Celebrity Camp

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

dalsie priblbla reality show ktora stoji za <> ......vcera som si to kukol.......to su ale blbovia...sa tak hadaju za take kktiny...

a este ma dostal aj ten nazov...ze Celebrity Camp.....akoze tam su fakt "super" celebrity napriklad Johny Mecoch, Iby Majga :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

snaha bola .... :)
no nic viac :(

vidno ze v tom nebolo nic ine ako pozovanie pred kamerou ...hukali po sebe ako krepi, a ze celebrity ... jedine janko lehocky je tam niekto a aj on je spodina z tych par ludi co su na slovensku niekto ... a silene dialogy medzi moderatormi snad netreba komentovat :roll:
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

ešteže som od Dr. Housa očkovany proti debility show. :lol:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no mozno by to bolo lepsie keby tam nesutazili celebrity ae normalny vybrany ludia...lebo tie celebrity su setky namyslene a sa len hadaju
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Hento su celebrity? Za celebritu mozem povazovat niekoho co v zivote aj nieco dokazal, napriklad ludia zo skupiny Elan alebo Team, mozno hracov z NHL, ale nie Mazikovu (kto to je?) alebo Kanika. Dobre spieva Habera o celebritach, ma pravdu.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

dnes som to pozrela jedným očkom ked som miešala náplň na tortu...
toto že sú celebrity?? ved sa hádajú jeden cez druhého.... a ešte aj nadávajú .... fúúúj.... :smt071
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Fandim len najkrajsim babam :mafia: : Zuzka B. :aasmile6: ( potom ta poslankina :smt009 ) Hajdu :smt081

(btw : taraz sa prave hlasuje dufam ze pojde EVICKA :lol: ( ta trubka :P ) )
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

R1k1nko napísal:Fandim len najkrajsim babam
.....
Hajdu :smt081
asi si ju nevidel ked si rozbila tu nohu...
bez makeupu uplne znicena... vyzerala ako keby utiekla z doby kamennej :smt037

ale zuzka to je ina kava 8)
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

belohorcova je celkom pekna a mila baba ale v posteli drevo, zazil somju, takze viem o com hovorim..verte mi 8)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Vcera som kusok pozrel, ze co to je zac.A bolo to prvy, aj posledny krat.V tej sutazi,v ktorej do kosika jedno muzstvo pridalo aj kamene aby kosik viac vazil, alebo pouzivanie potapacskych okuliarov v discipline, v ktorej to bolo zakazane...Potom nasledovna falos, kde cca 5 chlapov sa dohodlo ze vyradi tu a tu osobu a potom jeden clen z tych chlapov sa rozpraval s inou, ze este nevie koho vyradi, a pri vyradovani dali niektori uplne inu osobu nez tu, na ktorej sa dohodli... :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pozrel som 10 minut, no humus... skrachovane "celebrity" sa predvadzaju a vedu "duchaplne" reci a kombinuju... otras, typicka uroven slovenskych televizii, ktore sa oplati pustit uz fakt len kvoli povodnej ceskej tvorbe bez dabingu...
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

topiaci sa aj slamky chyta to si povedali v tv joj :D tato "show" je len okopirovana ...chodilo to tusim na nove (ale samozrejme ze tam boli americania) ale tam sutazili normalny ludia a nie "celebrity" .
nechystam sa tento program sledovat , ten cas mozem vyuzit aj lepsie
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

skura3 napísal:belohorcova je celkom pekna a mila baba ale v posteli drevo, zazil somju, takze viem o com hovorim..verte mi 8)
Neverím ;).
To som vravel na prvej strane, Eva Máziková a Ibi Majga celú túto "reality show" ešte okorenili svojou hlúposťou. Ďalšia úbohá TV show.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

kokos tu mázlikovú by som utopil jak male mača, tupa hlava to je, a že celebrita :evil:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

hojko napísal:To ma byt nieco na sposob americkej reality, ktora u nas a v Ceskej rep. bezala pod nazvom Kto prezije? Ak sa nemylim, tak tam ludi vyberali nahodne, bola tam kamionistka, nejaky manazer... a viem, ze to vyhral homesexual. Ostatne serie som uz nesledoval, ale bezi to este stale na AXN...
marsi napísal:chodilo to tusim na nove (ale samozrejme ze tam boli americania)
Ano, to sa dalo/da pozeravat/pozerat. Ale toto je podla mna nepodarena kopia. Ta moderatorka co tam je, tak ta je podla mna neskutocne trapna. No hroza...
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

Podla mna je to trapna napodobenina typu "Kto prezije" ... strasne ma vytacaju ti moderatori a ich "vtipky" proste kto to vymyslal tak ako 0 bodov ... neda sa na to pozerat ... vsetko tam maju ide tam len o tie sutaze ... kebyze tam nemaju jedlo ani nic tak potom by to bolo lepsie + vymenit moderatorov!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Akože videl som ukážky a došlo mi zle. Ale toto už nie je na srandu. To, že to niekto (a tých ľudí nie je málo) pozerá a zabáva sa pri tom, podáva svedectvo o istom kritériu slovenského národa. Povrchné, nízke, plytké, trápne, stupídne a propagujúce pseudocelebrity. Do kelu kto pasoval hentých ľudí za celebrity?? Slováci? Médiá? Nemali by byť náhodou celebrity tou reprezentačnou vzorkou národa? Utópia? Hej.....Ale nasralo ma to fest...Pokiaľ táto zhovadilosť bude vo vysielaní TV JOJ, tak sa jej oblúkom budem vyhýbať...
Prílohy
S EVICKOU NA CELE...
S EVICKOU NA CELE...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

pozeral som jednu časť. Stačilo mi to na rok [:D] ale najlepši je Fedor :) :aasmile6:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ja si to pozrem len nemam co robit ale to len pre ti ze ej tam "perfekto"
tie jeho odje.y ako toho buze**** dal toho kadernika ci kadernicka to je na tom jedina haluz
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

puls napísal:ja si to pozrem len nemam co robit ale to len pre ti ze ej tam "perfekto"
kto to je?
odhadujem, ze nejaky dalsi skrachovanec.
Napísať odpoveď