BILL GATES

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
punkerka115
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

BILL GATES

Príspevok od používateľa punkerka115 »

Chceli b ste byt ako Bill Gates?? ..nieze chceli...ale ci by ste chceli mat kolko bubakov na ucte , alebo pod postelou, alebo kde to schovava :) ..a co by sme s tolkymi prašulkami robili?? :) ..som niekde citala,ze ked pojde spat a rano vstane zarobi 20milionov ..myslim ze nasich ..a nie dolarov ..niesom si ista :) ... ale podla mna je to prehnane tolko penazi mat ...a tolko peniazkov minut?? :D ..uuhm ako rozmyslam .. ani neviem kde by som ich minula :) ale dal dost zo svojho majetku na charitu do Afriky ... ale jemu sa to o par rockov naspat vrati ..takze ziadne straty
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: BILL GATES

Príspevok od používateľa jamess »

punkerka115 napísal:Chceli b ste byt ako Bill Gates?? ..nieze chceli...ale ci by ste chceli mat kolko bubakov na ucte , alebo pod postelou, alebo kde to schovava :) ..a co by sme s tolkymi prašulkami robili?? :)
nn, radsej mat mozog ako Michio Kaku, Reimann, Ramanujan alebo Einstein, ti budu nesmtrelnejsi nez Bill Gates:)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

byt druhy najvacsi magor na svete? asi nie, a moc penazi kazi charakter, stacila by mi zdrava ciastka z jeho majetku
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ako strýko držgroš, kúpal by som sa v nich.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No jasne ze chcel... Dal by som vsetko, okrem zopar milionov, na nejaky vyskum, napr. liek na rakovinu... :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

chcel by som byt...nech si kazdy hovori co chce o MS a Widlach, ale Gatesov prinos do oblasti PC je nepopieratelny...taktiez zacinal z garaze a dotiahol to az tam kde je teraz..nehladiac na agresivnu firemnu politiku a pomerne vysoke ceny patri k priekopnikom...
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Samozrejme ,ze by som chcel
40 miliard by som dal na charitu,za dalsie by som zalozil tovarne na slovensku,aby sa znizila nezamestnanost,mamine by som splnil sen o ceste okolo sveta
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

piton napísal:No jasne ze chcel... Dal by som vsetko, okrem zopar milionov, na nejaky vyskum, napr. liek na rakovinu... :)
ver tomu, že by si nedal toľko že ti ostane pár miliónov!!!ako tu už niekto napísal: "Peniaze kazia charakter!"
seth82 napísal:chcel by som byt...nech si kazdy hovori co chce o MS a Widlach, ale Gatesov prinos do oblasti PC je nepopieratelny...taktiez zacinal z garaze a dotiahol to az tam kde je teraz..nehladiac na agresivnu firemnu politiku a pomerne vysoke ceny patri k priekopnikom...
On to sám nedosiahol....on si zaplatil ľudí ktorý to za neho vymysleli a on zhrabol úspech.....hoci aj on má na tom zásluhu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Digital6 napísal:On to sám nedosiahol....on si zaplatil ľudí ktorý to za neho vymysleli a on zhrabol úspech.....hoci aj on má na tom zásluhu
chalan, on si zo zaciatku ziadnych ludi neplatil...precitaj si nejake clanky alebo knihu a potom pis...teraz si ludi plati, a aj po uspechu MS, ale predtym ked zacinal nic take nebolo...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Samozrejme, ze by som chcel byt taky bohaty :D
Hi napísal:Samozrejme ,ze by som chcel 40 miliard by som dal na charitu
No myslim, ze Bill Gates nema tie miliardy dolarov v hotovosti, ale je to spocitany vsetok jeho majetok (hlavne je to jeho podiel v Microsofte, to znamena, ze jeho akcie maju vysoku hodnotu...)
Kibo napísal:byt druhy najvacsi magor na svete? asi nie, a moc penazi kazi charakter
Bill Gates je podla teba magor? No neviem, ale to by asi nebol najbohatsi clovek na svete... A myslim, ze vlastni nejaku charitu, takze on tiez prispieva a asi dost vela.

A co by som spravil s peniazmi? Asi by som cast daval na charitu a cast by som dalej investoval... 8)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Digital6 napísal:ver tomu, že by si nedal toľko že ti ostane pár miliónov!!!ako tu už niekto napísal: "Peniaze kazia charakter!"
Prave preto by som sa ich chcel co najskor zbasvit...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Hi napísal:Samozrejme ,ze by som chcel
40 miliard by som dal na charitu
určite by si nedal :)
Hi
Expert
Expert

schw33k napísal:určite by si nedal :)
ale ved by mi ostalo 10 miliard ,ja som skromny
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

z konta Billa Gatesa by mi stacil jeden milion dolarov a bol by som totalne happy....nie som si isty ci ma Bill stastny zivot s tolkymi prachmi...prachy nie su vsetko...hold ale je to jeho chyba ze zalozil Mrkvosoft :)
Hi
Expert
Expert

Drago napísal:z konta Billa Gatesa by mi stacil jeden milion dolarov a bol by som totalne happy....nie som si isty ci ma Bill stastny zivot s tolkymi prachmi...prachy nie su vsetko...hold ale je to jeho chyba ze zalozil Mrkvosoft :)
KEd mas peniaze tak mas vsetko
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:Bill Gates je podla teba magor?
ked je to normalny clovek, tak mi povedz, preco napr. si objednal porsche, nechal si ho poslat cez celu zemegulu, dodali mu ho na mexicku hranicu a povdal si, ze nechce sa mi prenho ist, mam kopu dalsich... toto podla teba spravi normalny clovek? mozno sa uz vyliecil, ale v 90. rokoch robil taketo sprososti, asi mu tie peniaze kazili charakter...
Hi
Expert
Expert

Kibo napísal:ked je to normalny clovek, tak mi povedz, preco napr. si objednal porsche, nechal si ho poslat cez celu zemegulu, dodali mu ho na mexicku hranicu a povdal si, ze nechce sa mi prenho ist, mam kopu dalsich... toto podla teba spravi normalny clovek? mozno sa uz vyliecil, ale v 90. rokoch robil taketo sprososti, asi mu tie peniaze kazili charakter...
Preco nemohol dat to porsch mne ? To je blbec
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Neviem....ten clovek ma vsetko materialneho ponimania...To by som urobil aj ja..ale potom, ta to prejde a uz si nemas co kupit ani kde ich dat...ale keby som ich tak narychlo vyhral alebo co.. prestaval by som nase mesto a kupil nejaky mensi ostrov v karibiku :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

všetkých by som si vás kúpil a okrem toho by som bol na niekoľko mesiacov vkuse schlastaný a s vytŕčajúcimi peniazmi aj z ponožiek by som prečesával všetky bary a ukazoval aký som čávo. Niečo by som dal na charitu, výskum a pod. Tisíc korún by som vrátil maminke...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Tisíc korún by som vrátil maminke...
aj so stedrymi urokmi, co? :lol:
Napísať odpoveď