BILL GATES
-
punkerka115
Light Expert
BILL GATES
Chceli b ste byt ako Bill Gates?? ..nieze chceli...ale ci by ste chceli mat kolko bubakov na ucte , alebo pod postelou, alebo kde to schovava
..a co by sme s tolkymi prašulkami robili??
..som niekde citala,ze ked pojde spat a rano vstane zarobi 20milionov ..myslim ze nasich ..a nie dolarov ..niesom si ista
... ale podla mna je to prehnane tolko penazi mat ...a tolko peniazkov minut??
..uuhm ako rozmyslam .. ani neviem kde by som ich minula
ale dal dost zo svojho majetku na charitu do Afriky ... ale jemu sa to o par rockov naspat vrati ..takze ziadne straty
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: BILL GATES
nn, radsej mat mozog ako Michio Kaku, Reimann, Ramanujan alebo Einstein, ti budu nesmtrelnejsi nez Bill Gates:)punkerka115 napísal:Chceli b ste byt ako Bill Gates?? ..nieze chceli...ale ci by ste chceli mat kolko bubakov na ucte , alebo pod postelou, alebo kde to schovava..a co by sme s tolkymi prašulkami robili??
-
seth82
Darca
ver tomu, že by si nedal toľko že ti ostane pár miliónov!!!ako tu už niekto napísal: "Peniaze kazia charakter!"piton napísal:No jasne ze chcel... Dal by som vsetko, okrem zopar milionov, na nejaky vyskum, napr. liek na rakovinu...
On to sám nedosiahol....on si zaplatil ľudí ktorý to za neho vymysleli a on zhrabol úspech.....hoci aj on má na tom zásluhuseth82 napísal:chcel by som byt...nech si kazdy hovori co chce o MS a Widlach, ale Gatesov prinos do oblasti PC je nepopieratelny...taktiez zacinal z garaze a dotiahol to az tam kde je teraz..nehladiac na agresivnu firemnu politiku a pomerne vysoke ceny patri k priekopnikom...
-
seth82
Darca
chalan, on si zo zaciatku ziadnych ludi neplatil...precitaj si nejake clanky alebo knihu a potom pis...teraz si ludi plati, a aj po uspechu MS, ale predtym ked zacinal nic take nebolo...Digital6 napísal:On to sám nedosiahol....on si zaplatil ľudí ktorý to za neho vymysleli a on zhrabol úspech.....hoci aj on má na tom zásluhu
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Samozrejme, ze by som chcel byt taky bohaty
A co by som spravil s peniazmi? Asi by som cast daval na charitu a cast by som dalej investoval...
No myslim, ze Bill Gates nema tie miliardy dolarov v hotovosti, ale je to spocitany vsetok jeho majetok (hlavne je to jeho podiel v Microsofte, to znamena, ze jeho akcie maju vysoku hodnotu...)Hi napísal:Samozrejme ,ze by som chcel 40 miliard by som dal na charitu
Bill Gates je podla teba magor? No neviem, ale to by asi nebol najbohatsi clovek na svete... A myslim, ze vlastni nejaku charitu, takze on tiez prispieva a asi dost vela.Kibo napísal:byt druhy najvacsi magor na svete? asi nie, a moc penazi kazi charakter
A co by som spravil s peniazmi? Asi by som cast daval na charitu a cast by som dalej investoval...
-
Kibo
Hardcore addict
ked je to normalny clovek, tak mi povedz, preco napr. si objednal porsche, nechal si ho poslat cez celu zemegulu, dodali mu ho na mexicku hranicu a povdal si, ze nechce sa mi prenho ist, mam kopu dalsich... toto podla teba spravi normalny clovek? mozno sa uz vyliecil, ale v 90. rokoch robil taketo sprososti, asi mu tie peniaze kazili charakter...JaJeNiektoIny napísal:Bill Gates je podla teba magor?
Preco nemohol dat to porsch mne ? To je blbecKibo napísal:ked je to normalny clovek, tak mi povedz, preco napr. si objednal porsche, nechal si ho poslat cez celu zemegulu, dodali mu ho na mexicku hranicu a povdal si, ze nechce sa mi prenho ist, mam kopu dalsich... toto podla teba spravi normalny clovek? mozno sa uz vyliecil, ale v 90. rokoch robil taketo sprososti, asi mu tie peniaze kazili charakter...