Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Mixalesko
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mixalesko »

Ja osobne som soferoval najrychlejsie zatial 112km/h na autoskole. :(
No ako spolujazdec iba nieco okolo 120 cez Sliac inak asi 150.
My doma niesme samovrahovia. :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mishenko , misokgb , alebo niekto iný , nemáte nejaké nové videá , pozrel by som :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

No ak si videl to video "mala oddychovka" ... tak odvtedy nic nove :( Zimna pauza a este k tomu ostatne videa by boli nezazivne, lebo ja som SLUSNY vodic :)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Octavia 1.9 Tdi 66kw(vymena trysiek za 81KW) + uprava RJ motora cca 85KW to ma... kedze nemam vodicak :) a nechcel som sa zabit a mal som dost aj pri tom co som siel.bolo to 160 :P ale uz nikdy viac...az ked budem mat vodicak :wink:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

misokgb napísal:Na jednotke 60 s hjundajom? :) Tolko dam s 30 rocnym Wartom 8) Smrad z motora nie, ale piesty sa uz pytaju vyssie ako im je obvykle dovolene :D
no to mi niečo hovor. minule sme sa s kamošom postavili na semafóri (DRAG :smt044 ). on na pravo (Fiat Tipo 1.4), ja na ľavo (už spomínaná Škoda 120L). motory sme túrovali na plné obrátky, a čakal sme kým naskočí oranžová :lol: (následne skočila). no jak som sa vtedy smial. na jednotke som ho rozbehol na rýchlosť 40 km/h (bežne pri takej rýchlosti radím 3 prevodový stupeň :D). do dvojky sa mi ho nejak nepodarilo zaradiť (nezatiahol som prevodovku do konca :() tak som ho (následne po prehre :() zaradil do 3 (trojky) a šiel som normálne už potom. iba som skúšal že čo to dá :D.
Osiris napísal:nebola maximalna, ale mali sme niekedy skodu 130......mal som asi 10-11 rokov niekde po ceste s Krompach je taky dlhsi kopec.....soferoval brat..170km/h, nikdy som sa nebal viac
170 km/h?! :shock: waw.

///sry za OT
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mam new rekord dnes som sa ponahlal do skoly ( bo ten monitoring a nejak som nestiahal tak medzi Sencom a Sladkovicovom ( ta traslava cesta ) som, siel na Favorite 145-150km/hod
Benzin tiekol dole prudom ale takouto rychlostou som siel aj cca 8 km/s
( BMW a ine nice znacky ) mi nerobili problem predbehnut
(btw: v aute sme boli 4a jedno dievca cize o nieco lahsi ako 4 chalani .... :lol: )
Jujk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jujk0 »

Doteraz som len cital, tak konecne aj prispejem...

Citroen Xsara 1,4 - Max cosi za 170km/h, 5ka, cca 4700ot., isla by viac...
Na dvojke 90km/h, cca 6400otacok, 7000 je max ;)
0-100km/h cca 11-12sekund (merane mobilom)
Vsetko sofer ja, na to ze mam vodicak od konca septembra sa to da... mesacne asi 1000km...

Inak rychlosti - Nove Zamky povazska - 110km/h
Kolta city, nasa ulicka - 90km/h
Andovce -> NZ - autoskola - 125km/h - //eritrocit: Rád by som spoznal inštruktora ktorý ti na autoškole dovolil ísť 125 km/hod. Prečítaj si prvý príspevok v tejto téme :!:

Uf, ale som sa na prvy krat rozpisal :D Dakujem za pozornost ;)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

R1k1nko napísal: Benzin tiekol dole prudom ale takouto rychlostou som siel aj cca 8 km/s
Čítaj čo píšeš.
R1k1nko napísal: ( BMW a ine nice znacky ) mi nerobili problem predbehnut
(btw: v aute sme boli 4a jedno dievca cize o nieco lahsi ako 4 chalani .... :lol: )
No nerobilo, pretože BMW a iné značky šli ako ľudia, nie ako idiot. No offence, ale 5 ľudí, favorit +145 kM/h+ hrboľatá cesta .... No nič, nechajme to.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

nehovoriac o 90 resp 110 v meste...

si proste KING :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

michael schumacher junior s cerstvou pretekarskou licenciou zvanou eurovodicak :roll: dokedy ti vydrzi? pekne to rozoberali na jednom ceskom fore, pre favorit nie je problem ist 160-180 (lepsie kusy), ale proste je ta rychlost nad konstrukcne maximum, sam som sa o tom presvedcil, kazdu chvilu cakas co ti uleti skor :lol:
Jujk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jujk0 »

2 eritrocit: No, je pravda že som tu prvý krát ako prispievateľ, ale to nič nemení na tom, že by som si mal vymýšľať. Kľudne ti tú adresu, alebo aj t.č. na inštruktorku dám, a kľudne sa jej môžeš na to spýtať. 125 som s ňou išiel, pri predbiehaní, možno si bude pamätať. 110 som už s vlastným vodičákom predbiehal na spomenutej ceste ju, (autoškolu), keď som sa fakticky ponáhľal. Písal som jej potom (jasné že nie počas jazdy) SMS a zhodou náhod mal jazdu kamarát, môj sused, ktorý mi to taktiež dosvedčí.

