Nejspis je tehotna... s inym... co ted?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
ROKI49
Medium Professional
Cim skor sa vykasles to riesit a cim skor na nu zabudnes, tym viac casu budes mat na oazjstnu lasku. sam vidis ze to nema cenu sa trapit, takych ludi je vela, to chces pomoct kazdemu? Proste to hod za seba i ked viem ze je to tazke a daj si zalezat na veciach ktore maju perspektivu. lebo pravda je ze toto ju nema. sorry 
mozno ta chcela sama tak trosku ponatahovatcinges napísal:No uzasne prekvapenie..Vies, ale ani tehotensky test neni lacna vec.. A ja som pre istotu kupil dva.. Aby to bolo iste... A, ked mi teras napisala, ze to bolo len take vcera, ze to sa len tak citila.. A, tak sa nemam koli tomu strasit, uplne, ze super... ach jo... Ideme to zapijat v piatok vsetko.. inak umrem... kurna....... sakra.. teoria relativity mi nerobi problem od 15tky, ale prist na to, ako usmernit holku, na to asi kurna nikdy nepridem.. fuck the world...
jou az tak tragicky to neber, hoci nazivo je to nieco ine .... ale myslim si ze ak vam to tak dobre ide,myslim zeby stretko malo dopadnut dobre*,cinges napísal:Ked mi napise, ze "tak teras to nechajme tak ze sme kamaradi a ked sa stretneme uvidime ako to bude dalej co ty nato?" tak sa mam zastrelit teras, alebo az potom?
a ak rozmyslas nad zastrelenim tak zastrel ju
*opacne pohlavie sa nam niekedy moze zdat ze rozmysla uplne divne
///edit//// ozaj este k tomu testu preco jej ho nekupil ten co jej udajne sposobil ten "vyvijajuci sa problem" ??
Lolofon napísal:jou az tak tragicky to neber, hoci nazivo je to nieco ine .... ale myslim si ze ak vam to tak dobre ide,myslim zeby stretko malo dopadnut dobre*,
a ak rozmyslas nad zastrelenim tak zastrel ju, a hlavu si zaves nad postel ako polovnicku trofej
,ale nie vazne,ak to povie moze to znamenat ze je neista ale zase nevylucuje moznost dalsieho pokracovania kedze spomenula stretnutie ,,,si myslim,opravte ma ak sa mylim
*opacne pohlavie sa nam niekedy moze zdat ze rozmysla uplne divne
///edit//// ozaj este k tomu testu preco jej ho nekupil ten co jej udajne sposobil ten "vyvijajuci sa problem" ??
Dlho sme sa chceli stretnut... Najprv to bolo dobre.. Us to skoro bolo.. Mal prist... Lenze jej neprislo stipko.. Tak nemala za co...prist... Tak nic z toho... Ale v pohode.. Tak sme si dlho planovali,ze sa stretneme teraz... 31veho.. Uplne super.. Us to bolo skoro vsetko iste... Az na to, ze usla z domu.. Takze ma zaracha... Takze nic z toho... Potom co sa vyspala s tim chalanom, som dost mimo... Tak som chcel za nou prist.. sam... Len tak.. na par minut mozno... LEn ona povedala nje... Ze ak pridem, tak sa rovno hodi na kolaj... dobre... takze nic z nicoho... A teras som sa jej pytal, ze tak, ked us toto vsetko, ze kedy by sme sa mohli stretnut... a, napisala mi.. presnejse, konverzacia znela takto...
"cinges (21:24:57 25/03/2007)
Kedy by som sa s Tebou mohol asi priblizne najblizsie stretnut? :-[ ci su to tyzdne... mesiace.. mozna roky..
Ave Belaqe (21:25:21 25/03/2007)
asi az leto prepac "
... takze tak... A, potom ked sa cez leto stretneme, mimochodom, do leta este chyba peknych par mesiacov, tak mi povie, ze nech radsej ostaneme kamaratmi... tak... Teras to vidim tak tragicky, ako sa len da... Keby sa mi nestalo doteras, to co sa mi stalo, tak potom to neberem az tak.... Lenze tje veci sa us stali... A ja us dalej nevladzem... furt a furt padat na nos... Zakazdim sa dodrbat, najviac ako sa da... a nakoniec nic z toho... Najradsej by som si vyrval srdce z tela...
