Vztahy s bratom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Urobil som dobre ze som to povedal nasim?

Ano
21
60%
Nie
14
40%

Celkom hlasov: 35

kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

NIE, nehovor to rodicom, oni to aj tak zistia (rodicko,atd.), povedz bratovi ze vies o tom ze blicoval a ze ked to urobi este raz tak mu rozkopes rit, lebo ak to povies tak by ti to mohol raz nepekne vratit

edit: aaa... nevsimol som si ze ty si to uz vlaste povedal, tak potom nic :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ja by som to s ním riešil sám a nie cez rodičov. Keď je taký starý že si rovolí blicovať tak by som mu nechal okúsiť aj niečo iné
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

kupo napísal:NIE, nehovor to rodicom, oni to aj tak zistia (rodicko,atd.), povedz bratovi ze vies o tom ze blicoval a ze ked to urobi este raz tak mu rozkopes rit, lebo ak to povies tak by ti to mohol raz nepekne vratit
a nielen vratit moze ta za to zacat dokonca nenavidiet co by si asi nechcel
proste si mu to mal najprv vysvetlit ako brat bratovi potom ked tak sa obratit na rodicov :wink:
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Joooooooooo... dobre tak... :wink: blbe male deti... ach... mam 17..segra ma 14... A tjez chodila poza skolu... Ja v zivote som poza nebol.. a naco?? A tjeto blbe male deti.. rezat a solit... co z toho bude... Ani ja som nebol anjelik.. ALe, nerobil som hluposti.. iba primerane hluposti... Ale, ked som v skole dotal4, alebo daku trapnu poznamku, tak ma oco dobil jak zito... Doslova som bol cely modry.,... z remena, palice..a tak... Bavilo oca vybyjat si na mne zlost... vsetko som mal zakazane.. a na furt... Brutalne zakazy, brutalne povinnosti... Ale, clvoek sa s tim nauci zit.... Keby som ja v jej veku chodil poza skolu, tak by ma oco rovno zabil.. doslova.... a do pismena.... A, teras... Segra chodi poza skolu... Ma 14, a objebava sa s 20rocnim "frajerom".... (mimochodom.... zase, akurat teras sa dozvedam, ze zase blicovala.... ) Tak som to povedal nasim.... A co oni??? nic... Ze to nema robit... bodka.... mala zakaz chodit von... asi 30 minut... a, po tyzdni zase chodila... a co na to nasi??? nic... zakaz... asi 30 minut... a nic.... A teras do riti, zasechodi poza skolu... vyje*** krava hnusna... Onasi neuvedomuje, ze ide na strednu... Ze nam zobreu pridavky, ked sa to zisti... Jej to nevadi, ze oca asi vyhodiaz roboty.... Zabijem ju pi*u mrsku.... prepacteza tje vyrazi.. ALe, tjeto deti amle by som strielal... sestru obzvlast...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Témy zlúčené.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

dnes vstanem, rozospaty este vojdem do kuchyne a brat na mna vyleti, ze dnes ma ani nechce vidiet za pocitacom, lebo ma "strepe". ma pravo mi on zakazovat??? uplne nic som nespravil, ani v skole som nebol.
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

skolacik nemal si to powedat vasim ako povedal:
Lolofon napísal:vies mozno mas pravdu ze je to pre jeho dobro .... ale tiez,karta sa moze obratit a stane sa ze aj ty zablicujes ..... a potom ,,,on ti to moze vratit ....mozno sa Ti nakoniec blicovanie zapaci :twisted: ktovie :roll: a budes lutovat ze si to spravil,,,,, vies mne to osbne pripada ako isty druh pomsty :P za to aky je ,,,pomsta prinesie len pomstu :?
taq taq :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

sirmisoturbo napísal:dnes vstanem, rozospaty este vojdem do kuchyne a brat na mna vyleti, ze dnes ma ani nechce vidiet za pocitacom, lebo ma "strepe". ma pravo mi on zakazovat??? uplne nic som nespravil, ani v skole som nebol.
tak najprv jej pomôž s niečím, umy riad, poupratuj, spýtaj sa s čím jej treba pomôcť a ver mi že potom ťa pustí.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

krupica_dnb napísal:tak najprv jej pomôž s niečím, umy riad, poupratuj, spýtaj sa s čím jej treba pomôcť a ver mi že potom ťa pustí.
ja tu aj tak som :lol: popupratoval som svoje poschodie, bol so psom, nieco sa ucil... napalim si dajaky film a pojdem kukat a este neskor pridem..ale ne vtedy ked tu budeb rat, aby nepi*oval hajzel :roll:
Napísať odpoveď