Toľko k tomu... Inak sa snažím jazdiť bezpečne, a nie tak rýchlo. :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

eritrocit napísal:No nerobilo, pretože BMW a iné značky šli ako ľudia, nie ako idiot. No offence, ale 5 ľudí, favorit +145 kM/h+ hrboľatá cesta .... No nič, nechajme to.
Ved ja ta presviecat nebudem... Mozno ked ma to napadne ti to na mobil natocim.
K tomu BMW isli ako ludia ale ja som mal monitoring ...
(a niektory idu ako blazni furt ! ja som tak siel len ked som sa surne ponahlal ....) a favorit Rok. vyrobi 94 ( moze zvladat aj mozno viac + ked je dobre udrziavany .... )
(btw boli sme 4a neviem kde si nasiel 5 ... (3 ch +1 D-mozno som to zase zle napisal) .. :D )
R1k1nko Napísal:

Benzin tiekol dole prudom ale takouto rychlostou som siel aj cca 8 km/s
eritrocit: Čítaj čo píšeš.
Edit 2
No je pravda ze som to zle napisal , ale myslel som to tak ze takou rychlostou som presiel 8km. (to s. tam bol preklep.. )
Edit 3 do teraz som rozmyslal ze preco som to vsetko tak napisal a neskontroloval ( nestava sa mi to .. ) a uz viem ponahlal som sa na brigadu. :?

Edit 4 : eritrocit :ked sa ty ponahlas na dolezitu schodzku atd... tak ides 90km/h ? (alebo trochu na to dupnes ked mas free cestu obcas sa ti obiavi nejake to bmw, felicia , pickup .... ) :)

edit.5 : eritrocit : tebe sa aj minus k bojim dat
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jujk0 - ešte raz sa zopakujem, rád by som spoznal inštruktorku, ktorá by ti dovolila ísť 125 kM/hodinu.
Mám silný pocit, že túto rýchlosť si ešte nevyskúšal.
Neviem odkiaľ si, no ja som Košičan, a v Košiciach nenájdeš inštruktora s ktorým by si šiel 125 kM/hod.
1.po meste max. 40-50
2.mimo mesta max. 60-70.

Pokiaľ si už predtým nešoféroval.
Ale 125 kM/hodinu, tomu neverím a veriť nebudem.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

suhlasim s eritrocitom, ja som isiel 60 v autoskole v ba a uz ma instruktor cepoval, ze ci sa niekam ponahlame, bracha scepoval az pri 80 :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

eritrocit napísal:Jujk0 - ešte raz sa zopakujem, rád by som spoznal inštruktorku, ktorá by ti dovolila ísť 125 kM/hodinu.
Mám silný pocit, že túto rýchlosť si ešte nevyskúšal.
Neviem odkiaľ si, no ja som Košičan, a v Košiciach nenájdeš inštruktora s ktorým by si šiel 125 kM/hod.
1.po meste max. 40-50
2.mimo mesta max. 60-70.

Pokiaľ si už predtým nešoféroval.
Ale 125 kM/hodinu, tomu neverím a veriť nebudem.
nemusis ja mu verim.. snv kamrat pri skuske fizel mu povedal dupni na to.. 12km/h takze tak...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:... Ale 125 kM/hodinu, tomu neverím a veriť nebudem.
Eritrocit vieš nehnevaj sa. ale myslím si, že v niektoých prípadoch si až moc veľký frajer. ako keby si ty zažil všetko, všetko videl, a neviem čo ešte. si myslíš že v KE sú inštruktori, podľa ktorých sa "opakujú" ostatný inštruktori na celom Slovensku? :roll: to že neveríš že šiel 125km/h tak to jedine iba preto, lebo Ti to tvoj inštruktor nedovolil. vieš nie každý inštruktor je taký ako si mal ty. ja som tiež šiel 120 km/h. môj kamarát 140 km/h, (KE - PO diaľnica). ale asi zbytočne ti to tu "vyprávam" keďže ty tomu aj tak neveríš :roll: ...

/edit - čokoláda Milka je v pohode nie? lahoda čo? ... aj ja si myslím. k+!!! :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

áno a svišť ju balil do fólie...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:áno a svišť ju balil do fólie...
aj tak som vedel že to tu zbytočne píšem. no čo už. veď ty vieš najlepšie. predsa ty vieš všetko nie? :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Reli.C no musim nesuhlasit ... eritrocit je len proste opatrny ... ty mozes okolo neho preletiet 200km/h on si na teba nieco povie ale ty mozes cely zivot odjazdit bez jedinej vaznej nehody ...
K tej autoskole ... instruktor z tebou moze jazdit aj 120 v meste ale skus to praktizovat na finalnej skuske pred policajtom ... este ti pomoze vystupit z auta a nalepi ti na celo odklad na 2 Roky
a este k eritrocitovi ... je jasne ze nemusis prekracovanie rychlosti ... je to nezodpovedne (hlavne ked to niekto robi aby machroval) ... ale co povies ked sa zvysi povolena ryclost na 160km/h ... 105 a 120 budu vyhadzovat z dialnice atd ...
Mne je to teoretishe jedno ...nech ide kolko chce kym sa nesprava jak posledny sedlak ze sa lepi na toho pred sebou mysickuje a vyblikuje ak taketo veci nerobi drzi odstup a len po uvolneni cesty prasi o zivot tak nemam nic proti nemu
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Reli.C:Samozrejme že viem, a ešte jedna podobná poznámka, rád využijem práva moderátora v súvislosti s pravidlom č.7.
Napísať odpoveď