edit: aaa... nevsimol som si ze ty si to uz vlaste povedal, tak potom nic
Vztahy s bratom
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
vendo
Guru
a nielen vratit moze ta za to zacat dokonca nenavidiet co by si asi nechcelkupo napísal:NIE, nehovor to rodicom, oni to aj tak zistia (rodicko,atd.), povedz bratovi ze vies o tom ze blicoval a ze ked to urobi este raz tak mu rozkopes rit, lebo ak to povies tak by ti to mohol raz nepekne vratit
proste si mu to mal najprv vysvetlit ako brat bratovi potom ked tak sa obratit na rodicov
Joooooooooo... dobre tak...
blbe male deti... ach... mam 17..segra ma 14... A tjez chodila poza skolu... Ja v zivote som poza nebol.. a naco?? A tjeto blbe male deti.. rezat a solit... co z toho bude... Ani ja som nebol anjelik.. ALe, nerobil som hluposti.. iba primerane hluposti... Ale, ked som v skole dotal4, alebo daku trapnu poznamku, tak ma oco dobil jak zito... Doslova som bol cely modry.,... z remena, palice..a tak... Bavilo oca vybyjat si na mne zlost... vsetko som mal zakazane.. a na furt... Brutalne zakazy, brutalne povinnosti... Ale, clvoek sa s tim nauci zit.... Keby som ja v jej veku chodil poza skolu, tak by ma oco rovno zabil.. doslova.... a do pismena.... A, teras... Segra chodi poza skolu... Ma 14, a objebava sa s 20rocnim "frajerom".... (mimochodom.... zase, akurat teras sa dozvedam, ze zase blicovala.... ) Tak som to povedal nasim.... A co oni??? nic... Ze to nema robit... bodka.... mala zakaz chodit von... asi 30 minut... a, po tyzdni zase chodila... a co na to nasi??? nic... zakaz... asi 30 minut... a nic.... A teras do riti, zasechodi poza skolu... vyje*** krava hnusna... Onasi neuvedomuje, ze ide na strednu... Ze nam zobreu pridavky, ked sa to zisti... Jej to nevadi, ze oca asi vyhodiaz roboty.... Zabijem ju pi*u mrsku.... prepacteza tje vyrazi.. ALe, tjeto deti amle by som strielal... sestru obzvlast...
-
Robinho1290
Medium Expert
skolacik nemal si to powedat vasim ako povedal:
taq taqLolofon napísal:vies mozno mas pravdu ze je to pre jeho dobro .... ale tiez,karta sa moze obratit a stane sa ze aj ty zablicujes ..... a potom ,,,on ti to moze vratit ....mozno sa Ti nakoniec blicovanie zapaciktovie
a budes lutovat ze si to spravil,,,,, vies mne to osbne pripada ako isty druh pomsty
za to aky je ,,,pomsta prinesie len pomstu
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak najprv jej pomôž s niečím, umy riad, poupratuj, spýtaj sa s čím jej treba pomôcť a ver mi že potom ťa pustí.sirmisoturbo napísal:dnes vstanem, rozospaty este vojdem do kuchyne a brat na mna vyleti, ze dnes ma ani nechce vidiet za pocitacom, lebo ma "strepe". ma pravo mi on zakazovat??? uplne nic som nespravil, ani v skole som nebol.
ja tu aj tak somkrupica_dnb napísal:tak najprv jej pomôž s niečím, umy riad, poupratuj, spýtaj sa s čím jej treba pomôcť a ver mi že potom ťa pustí.