hmmm mne to pripada tak ako keby jej vyhovoval tento "vztah" cez net taky mam pocit ako keby ho nechcela prehlbovat ,,,ale brala ta za velmi dobreho kamarata s ktorym sa da porozpravat ked treba , prirovnal by som to asi ku "butlavej vrbe" ,,, dievca ktore utieklo z domu mi pripada trosku "divne" ako nechcem nic zle o nej,,ale utekat pred problemami nieje ich riesenim ,cloveka si problemi skor ci neskor najdu,,,,,a utiekla skutocne ? nieje to len vyhovorka? ak by sa chcela stretnut no chybali by je peniaze tak by jej kamosky pravedepodobne pozicali ak by chcela ........tot moj nazor na nu
cakat do leta to je tiez dost dlho,,,, a mozno sa nakoniec dozvies nieco podobne,,,mne to cele pripada take akesi divne,,,, keby som bol na tvojom mieste tak by som asi skusil si najst ine dievca, lebo nechcem hovorit nic zle ale podla mna takyto vztah nema prave "ruzovu buducnost",skus si najst taku co ti takyto smutok nebude sposobovat,,, hoci urcite by bolo nesmierne prijemne keby ste sa dali dokopy,nie vzdy sa vsetko vydari,, obcas sa treba riadit aj rozumom-.------
hlavu hore, nesmut, a podho na vec
cakat do leta to je tiez dost dlho,,,, a mozno sa nakoniec dozvies nieco podobne,,,mne to cele pripada take akesi divne,,,, keby som bol na tvojom mieste tak by som asi skusil si najst ine dievca, lebo nechcem hovorit nic zle ale podla mna takyto vztah nema prave "ruzovu buducnost",skus si najst taku co ti takyto smutok nebude sposobovat,,, hoci urcite by bolo nesmierne prijemne keby ste sa dali dokopy,nie vzdy sa vsetko vydari,, obcas sa treba riadit aj rozumom-.------
hlavu hore, nesmut, a podho na vec
njn... Je to us raz tak... Co teras robit?? Asi sa neda toho vela robit... Asi treba len cakat, a zmierit sa s tim... Tak nevem... Asi trebana to vse zabudnut, a potom prist na to, ze bude leto.. A mozno budeme spolu.. A pomedzi to mozno bude daky uplne iny zivot.. Asi sa s tim us nic neda viac robit.. takze tak... Dnes mi maturuje. .Takze, dufam, ze sa jej matury vydarja.. inac, len mam asi taky blby pocit.. Ze, to co bolo predtim, tak to us vychladlo... Vsetky tje euforie a emocie sa asi us podeli ta tam... A asi zistila, ze asi nesom bohvieco.a. asi to nebude fungovat... Tak sa mi asi boji povedat, ze oco vlastne u nej ide... Jasne, ze zdrhla z domu... Bo som si pisal s jej mamou, ked usla... Takze tak... A, tehotensky test stoji, kolo tich 100-200sk... podla toho,aky to test je.. ci rychlo test,alebo taky, na neskorsie zistovanje decka... Rychlotesty su drahsie..sa mi zda.. us nevem..
juj no ako fakt ti nezavidim situaciu
,,nechcel by som zazit.... mozno trebalo "kut zelezo kym bolo horuce",,vyzera to ze vasne na jej strane opadli,bolo by dobre poobzerat sa po nejakej alternative, kym pride leto este vela vody pretecie,a vela halusiek popapkas
cakat asi by bolo nerozumne,mozno by si tak prepasol svoju sancu (neviem aku) trebva sa rozhliadat okolo seba,zajdi si vonku s kamosmi ,najdi si babu,rozptyl sa a casom to bude v poho......a v lete uvidis co a jak....
k tym testom,,no tak nakoniec nie az tolko,dobre vediet pre buducnost, nastastie som este nemal to stastie ich kupovat
a dufam ze ani nebudem musiet,ze sa nestane ziadna "prihoda"
stastie prajem
k tym testom,,no tak nakoniec nie az tolko,dobre vediet pre buducnost, nastastie som este nemal to stastie ich kupovat
stastie prajem
Takze.. Stalo sa zase toho kus viac.. To co sa stalo posledne, tento posledny tyzden, a vsetko dokopy, to bol velky zlom.. Velky.. pre nu.. Takze, prislo sa na par veci... Ze neni par veci take, ake boli doteraz.. Takze, sme "len" kamarati.. Laska cez internet.. je to zle.. toto sa neda.. Bo, vsetko je uplne ine, ked sa stretnete.. To mi napisala ona.. Takze.. tak.. teras mi ani nenapise, aby som sa mal pekne.. a tak. ale budiz.. Takze.. stretneme sa mozno cez leto.. a potom uvidime.. A, asik to bude vsetko uplne iny zivot.. Takze.. Ona si musi vyriesit svoje problemi, a ja svoje.. A potom sa moze daco riesit.... Idem teras chodit k psychologovi, bo neni to so mnou vobec dobre,... Aj ona teras chodi... Tak, dufam, ze sa us konecne vsetko na lepsie obrati... pevne verim.. A potom mozme zacat od znova.. takze..zacina sa tu asik crtat nova otazka.. Ako si ziskam absolutne skvele dievca cez internet?? Vobec to neusuri.. Do leta mam este par mesiacov cas... 
