Prvé Lásky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

no ja nikdy nezabudnem na tu moju prvu lasku.... :D bola som taka naivna... ze je to ten pravy a ze budem spolu a bla bla, ale bolo to velmi krasne, no najkrasia je asi preto lebo je prva a zazivate vsetko cosi nove cosi co ste nikdy nepoznali a nikdy nevedeli ako to chuti... no vsetko ma svoj koniec a podla mna su to len take prve lasky... no poviem vam ze tuto co mam teraz je najkrasia a uz sa tesim ked budeme svoji heh :P :)
KALUPINKA
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KALUPINKA »

enya77 napísal:no ja nikdy nezabudnem na tu moju prvu lasku.... :D bola som taka naivna... ze je to ten pravy a ze budem spolu a bla bla, ale bolo to velmi krasne, no najkrasia je asi preto lebo je prva a zazivate vsetko cosi nove cosi co ste nikdy nepoznali a nikdy nevedeli ako to chuti... no vsetko ma svoj koniec a podla mna su to len take prve lasky... no poviem vam ze tuto co mam teraz je najkrasia a uz sa tesim ked budeme svoji heh :P :)

tak to uprimne zavidim ze si taka stastna
a prajem nech vam o vyjde :D
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ja som svoju prvu lasku zazil v piatom rocniku na zakladnej a o osem rokov neskor som s nou zacal chodit a este stale chodim. :) A som najstastnejsi clovek na svete :smt050
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ja od piateho rocnika milujem chlapca s ktorym som chodila do triedy.pred rokom sme sa dali dokopy(cize o 7rokov) a neviem asi ani predstavit zivot bez neho! strasne ho lubim a je to jedine co chcem mat v zivote stale pri sebe! on je fakt moja druha polovicka a som presvedcena ze patrime k sebe! :smt008
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

KALUPINKA napísal:ano na zaciatku lasky tak to am striedat partnerov? :lol:
ja uz mam rodinu muza dceru
som mlada a chyba mi ten pocit
ubija ma ten stereotyp navyse ak vas osud viac menej uzemnil rodinou
No ja len že z tvojho prispevku som mal dojem,že si myslíš, že zamilovanosť patrí len k prvej láske... toď vsio...
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Inak po akej dlhej dobe ste sa rozisli s prvou laskou? Preco? A kto z vas to ukoncil?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Skorocel napísal:Inak po akej dlhej dobe ste sa rozisli s prvou laskou? Preco? A kto z vas to ukoncil?
Rozisli sme sa po roku chodenia. V materskej skolke nam to klapalo. Mali sme rovnake zaujmy (hracky), rovnake myslenie a kazdy den sme boli spolu. A dokonca sme aj spali vedla seba. :lol: Ale ja som siel na inu zakladku ako ona a tam sme museli nas vzat ukoncit. :cry: Ale prezil som to. :smt046
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

pHysIQ napísal:Rozisli sme sa po roku chodenia. V materskej skolke nam to klapalo. Mali sme rovnake zaujmy (hracky), rovnake myslenie a kazdy den sme boli spolu. A dokonca sme aj spali vedla seba. :lol: Ale ja som siel na inu zakladku ako ona a tam sme museli nas vzat ukoncit. :cry: Ale prezil som to. :smt046
Omg ale ved vies ako to myslim... vztah, ktory sa da povazovat za naozajstny, plny pozitkov... a proim nepis, ze to bolo naozajstne a plne pozitkov :D.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Skorocel napísal:Inak po akej dlhej dobe ste sa rozisli s prvou laskou? Preco? A kto z vas to ukoncil?
z prvou laskou to bolo po roku a pol ..... a bolo to take samovolne ,uz to nebolo ono a mali sme len 16,ked sa teraz zamyslam nad tym ,tak to bol dost dlhy vztah :P

