P3Bo napísal:zober si kapacitu naseho mozgu a percento ake z toho vyuzivame ...(neviem presne cisla preto som nechcel tresnut ) ..pokial viem tak v prirode sa nic nevyvinie len tak ...ako mi teda vysvetlis ze mame len tak pre srandu mozog ovela vacsi nez fakticky potrebujeme ?
skryty potencial

podla mna tomu nebudete niektori moc verit ale vraj sa da dosiahnut stav, ked clovek vyuziva ovela viac % kapacity mozgu - proste citis sa ako keby si mal uplne jasnu mysel, velmi tazko popisatelne - aspon tak to tvrdili ti co to zazili...ako sa to da vedecky vysvetlit?
P3bo: -mas pravdu, na tuto otazku jednoznacna odpoved neexistuje, co platilo vcera, nemusi platit zajtra...stale su nejake nove "teorie"...
-podla mna tiez cloveka netvori len hmota, dokonca vedci (!) dokazali ze po smrti je clovek lahsi o 21 gramov...preco?
k tym nadprirodzenym javom - pre stare narody boli naprirodzene javy blesky, burky...to co nedokazali logicky pochopit...pre nas je to co nedokazeme pochopit tiez nadprirodzene, mame pred tym respekt...to vobec nemusi znamenat ze to neexistuje
a k teme: ja na vznik zivota nemam jednoznacny nazor, okolo toho vsetkeho je strasne vela zahad a nejasnosti, veci co si odporuju...co je vlastne pravda to tazko povedat...niekto si povie ze pred nami nebol nikto tak vyspely ako my...preco by nemohol byt? to je ako pozerat sa na mravenisko ako jeho obyvatel a ako clovek...vsetko zavisi od uhla pohladu a ako to pochopime...co je moderna veda? vysvetlenie aky skutocne je svet? sposob ako chapeme veci a ako si ich logicky vysvetlujeme? mozno...ja by som povedal ze skor to druhe
o tomto vsetkom by sa dalo filozofovat donekonecna...btw. co je potom vlastne do nekonecna?..ved vsetko ma vraj koniec..alebo nie?