>> MATURITA 2007 <<

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ricardo »

kapitanzm napísal:Ricardo, co si zaspal dobu, to sa rano hlasilo v radiu, ked si uz sedel v triede.
no hovoril som o anglictine....treba dôkladnejsie cítat
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Som zvedavy kto z Vas maturantov este ostal dnes doma aby sa mohol ucit na zajtra. Teraz mi pisala kamaratka, ze nas je v triede 12 (12/34) a ze je z toho velky popic, ze nam setkym chcu dat neospravedlene hodiny....no je toto normalne? Pred skuskou, ktora je pre niektorych (napr. pre mna velmi dolezita, lebo potrebujem mat z matury co naj znamky) aby sme sedeli v skole jak kkti a sedeli tam sedem hodin, ze normalne sa ucit, no diky. Urcite by sme sa na vsetkych predmetoch neucili, ale doma samemu sa mi lepsie uci ked mam priestor a ticho okolo. Kto z Vas ma dalsi takyto problem? U nas teraz cez velku prestavku bola ze vraj porada co a ako s nami urobia sku*vene skolstvo!
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

ja som doma tiez, ale vcera som planoval ist do skoly. nakoniec som si to rozmyslel a ten cas co by som trcal ve skole radsej teda vyuzijem na to ucenie :) - ja som uz vcera nasej triednej oznamil, ze by som mohol mozno chybat ( dnes ) a ona na to nist :)
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

no ja som teraz v skole a je nas tu prosím pekne 8 z celej triedy....ma nenapadlo ze som to mohol sabotovat :D
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Od nas je vraj v triede 11/29 podla toho co hovoril spoluziak ked som mu volal.Tiez som ostal doma ale namiesto ucenia som bol na kofole a teraz sedim pred pocitacom...hadam nebudem zabijat takyto pekny den ucenim...trocha si na tu anglictinu verim.Snad to neni prehnana sebadovera.
mike
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike »

no my sme na dnes dostali riaditelske volno.. takze od nas nikto nie je v skole.. boli sme za riaditelom aa nam to dovolil .. takze legalne sa pripravujeme doma
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Frco napísal:ze nam setkym chcu dat neospravedlene hodiny...
chod ku doktorke zober peciatku a je to v suchu.. inak mne sa zda, ze minuly rok sme mali maturanti cely tyzden volno cez pisomne, ale mozno sa mylim..
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mike napísal:no my sme na dnes dostali riaditelske volno.. takze od nas nikto nie je v skole.. boli sme za riaditelom aa nam to dovolil .. takze legalne sa pripravujeme doma
my sme si ako trieda urobili volno..ved taka priprava na anglinu nie je na skodu
Frco: pruuuser Arnoste, pruuuser. zastupkyna zas vymyslala?nic, nekona sa. to nam nedaju
zero266
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zero266 »

tak nas pustili po 4tej hodine...zisitli ze vela nas chyba...takze maju hitika :D a ani nic nekricali taze v poho...uz len zajtra anglinu prezit :(

// nemate niekto navod ako pisat ziadost, reklamaciu a pod. formalny list proste z angliny?
KUKOoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KUKOoo »

myslite si, ze aj tento rok bude formalny list, ked bol minuly? najviac sa bojim toho slohu...je nan malo casu... :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

KUKOoo ja si myslim ze bude formalny list. A aky je rozsah na angline B forma? Hladal som to na statpedu ale akosi som to nenasiel.
KUKOoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KUKOoo »

pHysIQ napísal:KUKOoo ja si myslim ze bude formalny list. A aky je rozsah na angline B forma? Hladal som to na statpedu ale akosi som to nenasiel.
zvysila sa na 180-200 slov, co je pri formalnom liste dost by som povedal... :cry:
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

To ste tu akoze len setci anglictinari, sak pustite dake temy aj z nemicny
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no nam bolo povedane ze rozsah je od 160-180 slov pre B :? tak neviem
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

No tak... Dnes som nebol v skole, bol som u zubarky. A teraz som bol u spoluziaka, co sa nedozvedam :o Vraj mam sloh za 5, lebo, ze som mal napisane 1.5 aj strany :evil: Necistopis som mal napisany na 2 A4ky aj volaco. Ked som to prepisoval, tak som to chcel upravit a daval som uzke pismenka, male medzierky, proste tlacil to na seba, takto som napisal prvu stranu, a uz som videl, ze mi to nevyjde, ze musim druhu stranu roztahovat, tak sa aj stalo. Brutalne medzeri, brutalne velke pismenka, a vyslo mi to PRESNE na dve A4ky strany... Tak jako neviem, ci im to mam teraz prepisat, abo co, ale ked dostanem 5ku zo slohu tak VRRRRRRR :evil:

A taka pikoska co mi este hovorili, ze zastupca chce so mnou hovorit, lebo na stoloch sme mali take napoli polozene akoby pohladnice a na nich napisane, ze "vela uspechov". Tak som tam dopisal, vela penazi, a ked som odchadzal tak som tam napisal "bolo to dobre, ale uz musim ist, sloh napisany, tak sa majte". A vraj mal za to mega nervy :D No som zvedavy, ale hadam ma za to nevyhodia, to by bolo blbe takto pred maturou... Potom napisem, hlavne o tej 5ke, more!!!
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja budem rad ked napisem z NJ aspom na 80 slov ( ucitelka vravela ze to staci aby ma aspom hodnotili ) - jednoduchce veti mi stacia !!
Chcem sa spytat ze co sa asi moze písať z NJ ( ako temy moj best day , alebo kde by som chel byvat .. ) inspirujte ma ...THX
Inak dnes sem boli tiez malo v skole !! ale nic z toho nebolo :P
( aj tak sme sa pi*u ucili mali nas nechat doma kur*y :lol: )
Este jedna otazka : dostal som lukrativnu ponuku na brigadu ( velke kese ) kazdy den o 17.00 do cca 19.00 ( +- 30 min ) okrem week ? oplati sa mi to alebo mam sa ucit na ustne maturity ? 8)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

miso:to sa mi nezda ze by uz boli opravene slohy ;)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Frco napísal:miso:to sa mi nezda ze by uz boli opravene slohy ;)
Sak hej, mozno je to len tah zo strany vychovnej, bo za ten popisany papierik maju nervy na mna, som zvedavy zajtra v skole. Ale vraj netreba nic opravovat = maly rozsah = bez milosti 5. Ale vravim, keby sa ten cely moj sloh prepise jednym NORMALNYM pismom, tak to vyjde na 2 aj pol strany A4. Sak uvidime no :roll:
Phoboss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Phoboss »

misokgb napísal:maly rozsah = bez milosti 5
Nie je pravda, max ti strhnu nejake body za nedodrzanie rozsahu :wink:
taki7
Professional
Professional

Nadpis:

Príspevok od používateľa taki7 »

Koľkokrát ste ho mali? :D Ja len raz, a to na úplne prvej strane čistopisu. Niektorí moji spolužiaci ho mali dvakrát, aj hore na druhej strane čistopisu. :lol:
Napísať odpoveď