ano...nie ze ma to nasralo ale ze kazdy si bere jeho podkladysirmisoturbo napísal:inac vsimol si niekto, ze v niektorej pesnicke od rytmusa, teda dvoch, je podmaz od 2Paca, ale uz neviem, z ktorej pesnicky?
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem preco by som jej nemal rozumiet, ale ved podla seba sudim druhych, je tak?MurphY napísal:budes pocuvat hudbu ktorej nerozumies ? o tom maximalnej trapnosti prosim ta pomlc.. lebo neviem kto tu pouziva vyrazi ze cool..
A ked uz sme pritom, nepocuvam ani zahranicny HH, ale znesiem ho viac ako slovensky.
K tomu cool: stipku ironie krvi asi nemas...
Aha cize rozumies zlozitym americkym frazam ? got pitbulls strapped to a sleaddudinko napísal:Nechapem preco by som jej nemal rozumiet, ale ved podla seba sudim druhych, je tak?
A ked uz sme pritom, nepocuvam ani zahranicny HH, ale znesiem ho viac ako slovensky.
K tomu cool: stipku ironie krvi asi nemas...
mozem ti sem dat zoznam tych a uvidime ci im budes/te rozumet.. podla seba sudim teba ? je to tak ale ked je nekdo punk a ide sudit hip hopera tak to prislovie sa neujme.. ked uz sme pritom teba smie nechceli riesit ale druheho.. americky pocuva ta drviva mensina kvoli tomu lebo su tam kvalitnejsie podmazy ako zo sk , lepsi flow i ked asi polovicka tomu slovu nerozumie, a o hlase/speve nehovorim nakolko im malo kto rozumie..
k tomu cool : nevedel som ci to myslis ironicki alebo si dalsi bravo boy..
-
dudinko
Light Professional
Nemal som na mysli prekladanie fraz, mal som na mysli text.MurphY napísal:Aha cize rozumies zlozitym americkym frazam ? got pitbulls strapped to a slead
mozem ti sem dat zoznam tych a uvidime ci im budes/te rozumet.. podla seba sudim teba ? je to tak ale ked je nekdo punk a ide sudit hip hopera tak to prislovie sa neujme.. ked uz sme pritom teba smie nechceli riesit ale druheho.. americky pocuva ta drviva mensina kvoli tomu lebo su tam kvalitnejsie podmazy ako zo sk , lepsi flow i ked asi polovicka tomu slovu nerozumie, a o hlase/speve nehovorim nakolko im malo kto rozumie..
k tomu cool : nevedel som ci to myslis ironicki alebo si dalsi bravo boy..
Vau, som punker.. hmm a ja som o tom ani nevedel, pre upresnenie nepocuvam nic z tichto zanrov (punk, metal, rock etc.). A nechapem preco nema akoze punker nerozumiet hh /stale ostavame pri jazyku, o frazach nehovorim/.
-
lekoklatik
VIP
-
Digital
Guru
http://www.juno.co.uk/playlists/builder ... 9769c2.m3ulekoklatik napísal:Nic v zlom ale co je to za umenie. HIP-HOP
ty toto neumenie zvladas dennodenne coo
Po 1.) Ako vies ze Rytmus ma taky zivot? Co ak sa na takeho iba hra? urcite netreba pozerat na to kto ma ake retaze auta a neviem co vsetko v klipoch? Rytmus moze napr. na jeden klip setrit pol roka a da ho von.. A potom kazdy hovori.. Jooj b*ha kamo si videl ten novy Rytmusov videoklip? HH jasan ppc uplne.. Co myslis je to jeho limuzina v klipe Cigansky sen?dawo napísal:sak zo zivota ... si zober o com by si ty byt rapperom rapoval?? o prirode?? o vztahoch o bohu?? no nie.... o chlaste drogach autach a babach .. to je ten ich zivot ... ti co si tie platne kupuju slintaju ze oni taky life nemaju a myslia si ze ho raz budu mat lebo je to jednoduche ked aj napr. rytmus ma taky zivot...
