Vztahy s bratom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Urobil som dobre ze som to povedal nasim?

Ano
21
60%
Nie
14
40%

Celkom hlasov: 35

nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Vztahy s bratom

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Caute. Mam coskoro 17 a moj brat trinast. Vascinou sa k sebe spravame v celku b pohode, ale niekedy sa stane, ze nase roztrzky skoncia az taq ze s nim skratka pozametam na dome, a sem tam aj troska vyfasuje :oops: . Chcel by som poprsit o nejaku radu ako tomu predist, lebo on je teraz v taqom veku, ze si mysli ze je nejvacsi boss a neustale ma nejake poznamky a provokacie, ktore velmi dlho nedokazem znasat, lebo ja som zase povaha, ktoru dokaze hocico vytocit a som dost vybusny. Ako tomu predist?
Ci uz v zaujme zdravia, ale aj tych vztahov, lebo myslim ze bratia by mali byt bratia a nie sa stale medzi sebov byt alebo nieco podobne...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No musim povedat ze aj ty si v takom veku....Povedal by som ze on v stadiu skorej a ty v stadiu vrcholnej puberty....cize obom vam isto dobro sviha...
A rada? to je len o case....moj maldsi brat ma 17 a je s nim na nevydrzanie....a nic sa s tym neda robit len ignorovat ale niekedy to tierz nejde a ked to vyvrcholi tak aj on obcas schyta....
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

to musí dostať rozum on a možno aj ty.
toto prežívam aj ja s mojou mladšou sestrou,je zaslepená pubertou a naš vzťach bude O.K. až ked ona dostane rozum a to myslím,že bude poriadne daleko.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

to prejde neboj len to musis vydrzat :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

vendo napísal:to prejde neboj len to musis vydrzat :wink:
asi tak nejak. treba pockat. U nas to bolo taky tak a teraz sme sice cez polku planety od seba ale vztah je viac nez dobry :)
mad dogg
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mad dogg »

HMM ja mam tez taky problem,sice ma moja segra len 10 ale pripada mi ze ma hce naschval vytocit.Strasne machruje,aj pred svojimi kamoskami ma zhadzuje (to ma az tak netrapi)ale musi byt neco ako tomu predist
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

5-ula napísal:skuste PESTUNKU :lol:
toto je poznamka za 100 bodov... ale skusit by ste to mohli.. markiza by vam aj zaplatila!
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Veru tak, musis pockat. Predsa kazdy tym presiel podla mna. Ked tymto prechadzaju vsetky deti planety, nechci to tvojho brata odnaucit. Je to normalna vec. Ja sa zvyknem este aj v mojom veku poskriepit so surodencami :D LOL :wink:
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Hej hej pomaly ludia toto je tu uz incest :lol:
Ale nie vsadzam na segru ze vyhraje boj :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja mam to iste s mojim skoro 13 rocnym bratom...budem mat 16...a tiez je s nim niekedy na nevydrzanie...aj ked rype,snazim si ho nevsimat..ale viete on si musi ziskat moju pozornost,niekedy az dost nepeknymi sposobmi...Ale vacsinou je s nim v poho...teda az na mela vynimky.. :hehe:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

bud v klude, z toho vyrastiete, tiez sme sa s brachom pochytali za pacesy, ale s vekom ide rozum, bude to ok si myslim, netreba to silit, a zas sa netreba zbytocne vadit, cim kludnejsie prejdete pubertu, tym lepsie budete vychadzat v dospelosti :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No ja mam o 12 rokov starieho brata a take mensie bitky tam boli vzdy, to k tomu proste patri, aj ked ja som z pozicie toho mladsieho nikdy nebol ten co provokuje a pod. v nejakej nenormalnej miere, skor som si brata vzdy vazil a mal na mna dost velky vplyv, kedze som vyrastal bez otca. Preslo ho to v dobe, ked som ho prerastol :) .
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

to prejde casom, ked bude trosku viac rozumu
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ja mám 17, mám 14 ročnú sestru a pomaličky sa to dáva dokopy- prial by som si aby pochopila že fajčím a chvastám a nevadilo by jej to- ani mne by to nevadilo. Nestarám sa s kým chodí von ona asi tiež a nechcem to od nej, čo aj funguje...
Niekedy sme sa hádali a márovali za každú pitchovinu, dnes už len kvôli ICQ, taže myslím že to začína byť v pohode a je bude to juchúúú :lol:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

tak sa zobud! ak mas nieco v tej svojej hlave tak sa uvedom....vlastneho brata takto mlatit a tu pytat o pomoc co mas robit...co si psychopat?ja som sa so sestrou tiez zvykla bit ale nie nejako brutalne...ukludni sa...skus nejake tabletky na ukludnenie....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

O com? Skus napisat na koho si reagovala, lebo nech hladam ako hladam nevidim tu nikoho, kto by sem do tejto temy pisal a sedel by nanho popis psychopata, kto. si sem hodila.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja neviem, ale bratske roztržky a bitky su predsa uplne normálna vec, proste to patrí k tomu... teda pokiaľ sa to nepreháňa, takže moc nechápem prečo sa to tu rieši a prečo sa riešia problemy tam kde vlastne nie su.

Ono celkovo čo to tu tak sledujem tak si podaktorý strašne radi komplikujú život neexistujúcimi problemami, hladajú ich tam kde vôbec niesu a riešia vlastne NIČ. prečo si podaktorý zbytočne komplikujete život?!
nejakymarko
Addict
Addict

poharvody napísal:tak sa zobud! ak mas nieco v tej svojej hlave tak sa uvedom....vlastneho brata takto mlatit a tu pytat o pomoc co mas robit...co si psychopat?ja som sa so sestrou tiez zvykla bit ale nie nejako brutalne...ukludni sa...skus nejake tabletky na ukludnenie....
Dievca zlate ci toho psychiatra nepotrebujes ty. Ja som napisal ze sem-tam troska vyfasuje a ty tu z toho spravis ako keby som mu hlavou bil o chodnik. Spamataj sa :evil: . Ja mam svojho brata o vela viac rad ako mozno ty svojho surodenca. Islo len o to ci to je normalne ze si mylsi ze je majster sveta alebo nie. Tak ked mas napisat takuto blbost radsej nepis nic.
Inac K-

Btw: S bratom sa to za poslede dni nejak vylepsielo. Mame jeden druheho viac menej na haku a to mi v tejto chvili vyhovuje najviac :D
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

Skolacik napísal:ale niekedy sa stane, ze nase roztrzky skoncia az taq ze s nim skratka pozametam na dome, a sem tam aj troska vyfasuje :oops:
zda sa ti to normalne?bud zvelicujes alebo nevies co pises...sam pises ze si vybusny a dokaze ta hocico vytocit to znamena ze sa nevies ovladat! takze v tvojom pripade tabletky rulezzz...
nejakymarko
Addict
Addict

Ty si cisty retard. Myslim ze vybusnych ludi ej okolo nas viac, a myslim ze nikto nepotrebuje tabletky. A to ze s nim pozametam po dome, neviem ako si to ty vysvetlujes, ale moj brat si tiez nenecha skakat po hlave, takze nase "zametanie" vyzera asi tak ze lietame po celom dome, a potom uz ho len chytim a dohovrim mu. Este ma nenastval taq aby som ho musel vyslovene strieskat. A to by musel spravit nieco fakt hrozne...

A ked chces ja ti tie tabletky v pohode objednam...

EDIT: ked davas K- taq sa aspon podpis....
Napísať odpoveď