Ci uz v zaujme zdravia, ale aj tych vztahov, lebo myslim ze bratia by mali byt bratia a nie sa stale medzi sebov byt alebo nieco podobne...
Vztahy s bratom
-
nejakymarko
Addict
Vztahy s bratom
Caute. Mam coskoro 17 a moj brat trinast. Vascinou sa k sebe spravame v celku b pohode, ale niekedy sa stane, ze nase roztrzky skoncia az taq ze s nim skratka pozametam na dome, a sem tam aj troska vyfasuje
. Chcel by som poprsit o nejaku radu ako tomu predist, lebo on je teraz v taqom veku, ze si mysli ze je nejvacsi boss a neustale ma nejake poznamky a provokacie, ktore velmi dlho nedokazem znasat, lebo ja som zase povaha, ktoru dokaze hocico vytocit a som dost vybusny. Ako tomu predist?
Ci uz v zaujme zdravia, ale aj tych vztahov, lebo myslim ze bratia by mali byt bratia a nie sa stale medzi sebov byt alebo nieco podobne...
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No musim povedat ze aj ty si v takom veku....Povedal by som ze on v stadiu skorej a ty v stadiu vrcholnej puberty....cize obom vam isto dobro sviha...
A rada? to je len o case....moj maldsi brat ma 17 a je s nim na nevydrzanie....a nic sa s tym neda robit len ignorovat ale niekedy to tierz nejde a ked to vyvrcholi tak aj on obcas schyta....
A rada? to je len o case....moj maldsi brat ma 17 a je s nim na nevydrzanie....a nic sa s tym neda robit len ignorovat ale niekedy to tierz nejde a ked to vyvrcholi tak aj on obcas schyta....
-
vendo
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
-
Vigor
King
No ja mam o 12 rokov starieho brata a take mensie bitky tam boli vzdy, to k tomu proste patri, aj ked ja som z pozicie toho mladsieho nikdy nebol ten co provokuje a pod. v nejakej nenormalnej miere, skor som si brata vzdy vazil a mal na mna dost velky vplyv, kedze som vyrastal bez otca. Preslo ho to v dobe, ked som ho prerastol
.
-
last_knight
Light Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
ja mám 17, mám 14 ročnú sestru a pomaličky sa to dáva dokopy- prial by som si aby pochopila že fajčím a chvastám a nevadilo by jej to- ani mne by to nevadilo. Nestarám sa s kým chodí von ona asi tiež a nechcem to od nej, čo aj funguje...
Niekedy sme sa hádali a márovali za každú pitchovinu, dnes už len kvôli ICQ, taže myslím že to začína byť v pohode a je bude to juchúúú
Niekedy sme sa hádali a márovali za každú pitchovinu, dnes už len kvôli ICQ, taže myslím že to začína byť v pohode a je bude to juchúúú
-
Te-wei
Medium Professional
Ja neviem, ale bratske roztržky a bitky su predsa uplne normálna vec, proste to patrí k tomu... teda pokiaľ sa to nepreháňa, takže moc nechápem prečo sa to tu rieši a prečo sa riešia problemy tam kde vlastne nie su.
Ono celkovo čo to tu tak sledujem tak si podaktorý strašne radi komplikujú život neexistujúcimi problemami, hladajú ich tam kde vôbec niesu a riešia vlastne NIČ. prečo si podaktorý zbytočne komplikujete život?!
Ono celkovo čo to tu tak sledujem tak si podaktorý strašne radi komplikujú život neexistujúcimi problemami, hladajú ich tam kde vôbec niesu a riešia vlastne NIČ. prečo si podaktorý zbytočne komplikujete život?!
-
nejakymarko
Addict
Dievca zlate ci toho psychiatra nepotrebujes ty. Ja som napisal ze sem-tam troska vyfasuje a ty tu z toho spravis ako keby som mu hlavou bil o chodnik. Spamataj sapoharvody napísal:tak sa zobud! ak mas nieco v tej svojej hlave tak sa uvedom....vlastneho brata takto mlatit a tu pytat o pomoc co mas robit...co si psychopat?ja som sa so sestrou tiez zvykla bit ale nie nejako brutalne...ukludni sa...skus nejake tabletky na ukludnenie....
Inac K-
Btw: S bratom sa to za poslede dni nejak vylepsielo. Mame jeden druheho viac menej na haku a to mi v tejto chvili vyhovuje najviac
zda sa ti to normalne?bud zvelicujes alebo nevies co pises...sam pises ze si vybusny a dokaze ta hocico vytocit to znamena ze sa nevies ovladat! takze v tvojom pripade tabletky rulezzz...Skolacik napísal:ale niekedy sa stane, ze nase roztrzky skoncia az taq ze s nim skratka pozametam na dome, a sem tam aj troska vyfasuje
-
nejakymarko
Addict
Ty si cisty retard. Myslim ze vybusnych ludi ej okolo nas viac, a myslim ze nikto nepotrebuje tabletky. A to ze s nim pozametam po dome, neviem ako si to ty vysvetlujes, ale moj brat si tiez nenecha skakat po hlave, takze nase "zametanie" vyzera asi tak ze lietame po celom dome, a potom uz ho len chytim a dohovrim mu. Este ma nenastval taq aby som ho musel vyslovene strieskat. A to by musel spravit nieco fakt hrozne...
A ked chces ja ti tie tabletky v pohode objednam...
EDIT: ked davas K- taq sa aspon podpis....
A ked chces ja ti tie tabletky v pohode objednam...
EDIT: ked davas K- taq sa aspon podpis....