// to skorocel ,ak ti to pomoze tak boli aj pozitky :) :oops:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Drzim rekord? po 2 tyzdnoch... sice najkrajsie 2 tyzdne,..no nasledujuci polrok bolo nieco hnusne ,neprajem nikomu :) ale tie 2 tyzdne stali za to... :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:Drzim rekord? po 2 tyzdnoch... sice najkrajsie 2 tyzdne,..no nasledujuci polrok bolo nieco hnusne ,neprajem nikomu :) ale tie 2 tyzdne stali za to... :oops:
Nie sklamem Ťa :P
4 dni....A z mojej strany to bol seriózny a slubne sa rozvíjajúci vzťah. Sekla s tým ona.
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

Ja po3 mesiacoch a spamätával som sa približne 1 :(
midnight_man
Guru
Guru

jin napísal:z mojej strany to bol seriózny a slubne sa rozvíjajúci vzťah. Sekla s tým ona.
Ved praveze aj u mna to bol seriozny vztah...v ktorom som dufal ze to pojde len a len dalej....aj v mojom pripade sekla druha strana....i ked priznam si ze som tomu tiez nechtiac pomohol ale myslim ze aj tak by sa to stalo o tyzden o dva......ale tak to pozitivum ktore s toho mam je na nezaplatenie...skusenosti...ponaucenia a vsetko..ved keby sa to nestalo tak tu niesom..sekciu (erotika a vztahy by som prehliadal).Hm.ak mam pravdu povedat odvtedy je zomna uplne ale od zakladov uplne iny clovek :roll:
/////tymto som chcel povedat ze niekedy je aj to zle fakt na volaco dobre :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:Ved praveze aj u mna to bol seriozny vztah...v ktorom som dufal ze to pojde len a len dalej....aj v mojom pripade sekla druha strana....i ked priznam si ze som tomu tiez nechtiac pomohol ale myslim ze aj tak by sa to stalo o tyzden o dva......ale tak to pozitivum ktore s toho mam je na nezaplatenie...skusenosti...ponaucenia a vsetko..ved keby sa to nestalo tak tu niesom..sekciu (erotika a vztahy by som prehliadal).Hm.ak mam pravdu povedat odvtedy je zomna uplne ale od zakladov uplne iny clovek :roll:
Tak tak...Skúsenosti sú na nezaplatenie a človeka každý vzťah poznamená, či už pozitívne alebo negatívne - je to skúsenosť. Tiež som sa zmenil, no nie až nejako radikálne, nakoľko sa u mňa ešte ani naplno neprejavila eufória z nového vzťahu :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

pravda pravda ... mna najviac zmenil rozpad asi 7 mesacneho vztahu ... 3mesiace cista euforia nadherne chvile ... volali sme si kazdu chvilu no potom ona prestala prejavovat zaujem tak som sa posnazil zas sa to vyrovnalo ... potom sa nam do toho vmiesalo jedno nedorozumenie co dost narusilo statiku ... ale urovnalo sa to ... no potom mi znami nasadili chrobaka do hlavy ze to nema zmysel atd ... no lenze malo ... ona sa vtedy strasne snazila zachranit vztah ale ja som mal strasne predsudky ... Strasne lutujem to rozhodnutie doteraz ale vdaka nej som sa extremne zmenil ... k dobremu ...
Cize silvi ak by si si to nahodou citala ... DAKUJEM :flower:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man napísal:Drzim rekord? po 2 tyzdnoch... sice najkrajsie 2 tyzdne,..no nasledujuci polrok bolo nieco hnusne ,neprajem nikomu :) ale tie 2 tyzdne stali za to... :oops:
2 tyždne chodíš s babou a pol roka sa s toho spamatávaš? WTF?! Veď to ju ani do postele nestihnem dostať. Ja chodíť s babou 2 týždne, tak po týždni od rozchodu ani neviem,že som nejakú mal. A nie preto,že by som to nemyslel vážne, alebo že by som ju mál na haku... ale proste čo sa ti môže za dva týždne ropzvynúť? Veď to ešte ani vzťah neni, to je len také poblaznenie a vlastne ani to poriadne nie... Ono všetko chce čas, zamilovať a skutočne sa zamilovať je otázka dlhšieho času a nejde len o zamilovanie, ale vôbec celý ten proces kedy sa druhý človek stáva súčastou tvojho života a teba samého je dlhý.

