spim na chrbte a jazdim na lietadle ( zafrajerovat... )
hm... tot moj nazor po par pivach ( frajerina
heh je to bud touto neskorou hodinou alebo zvratenymi myslienkami ale moje oci precitali "je*ete lavou rukou"R1k1nko napísal:za chvilu tu budu temy : v akej polohe spite ? , jete lavou rukou ?
Kategorie kam zvyknem behnut a co si vsimam:
Vtipy - dost caste opakovanie sa, ale stane sa.. inac nie zrovna tema na diskutovanie, len jednorazove pridavanie humoru - pochopitelne, vsetko ostatne by sa temy netykalo...
Sex a vztahy - uhm strasne premnozene temami nadrzanych teenagerov, a temami o prvych pokusoch.. Jasne je to vseobecne diskusne forum a je tu akataka anonymita tak preco nie ale... predsalen sa to opakuje dookola stale to iste... Dokonca si trufam povedat ze najcastejsi prispievatelia v tychto temach su stale tie iste osoby..
Volna diskusia - tak tu azda najviac pocitujem to co pisal rikinko.. proste otazky ktore niekoho napadli len tak z nudy a niekedy sa jedna o fakt absurdnosti ktore bezne zmyslajuci zdravy clovek proste nevymysli ako temu pre diskusiu.
Pripomienky - vecne natahovacky okolo karmy.. na jednej strane ju berem, na strane druhej rozmyslam ci by nebolo byvalo jednoduchsie keby proste nebola... ale pravda - o com by sa diskutovalo potom? o pohlavi?
Hardware/Software/Hry/Pomoc.. a dalsie v teme PC .. povacsinou sa jedna o nejaky problem.. ktory budto sa podari vyriesit a tema je u konca (nejaka diskusia pripada do uvahy ozaj len pri par vynimocnych temach), alebo sa vyriesit nepodari a prispevky sa zacnu uberat nespravnym smerom natolko ze tema aj tak sama upadne do zabudnutia... Navyse zatriedenie prispevkov v niektorych pripadoch je pre mna nepochopitelne... prispevok ktory by som jednoznacne videl v Hrach, je pichnuty v Navodoch alebo Pomoci... a podobne je to aj u inych. Inac ked si pozriete kategoriu Pomoc a kategoriu Hardware - dost podobne pravda
.. uz neviem co pisem tak to useknem, dufam ze ked to niekedy po sebe precitam, tak to bude mat aspon patu, ked uz nie hlavu.. malo by sa tu nastavit obmedzenie prispievat v nocnych hodinach.. lebo clovek potom pise aj hovadiny
-
P3Bo
Guru wannabe
KoCi: asi sa zhodneme v tomto ; )
A ja len toľko že som nebol pár dní na hojku a pozeral som si ho akurát celé no nebyť niekoľkých inteligentných príspevkov v politike(+tie p4rove príspevky : D ) tak ani nemám čo čítať a to preto lebo sa tu riešia absurdnosti a v témach ktoré som predtým chválil za to , že sa v nich dá diskutovať som sa mýlil a to z dôvodu že useri su nenapraviteľný a žiadny argument ich nepresvedčí o tom že niekde robia chybu takže nejaká "diskusia" nemá zmysel. čoraz viac sa teším ak si prečítam post nejakého móda poprípade iného lepšieho hojkáča ale tie neprichádzajú a na jeden kvalitný post treba priradiť 50 príspevkov ktoré nemajú zmysel. Možno je to z toho že sa každý starý user k téme už vyjadril a zase sa mu zapájať do takýchto hádok nechce. Ohľadom Lesoveho "príchodu " (aj keď som na pochybách či to les naozaj bol ) som bol sklamaný lebo viac menej nič jeho pár postov neprinieslo....je zbytočné to riešiť len aj keď sa snažím prísť na nejakú tému kde by sa pokecať dalo aj pre ľudí s rôznych vedomostných úrovní nič ma nenapadá : / ....musím niekde načerpať inšpiráciu : )
//btw : keď sa nudím ja čitam si staré témy a to od začiatku : ) - hlavne tie lesove xD
A ja len toľko že som nebol pár dní na hojku a pozeral som si ho akurát celé no nebyť niekoľkých inteligentných príspevkov v politike(+tie p4rove príspevky : D ) tak ani nemám čo čítať a to preto lebo sa tu riešia absurdnosti a v témach ktoré som predtým chválil za to , že sa v nich dá diskutovať som sa mýlil a to z dôvodu že useri su nenapraviteľný a žiadny argument ich nepresvedčí o tom že niekde robia chybu takže nejaká "diskusia" nemá zmysel. čoraz viac sa teším ak si prečítam post nejakého móda poprípade iného lepšieho hojkáča ale tie neprichádzajú a na jeden kvalitný post treba priradiť 50 príspevkov ktoré nemajú zmysel. Možno je to z toho že sa každý starý user k téme už vyjadril a zase sa mu zapájať do takýchto hádok nechce. Ohľadom Lesoveho "príchodu " (aj keď som na pochybách či to les naozaj bol ) som bol sklamaný lebo viac menej nič jeho pár postov neprinieslo....je zbytočné to riešiť len aj keď sa snažím prísť na nejakú tému kde by sa pokecať dalo aj pre ľudí s rôznych vedomostných úrovní nič ma nenapadá : / ....musím niekde načerpať inšpiráciu : )
//btw : keď sa nudím ja čitam si staré témy a to od začiatku : ) - hlavne tie lesove xD
ale veď o to práve ide-=wolf=- napísal:len by som sa chcel k tomuto vyjadrit ze mozno sa zda ze je to upadok lenze ake temy sa tu daju zakladat...denne sa zalozi 20 tem (toto som zapotil...neviem presny pocet) a z toho ma 1 zmysel a ostatne su len tak na spam....proste vycerpali sa standartne temy diskusnych for a teraz sa snazia ludia vymysliet nieco aby sa to ozivilo...