2.) Neviem ale niekto tu spomynal ze svk rap je komercny a pod. Prosim vymenuj mi ich a ujasni mi co je podla teba komercne.. VDAKA
//nebel to napisal prosiim vysvetli
Ked pozerate nejake slovenske hip hop videoklipy, snad neverite ze tie zeny, auta, zlato to je vsetko ich. Vsetko je to pozicane, autami si predajne ako tak robia reklamu, zlato je samozrejme pozicane a zeny sa beru z castingov. Vacsina tychto vasich hip hopovych idolov byva na sidliskach, max. tak v obycajnom dome. Za predaj CD si na slovensku na zivot nezarobia. Taky Rytmus mozno, ale ostatni tazko. Hlavne nie na Slovensku kde si kazdy hudbu stahuje z netu alebo kopiruje od kamosov.
Co sa tyka obsahu textov, ozaj vychadzaju zo zivota, ale to je skor taky idealny zivot - nic nerobit, minat prachy na zeny, auta, alkohol...co pride, byt velky kapo a pod. Osobne si vsak myslim ze hip hop najme u mladych ludi zvysuje agresivitu, a potom to tak vyzera...
Ale hip hop ako taky je v podstate kultura. Takze to aj tak treba prijat.
Co sa tyka obsahu textov, ozaj vychadzaju zo zivota, ale to je skor taky idealny zivot - nic nerobit, minat prachy na zeny, auta, alkohol...co pride, byt velky kapo a pod. Osobne si vsak myslim ze hip hop najme u mladych ludi zvysuje agresivitu, a potom to tak vyzera...
Ale hip hop ako taky je v podstate kultura. Takze to aj tak treba prijat.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
aj ked by to teraz bax nevedel je to jedno, tu ide o princip ako sa spravaju, ako to vyzera... proste robia zo seba sasov len aby mali peniaze a v tomto svete je to uz bezna zalezitost, vsetky komercne skupiny stracaju kvalitu...Digital napísal: bax:heh tak chcel by som teba videť recitovať text s takym flowom ako raperi !
imho malo by sa to rozdelovat takto Hip Hop a Hudba
-
tomo.za
Light Star
jasne ze vie recitovat(rapovat) lepsie ako ja to beriem... ale inac je to uboziak, spodina proste luza... tupy ako tago, s inteligenciou na urovni maleho decka etc. doplnte si co chcete... a ze mam dokazat to co on? robit zo seba sasa kvoli peniazom? mozem je**tDigital napísal:bax:heh tak chcel by som teba videť recitovať text s takym flowom ako raperi !
-
Digital
Guru
Tak je* ! U mna má respekt , vypracoval sa tam kde sa vypracuje málokto a myslim ze je to obdivuhodné , na scéne je skoro 20 rokov a kazdy rok sa vypracoval vyssie a vyssie ! tak nehovorte pitchoviny ze on len rychlo vyskocil na vrchol aby mal velké love !tomo.za napísal:jasne ze vie recitovat(rapovat) lepsie ako ja to beriem... ale inac je to uboziak, spodina proste luza... tupy ako tago, s inteligenciou na urovni maleho decka etc. doplnte si co chcete... a ze mam dokazat to co on? robit zo seba sasa kvoli peniazom? mozem je**t
-
tomo.za
Light Star
mno neviem aky je stary ale o tych 20 rokoch silne pochybujem jedine ze by rapoval uz na zakladkeDigital napísal:Tak je* ! U mna má respekt , vypracoval sa tam kde sa vypracuje málokto a myslim ze je to obdivuhodné , na scéne je skoro 20 rokov a kazdy rok sa vypracoval vyssie a vyssie ! tak nehovorte pitchoviny ze on len rychlo vyskocil na vrchol aby mal velké love !
-
p4ra
Redeemer
Bolo to vyborne co spravil. Nie, ze by som nejakym sposobom podporoval agresiu, vandalizmus alebo cokolvek tomu podobne, ale sam sa na albume vyjadril, ze Aurel nemusi a tam to len dokazal.
Ostatne, jemu mozu byt vsetky ceny ukradnute, ako je to spomenute v dalsom texte:

Ostatne, jemu mozu byt vsetky ceny ukradnute, ako je to spomenute v dalsom texte:
alebo cista pravda:..Vasa komercia underground je pre mna pase,
Robim rap zo srdca pre mojich ludi berte si to je to vase..
Teraz burn prosim zase raz...Chceli ste underground a klipy do deky ste dali
buze**** nechcu priznat ze my sme boli ti keri vsetkym chodnik vyslapali..