btw: 2-týždnový vzťah s tým, že ste sa proste spoznali a dali sa dokopi a boli spolu 2 tyždne, alebo ste boli dlho kamareati a z toho vyplynul 2 tyždenný "vzťah"?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ja osobne si tiez neviem predstavit ako by som sa musel naviazat na partnerku za 2 tyzdne. Spamatavat sa pol roka... ved si ani nevedel ako sa vola frajerka jej bratranca, jej mame si stale nepripominal dakeho herca nikto nevedel akeho, nevedel si jej menstruacny kalendar a mnozstvo inych detailov. Proste si ju nemohol poznať tak dobre, až nakosť. Nemohol si si na nu za dva týždne zvyknúť ako na súčasť svojho života... tak tomu proste nerozumiem :?
//boze tie moje trhle metafory :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

Tak ja sem pridam jeden krasny pribeh jednej mojej dobrej kamaratky,,,Je to strasne krasne a dlhe ale poviem vam ze to stoji za to si to precitat.. :wink:
Tak tu je:

Môj príbeh sa začal, keď na našu školu prišiel nový žiak...Bola som na neho veľmi zvedavá a už som sa nevedela dočkať=) No ako náhle som ho uvidela moje ilúzie pominuli a videla som len obyčajného chalana, ktorý chodí skleslo a nič iné mi nenapadlo, len že to bude nejaký sfetovanec....a tak ma už viac nezaujímal. Ale časom som sa pristihla, že ma nejako zvláštne začalo zaujímať ako sa volá, koľko má rokov, čo robí, alebo kam chodieva vonku. Nechcela som si ani priznať, že sa čoraz častejšie nacházdam v jeho triede. A bola to len zámienka ako sa k nemu dostať. Raz ako každú nedeľu som išla pravdaže kvôli nemu na diskotéku, lebo mi prezradili, že on tam chodieva pravidelne. Lenže ako sa otvorili dvere bolo mi hneď všetko jasné....má babu. A ja nie som typ dievčaťa, ktorý by kazil vzťahy vo svoj prospech. Tak mi nič iné neostávalo ako na neho pomaly zabúdať. Nikto nečakal, že to bude až také ťažké. Stačilo mi vedieť len jedno a to bolo to, že ešte nikdy som necítila k chalanovi to čo k nemu. Áno, tomu sa hovorí láska. Mráz vám prebehne nečakane po chrbte, keď ho uvidíte. Taký nezvyčajne neopísateľný pocit v mojom vnútri. Ťažké bolo na neho zabúdať a ešte ťažšie pozerať sa na neho každý deň v škole a vedieť, že nikdy nebude môj. Neraz som pred spaním plakala. Naučila som sa poznať beznádej a slzy mi poskytli len chvíľkovú úľavu. Každé ráno som kráčala do školy v nádeji, že stretnem iného a bude po problémoch. Ale naopak. Každé jedno ráno on vyšiel spoza rohu a moje city rástli. Trvalo to dlho. No, neskôr som išla na kúpeľné liečenie v nádeji, že 6 týždňov je dostatočná doba na zabudnutie. Nepodarilo sa to. Ja som sa vrátila a ešte v ten večer som šla po kamarátku nech ideme von a pravdaže za ním. Nebol doma. Keď sme sa vracali domov tak sme ho stretli. Povedal, že nás odprevadí. A tak sa aj stalo. Lenže tá moja kamarátka bola veľmi pekná. Skoro každý chalan ju chcel. Proste moja láska jej cestou domov robila stále zle. Ja som sa snažila usmievať , no vo vnútri to somnou priam lomcovalo. Ona však odišla. Ja som s ním ostala sama. Opýtal sa ma či chcem s ním chodiť. Povedala som, že však inej robí celý večer zle a potom nakoniec chce mňa. A