len by som sa chcel k tomuto vyjadrit ze mozno sa zda ze je to upadok lenze ake temy sa tu daju zakladat...denne sa zalozi 20 tem (toto som zapotil...neviem presny pocet) a z toho ma 1 zmysel a ostatne su len tak na spam....proste vycerpali sa standartne temy diskusnych for a teraz sa snazia ludia vymysliet nieco aby sa to ozivilo...
Ide to bohuzial dolu vodou, vela ludi, ktorych nazory sa dali citat uz na to kaslu...
Teraz ked tu citam tie kecy o blbostiach tak ma ide slak trafit. Kedysi som denne na fore travil aj viac ako hodinu, teraz je to tak 5 minut.
Beriem ako fakt, ze tu je vacsina uzivatelov v rozpati cca 13-17 rokov, niektore ich nazory ma az irituju, ale nemozu byt zas vsetci stari
Bohuzial pomaly forum opustam, k zaujimavym temam som sa uz kedysi vyjadroval a vela novych tem mi nestoji ani za precitanie a nie este aby som na nich odpisoval
Bolo to fajn, mnohemu som sa naucil, dufam, ze aj mnohym pomohol, dakujem vam vsetkym, este sa tu niekey ukazem, ale len ako okoloiduci, ktory ~ raz do tyzdna k niecomu prehovori
Teraz ked tu citam tie kecy o blbostiach tak ma ide slak trafit. Kedysi som denne na fore travil aj viac ako hodinu, teraz je to tak 5 minut.
Beriem ako fakt, ze tu je vacsina uzivatelov v rozpati cca 13-17 rokov, niektore ich nazory ma az irituju, ale nemozu byt zas vsetci stari
Bohuzial pomaly forum opustam, k zaujimavym temam som sa uz kedysi vyjadroval a vela novych tem mi nestoji ani za precitanie a nie este aby som na nich odpisoval
Bolo to fajn, mnohemu som sa naucil, dufam, ze aj mnohym pomohol, dakujem vam vsetkym, este sa tu niekey ukazem, ale len ako okoloiduci, ktory ~ raz do tyzdna k niecomu prehovori
-
cORP.
Addict
no moj nazor je taky ze hojko je super stale ako bolo ale myslim ze v case ked sa sem pridala moznost udelovat karmu sa viacery useri nie ze zacali hadat viac ale proste je to tu ako na bojisku jeden dostane - karmu druhy + ten z - mu zavidi a tak dalej dokola podla to nebol uplne tak dobry krok
tak ale ako vidim vacsina userov z karmou suhlasi tak ja sa stavat na zadne nemozem pretoze neznamenam pre forum vlastne nic podstatne 
asi to nebude celkový úpadok fóra a zelovoc má pravdu. Hlavnou príčinou úpadku, ktorý sa poniektorým javí (takisto aj mne) bude v tom, že vo väčšine témach svoj príspevok alebo diskusiu už mám rozobratú a tým pádom nemám viac čo k danej téme dodať. Vzhľadom k tomu, že vekový priemer sa dosť znížil (aspoň mne sa tak zdá) a vzhľadom k tomu, že pribúdajú buď duplicitné alebo stupidné témy, získavam pocit, že je tu nuda a že fórum upadá. Pre nového usera je to ok, pretože takmer do každej témy môže niečím prispieť, ale čo ľudia ktorí sú tu trochu dlhšie?!
Nám neostáva nič iné len krútiť hlavami a čakať na ozaj zaujímavú tému alebo dať si chvíľu pauzu.
Nám neostáva nič iné len krútiť hlavami a čakať na ozaj zaujímavú tému alebo dať si chvíľu pauzu.