No ako spolujazdec iba nieco okolo 120 cez Sliac inak asi 150.
My doma niesme samovrahovia.
no to mi niečo hovor. minule sme sa s kamošom postavili na semafóri (DRAGmisokgb napísal:Na jednotke 60 s hjundajom?Tolko dam s 30 rocnym Wartom
Smrad z motora nie, ale piesty sa uz pytaju vyssie ako im je obvykle dovolene
170 km/h?!Osiris napísal:nebola maximalna, ale mali sme niekedy skodu 130......mal som asi 10-11 rokov niekde po ceste s Krompach je taky dlhsi kopec.....soferoval brat..170km/h, nikdy som sa nebal viac
Čítaj čo píšeš.R1k1nko napísal: Benzin tiekol dole prudom ale takouto rychlostou som siel aj cca 8 km/s
No nerobilo, pretože BMW a iné značky šli ako ľudia, nie ako idiot. No offence, ale 5 ľudí, favorit +145 kM/h+ hrboľatá cesta .... No nič, nechajme to.R1k1nko napísal: ( BMW a ine nice znacky ) mi nerobili problem predbehnut
(btw: v aute sme boli 4a jedno dievca cize o nieco lahsi ako 4 chalani ....)
Ved ja ta presviecat nebudem... Mozno ked ma to napadne ti to na mobil natocim.eritrocit napísal:No nerobilo, pretože BMW a iné značky šli ako ľudia, nie ako idiot. No offence, ale 5 ľudí, favorit +145 kM/h+ hrboľatá cesta .... No nič, nechajme to.
Edit 2R1k1nko Napísal:
Benzin tiekol dole prudom ale takouto rychlostou som siel aj cca 8 km/s
eritrocit: Čítaj čo píšeš.
nemusis ja mu verim.. snv kamrat pri skuske fizel mu povedal dupni na to.. 12km/h takze tak...eritrocit napísal:Jujk0 - ešte raz sa zopakujem, rád by som spoznal inštruktorku, ktorá by ti dovolila ísť 125 kM/hodinu.
Mám silný pocit, že túto rýchlosť si ešte nevyskúšal.
Neviem odkiaľ si, no ja som Košičan, a v Košiciach nenájdeš inštruktora s ktorým by si šiel 125 kM/hod.
1.po meste max. 40-50
2.mimo mesta max. 60-70.
Pokiaľ si už predtým nešoféroval.
Ale 125 kM/hodinu, tomu neverím a veriť nebudem.
Eritrocit vieš nehnevaj sa. ale myslím si, že v niektoých prípadoch si až moc veľký frajer. ako keby si ty zažil všetko, všetko videl, a neviem čo ešte. si myslíš že v KE sú inštruktori, podľa ktorých sa "opakujú" ostatný inštruktori na celom Slovensku?eritrocit napísal:... Ale 125 kM/hodinu, tomu neverím a veriť nebudem.