stretli sme moju druhú kamarátku. Pripojila som sa k nej. On stále dookola kričal nech mu odpoviem. V mojom vnútri nastal boj srdca z rozumom. Navonok však len ticho prehlúšali kvapky dažďa. On kričal stále a stále. Z toľkého kriku nakoniec jedna pani otvorila okno a povedala mi nech mu už konečne poviem áno. Mne to nedalo a poslúchla som ju a povedala áno. Ráno po prebudení som stretla jednu babu a tá mi hneď povedala, že bola s ním a že jej povedal ,že spolu chodíme. Bolo mi to blbé. Ešte sa len zobudím a už to vedia temer všetci. Tak som sa s ním rozišla so slzami v očiach. Chcela som si ho vymazať z mysle. Nedarilo sa zabudnúť pretože ja som ho milovala už rok. Musela som s tým niečo robiť. Lebo bol všade. No, hlavne v mojej mysli. Prišla som na bláznivý nápad a kamarátky mi s tým pomohli. Viem bolo to strelené ale bola to moja posledná nádej... tak moje kamarátky išli za ním. Povedali mu mnoho vecí. A verte, neverte klaplo to...na druhý deň v škole mi napísal lístok. Bol kratučký no pre mňa znamenal veľa. Práve preto, lebo mi ho poslal on. Stálo tam asi to, že sa mu veľmi páčim už dlhšiu dobu a či by sme to spolu neskúsili. Nech mu poviem na rovinu áno alebo nie. Lebo odpoveď možno nepozná. Presne takto sme sa dali dokopy. Na naše prvé rande sa nedá zabudnúť. Bola zima -mráz náš jemne štípal. Pri lúčení sa hambil strašne=). Hanbil sa ma pobozkať. Hoci bol o dva roky starší. Ale keď čas plynul veľmi rýchlo a on už mal byť dávno doma. Tak sa nakoniec odvážil a pobozkal ma. Na chvíľu som prestala vnímať okolie. Nezaujímalo ma nič, len on. V jeho náručí som sa priam rozplývala. Prekypovala som šťastím....to si neviete ani predstaviť. Bozk od toho čo ľúbite je ten najkrajší na svete. Je to taká hymna lásky. Takto vyzeral náš prvý bozk, preto bol pre mňa taký dôležitý. Takmer som nezaspala od toľkej lásky. Čas utekal, bolo pred Vianocami a on musel odísť. Čakala som kedy sa vráti a budeme opäť spolu. No, vrátil sa ako vymenený. Už nebol ten čo odchádzal. Hneď prvý krát v škole po sviatkoch nemal ani odvahu sa
somnou rozísť a tak poslal vtedy môjho naj kamoša nech to urobí za neho. Zbabelec. Slzy sa mi hrnuli do očí ako malé perličky. Ale snažila som sa robiť, že ma to vôbec netrápi. Nechcela som dať najavo bolesť, ktorú som vtedy cítila. Až doma som sa rozplakala. Muselo to mať nejaký dôvod. Ešte hodinu pred tým mi napísal, že ma miluje. A teraz toto. Nechcelo sa mi tomu veriť. Ale bola to realita a ja som ho pre môj cit nedokázala nenávidieť. Práve naopak. Ľúbila som ho. Neviem prečo. Ublížil mi, no nedokázala som ho prestať milovať. Niekedy z lásky nechápeme viac než z nenávisti. Preto som stále uvažovala čo sa mohlo stať. Myšlienky mnou hýrili. Ale zmierila som sa s tým a žila ďalej. Neostávalo mi nič iné=( Moje city vôbec neutíchali. Preto naj kamarátka a z vtedy mojim naj kamošom vymysleli spolu plán, že oni nás musia dať dokopy. Videli ako sa trápim.Oni boli jeho spolužiaci. Spolu kuli na nás plány. A za to im nesmierne ďakujem. Priateľa poznáš v núdzi. Je to pravda. Písali si s ním v škole. Ja neviem čo. Ale povedal im, že on by chcel byť somnou, ale keď sa len ku mne priblíži tak, že mu dám vždy facku (ale to len zo srandy to sme sa tak naťahovali) heh , chudáčik. No ale presvedčili ho a povedali, že nech mi napíše a uvidí sa čo ďalej. Zo školy som si šliapala nič netušiac, keď mi kamoška povedala presne toto:,,On ti odkazuje, že ťa neznáša, a že nechce mať s tebou už nikdy nič spoločné a posiela ti toto.