njn myslim ze je to celkom pochopitelne ze tak zareagovala,nazval by som to vytriezvenim,,,, urcite nepomohlo ze ste sa za ten cas nestretli,,,,trebalo cim skor.... ale mne osobne sa paci ze to beries tak "sportovo" aspon teda tak navonok ,no a tiez pyscholog urcite pomoze
je to urcite lepsie ako trpiet depresiami
,,,
leto je este daleko ,vela sa moze zmenit ,prajem nech k lepsiemu
nech sa vydari vsetko
leto je este daleko ,vela sa moze zmenit ,prajem nech k lepsiemu
nech sa vydari vsetko
Podla mňa to ona iba oddaľuje lebo ti nechce povedať čo k tebe naozaj cíti. Tak mi to pripadá.. a nechce ťa raniť tak to odkladá. JA teraz podobne skúšam.. stretnúť sa máme deň je dohodnutý idem ja. A som zvedaví že čo povie.. ked sa vyhovori že nemohla.. pochopím to a dám jej pokoj už navždy. A potom si budem 3 týždne v depkách vravieť že som blázon a že prečo tím ženám stále verím.. stáva sa..
Btw. potom ti poviem či som našiel ideálne dievča..
alebo či som sa absolútne sklamal a stojím na kraji mosta.
Btw. potom ti poviem či som našiel ideálne dievča..
-
Runes
Addict
heh bratku nic v zlom ale sak ona ta znici asi sak sa s tebou hra jak s handrou more bud si uvedomila ze to co k tebe citi je real a ne len net alebo nefim no kazdopadne mal by si sa rozhodnut ci ist alebo nie ak hej tak chod a ak nie tak by som nato kaslal uz navzdy proste bud zaboc vlavo alebo v pravo ale nestoj na krizovatke
ja by som na tvojom mieste skusil ,,, uvidis aka je a pod ...... aspon uvidis ci sa to oplati natahovat alebo nie ....mozno si sadnete mozno nie , treba skusat ,,,, imho potom uvidis ci sa povodne plany na letne prazdniny rusia resp nie ,,, ale stale je tu ta vzdialenost ,mozno by bolo lepsie ostat "len kamaratmi" ale to uz je na tebe ...cinges napísal:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Prosim pomoooooc.. Akurat mi pise.. ach.. kokoos.. Mi pisala. .Tak, ze aj tak som zlaty, a ze pekny.. a ble bla bla bal.. a ine halusky.. A, ze chce, aby som sa s nou stretol.. Us tuto nedelu.. Z povodneho planu, letnych prazdnin.. Kokos... nevem co robit... co bude??
Lolofon napísal:ja by som na tvojom mieste skusil ,,, uvidis aka je a pod ...... aspon uvidis ci sa to oplati natahovat alebo nie ....mozno si sadnete mozno nie , treba skusat ,,,, imho potom uvidis ci sa povodne plany na letne prazdniny rusia resp nie ,,, ale stale je tu ta vzdialenost ,mozno by bolo lepsie ostat "len kamaratmi" ale to uz je na tebe ...
Kokos... tak to som zvedavy, ze co bude... ach boze.. no.. Hadam to az tak neposerem.. Ked, s holkou som nepol poslednych 17 rokov.. ehm..
chlape, vždy sú na to dvaja...čiže ju neospravedlnuje ani alkohol, ani iná výhovorka...a to, že ťa podviedla ešte predtým, než ste spolu začali niečo oficiálne mať...tak to je dosť blbé...a to, že ti hovorí, že ža ľúbi, tak to asi za nič nestojí, lebo ak niekoho ľúbiš, tak na iného ani nepomyslíš..a nie, že pri prvej príležitosti skočí niekomu do postele..viem, že láska je silná vec, ale 250 km...tak to je aj na lásku trošku veľké sústo..proste nemá ten vzťah zmysel..sorry, ale toš môj názor 
-
dair
Guru wannabe
TO CINGES:kamo mas to tazke lebo si sa namotal na dievca ale ako vidis nejako jej na tebe az tak nezalezi. Bohuzial asi vsetky nase rady sa lahko citaju ale tazko riesia a to najme ked sa s nou zacnes rozpravat a pri kazdej zlej veci ktora z nej vzide si najdes este nejaky ten plamienok nadeje...
Kazdy si takymto peklom musime prejst. Jedine co pomaha je cas a nic ine, ver mi. Uvedom si len ze taketo veci nestoja aby si clovek ublizil...
Seknes sa este neraz a budes trpiet ovela viac nez teraz, je to blbe ale je to tak...
Kazdopadne ak si na dne tak vedz ze z neho je len jedina cesta (a to je nahor
)
Kazdy si takymto peklom musime prejst. Jedine co pomaha je cas a nic ine, ver mi. Uvedom si len ze taketo veci nestoja aby si clovek ublizil...
Seknes sa este neraz a budes trpiet ovela viac nez teraz, je to blbe ale je to tak...
Kazdopadne ak si na dne tak vedz ze z neho je len jedina cesta (a to je nahor