no hovoril som o anglictine....treba dôkladnejsie cítatkapitanzm napísal:Ricardo, co si zaspal dobu, to sa rano hlasilo v radiu, ked si uz sedel v triede.
>> MATURITA 2007 <<
Som zvedavy kto z Vas maturantov este ostal dnes doma aby sa mohol ucit na zajtra. Teraz mi pisala kamaratka, ze nas je v triede 12 (12/34) a ze je z toho velky popic, ze nam setkym chcu dat neospravedlene hodiny....no je toto normalne? Pred skuskou, ktora je pre niektorych (napr. pre mna velmi dolezita, lebo potrebujem mat z matury co naj znamky) aby sme sedeli v skole jak kkti a sedeli tam sedem hodin, ze normalne sa ucit, no diky. Urcite by sme sa na vsetkych predmetoch neucili, ale doma samemu sa mi lepsie uci ked mam priestor a ticho okolo. Kto z Vas ma dalsi takyto problem? U nas teraz cez velku prestavku bola ze vraj porada co a ako s nami urobia sku*vene skolstvo!
my sme si ako trieda urobili volno..ved taka priprava na anglinu nie je na skodumike napísal:no my sme na dnes dostali riaditelske volno.. takze od nas nikto nie je v skole.. boli sme za riaditelom aa nam to dovolil .. takze legalne sa pripravujeme doma
Frco: pruuuser Arnoste, pruuuser. zastupkyna zas vymyslala?nic, nekona sa. to nam nedaju
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
No tak... Dnes som nebol v skole, bol som u zubarky. A teraz som bol u spoluziaka, co sa nedozvedam
Vraj mam sloh za 5, lebo, ze som mal napisane 1.5 aj strany
Necistopis som mal napisany na 2 A4ky aj volaco. Ked som to prepisoval, tak som to chcel upravit a daval som uzke pismenka, male medzierky, proste tlacil to na seba, takto som napisal prvu stranu, a uz som videl, ze mi to nevyjde, ze musim druhu stranu roztahovat, tak sa aj stalo. Brutalne medzeri, brutalne velke pismenka, a vyslo mi to PRESNE na dve A4ky strany... Tak jako neviem, ci im to mam teraz prepisat, abo co, ale ked dostanem 5ku zo slohu tak VRRRRRRR
A taka pikoska co mi este hovorili, ze zastupca chce so mnou hovorit, lebo na stoloch sme mali take napoli polozene akoby pohladnice a na nich napisane, ze "vela uspechov". Tak som tam dopisal, vela penazi, a ked som odchadzal tak som tam napisal "bolo to dobre, ale uz musim ist, sloh napisany, tak sa majte". A vraj mal za to mega nervy
No som zvedavy, ale hadam ma za to nevyhodia, to by bolo blbe takto pred maturou... Potom napisem, hlavne o tej 5ke, more!!!
A taka pikoska co mi este hovorili, ze zastupca chce so mnou hovorit, lebo na stoloch sme mali take napoli polozene akoby pohladnice a na nich napisane, ze "vela uspechov". Tak som tam dopisal, vela penazi, a ked som odchadzal tak som tam napisal "bolo to dobre, ale uz musim ist, sloh napisany, tak sa majte". A vraj mal za to mega nervy
-
R1k1nko
Darca
ja budem rad ked napisem z NJ aspom na 80 slov ( ucitelka vravela ze to staci aby ma aspom hodnotili ) - jednoduchce veti mi stacia !!
Chcem sa spytat ze co sa asi moze písať z NJ ( ako temy moj best day , alebo kde by som chel byvat .. ) inspirujte ma ...THX
Inak dnes sem boli tiez malo v skole !! ale nic z toho nebolo
( aj tak sme sa pi*u ucili mali nas nechat doma kur*y
)
Este jedna otazka : dostal som lukrativnu ponuku na brigadu ( velke kese ) kazdy den o 17.00 do cca 19.00 ( +- 30 min ) okrem week ? oplati sa mi to alebo mam sa ucit na ustne maturity ?
Chcem sa spytat ze co sa asi moze písať z NJ ( ako temy moj best day , alebo kde by som chel byvat .. ) inspirujte ma ...THX
Inak dnes sem boli tiez malo v skole !! ale nic z toho nebolo
( aj tak sme sa pi*u ucili mali nas nechat doma kur*y
Este jedna otazka : dostal som lukrativnu ponuku na brigadu ( velke kese ) kazdy den o 17.00 do cca 19.00 ( +- 30 min ) okrem week ? oplati sa mi to alebo mam sa ucit na ustne maturity ?
-
misokgb
King
Sak hej, mozno je to len tah zo strany vychovnej, bo za ten popisany papierik maju nervy na mna, som zvedavy zajtra v skole. Ale vraj netreba nic opravovat = maly rozsah = bez milosti 5. Ale vravim, keby sa ten cely moj sloh prepise jednym NORMALNYM pismom, tak to vyjde na 2 aj pol strany A4. Sak uvidime noFrco napísal:miso:to sa mi nezda ze by uz boli opravene slohy