“ v ruke držala lístok. Vtedy som sa cítila mizerne no v tom lístku čo mi podala neboli nadávky ako som čakala. Ale bolo tam, že ma stále miluje a chce aby som mu dala druhú šancu ak môžem. A ja som mu ju aj dala. Veď odpúšťať sa má. Pravá láska nevyprchá tak rýchlo. Začali sme sa znovu stretávať. Páčilo sa mi to viac ako prvý krát. Chodievali sme spolu na dlhé zimné prechádzky. Aj keď vonku mrzlo nejako som to nevnímala. Stačilo mi to, že on je pri mne. Vždy večer sme si zašli do takej tmavej uličky kde sme sa bozkávali:):):) proste niečo úžasné. V našej dedine je veľmi veľa miest kde sme sa pobozkali. Pripomína mi to každé jedno miesto až dodnes. Napríklad temer každá lampa,lavičky,mosty,domy,uličky,obchody. Najradšej mám stánok. Tam sme sa raz lúčili. Heh. zabudla som na lesk. Mal veľa trblietiek. Pobozkali sme sa a on to mal celé na ústach. Ani sme si to neuvedomili, až keď ho každý podpichoval. Vždy ma najprv chytil za ruky. Hral sa mi s nimi. Kým sme sa pobozkali pomaly prechádzal do objatia. Jeho objatia boli jemné a vzájomne také pevné ako by si ma chránil. A také naše spoločné miesta, ktoré som milovala mi nič nenahradí. Chodievať na červenú lavičku, našu červená lavičku,kde sme sa stretávali bolo super. Potom ma zobral a zaviedol na jeden kopec kde nás nikto nerušil. Ležať a nevnímať nič. Skvelý pocit. Také niečo sa neopakuje. Dokázali sme tam byť neskutočne dlho. Ani jeden z nás si neuvedomoval ako čas letí. V mysli bolo len jedno. Ja a on = spolu. Vonku za takou lúčkou na jednej lavičke, osamote sme stvárali veľa hlupostí. Stále mi robil zle. A raz mi vysipal krabičku zápaliek do výstrihu. Zlatý. Tam utekala minúta za minútou. Bol pokoj od každého a rozruch vystriedal len žblnkot malého potôčika. Krásne sa na to spomýna. Dokonca ani na partnerské testy nikto nezabudol. Robili sme ich v postieľke a smiali sa na tom aké sú to banality. Takmer vždy si odpovede vymýšlal aby mu vyšlo aký je skvelý partner=)))Neprešiel ani jeden deň aby sme sa nevideli... Niekedy aj viackrát denne. V škole sme si písali listy. Také romantické. Mala som ich od neho fuuha asi nejakých 300. To je už čo povedať. Na nich aj tak najkrajšie bolo slovko milujem ťa. A toto slovko mi napísal aj na lavicu......bolo tam ,,Miláčik milujem ťa...tvoj..... a v srdiečku to bolo napísané. Raz dokonca som ho mala ísť doučovať matiku. Došla som k nemu a ako náhle sa zavreli dvere na jeho izbe zobral mi zošit z rúk a odhodil ho. Tak zlato povedal, že to bola len zámienka aby ma k nemu dostal, aby mohol byť som nou, lebo mal zaracha. Viete čo sa mi najviac páčilo??? Nebol to chalan ako ostatný. Áno, mal aj svoje nedostatky a aj sme sa pohádali niekoľkokrát. Páčilo sa mi, že keby som mu povedala čokoľvek dokázal ma pochopiť. Proste všetko. Takého chalana si ja naozaj cením. Lenže bol v puberte. Robil mnoho blbostí. Poznáte aký sú vtedy chalani. Pred chalanmi sú najväčší machry. Ako náhle sa priblížia k babe.hm.. hneď je to iné. Škoda , že sa všetko muselo skončiť. Všetko raz musí vyhasnúť. Po pár mesiacoch, ktoré sme spolu prežili nastal koniec. Prišli k nám nejaký chalani a baby. Sme sa všetci dohodli, že sa pôjde niekam posedieť. Tam sa to stalo. Proste pred mojimi očami keď sme boli vonku ma podviedol z nejakou babou, ktorá tu bola len nejaké dva dni a potom sa vracala domov. A býva ďaleko. Neviem či mu to stálo za to. Ale asi áno. Ak je schopný človek odhodiť niekoľko mesačný vzťah pre necelé dva dni. Tak v tom musí niečo byť. Možno láska. Dnes to už neriešim. Za takýchto okolností už náš vzťah nemal cenu. Mnoho som mu toho odpustila ale toto som už nebola schopná prepáčiť. Lebo som sa konečne naučila vidieť aký je. Naučila som sa jedno:,,Aby sa človeku otvorili oči nestačí sa rozhliadnuť okolo seba, musí sa naučiť vidieť.“ Vo vzťahu nastal koniec, my sme sa po dlhšom čase boli schopný sa skamarátiť. Chodievali sme spolu von. Všetko bolo v poriadku. Kamarátime sa dodnes. Už sa nestretávame, lebo každý je inde na škole a každý ma už svojich nových kamarátov a aj svoj život. Ostali mi aspoň spomienky. Ak náhodou niekedy nájdem jeho foto zabudnuté v peňaženke. Pospomínam ako nám bolo fajn. Na zlé už nemyslím. Možno si myslíte...čo tu ona vraví veď bola ešte mladá a stále aj som. Ale prvá láska pre mňa mala veľký význam. Lebo sa naučíte milovať aj niekoho iného ako ste zvyknutý. Predtým ste milovali len rodinu a teraz je to náklonnosť k osobe druhého pohlavia. Láska je to to najkrajšie čo človeka môže zastihnúť. Čo pre vás nemalo niekedy predtým cenu teraz je pre vás dôležité. Cez ružové okuliare vnímate svet cukríkovo. Presne tak to má aj byť. Láska má spriemňovať život a nie sa pre ňu trápiť. Táto láska sa skončila no v mojom srdiečku ostane uzamknutá na vždy. Kľúčik mám len ja. Na prvú lásku sa nikdy nezabúda. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:Nemohol si si na nu za dva týždne zvyknúť ako na súčasť svojho života..
Problem bol v tom ze sme sa poznali uz 2-3 mesiace predtym..a Aj vela mesiacov potom sme sa "spoznavali"...také trhlo cudné to bolo vsetko :D :D ale po tom vsetkom :) odporucam..clovek zmeni pohlad na svet..na ludi..na vsetko.ak osa vravi " som iny clovek" kdeze predtym hojko..a laska..a podobne "sprostosti" ani medu :D cez den robota...vecer pivko..v piatok zabava a ozran party..v sobotu rano domov :D a podobne zalezitosti...vrelo odporucam :D :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

midnight_man
Presiel si tym cim som ja presiel asi pred 2mi rokmi ...
Dievca ktore som nesmierne miloval (vid hore ... Silvia) a kvoli mojej chybe sa to rozpadlo ... Doteraz to extremne lutujem ... velmi dobre sme si rozumeli ...
Ale toto ma extremne zmenilo ... v laske si nenechavam radit .... riadim sa samym sebou ... atd ... je toho vela ale extremne som sa od toho momentu zmenil
Napísať odpoveď