vidno ze v tom nebolo nic ine ako pozovanie pred kamerou ...hukali po sebe ako krepi, a ze celebrity ... jedine janko lehocky je tam niekto a aj on je spodina z tych par ludi co su na slovensku niekto ... a silene dialogy medzi moderatormi snad netreba komentovat
Hento su celebrity? Za celebritu mozem povazovat niekoho co v zivote aj nieco dokazal, napriklad ludia zo skupiny Elan alebo Team, mozno hracov z NHL, ale nie Mazikovu (kto to je?) alebo Kanika. Dobre spieva Habera o celebritach, ma pravdu.
dnes som to pozrela jedným očkom ked som miešala náplň na tortu...
toto že sú celebrity?? ved sa hádajú jeden cez druhého.... a ešte aj nadávajú .... fúúúj....
Vcera som kusok pozrel, ze co to je zac.A bolo to prvy, aj posledny krat.V tej sutazi,v ktorej do kosika jedno muzstvo pridalo aj kamene aby kosik viac vazil, alebo pouzivanie potapacskych okuliarov v discipline, v ktorej to bolo zakazane...Potom nasledovna falos, kde cca 5 chlapov sa dohodlo ze vyradi tu a tu osobu a potom jeden clen z tych chlapov sa rozpraval s inou, ze este nevie koho vyradi, a pri vyradovani dali niektori uplne inu osobu nez tu, na ktorej sa dohodli...
pozrel som 10 minut, no humus... skrachovane "celebrity" sa predvadzaju a vedu "duchaplne" reci a kombinuju... otras, typicka uroven slovenskych televizii, ktore sa oplati pustit uz fakt len kvoli povodnej ceskej tvorbe bez dabingu...
topiaci sa aj slamky chyta to si povedali v tv joj tato "show" je len okopirovana ...chodilo to tusim na nove (ale samozrejme ze tam boli americania) ale tam sutazili normalny ludia a nie "celebrity" .
nechystam sa tento program sledovat , ten cas mozem vyuzit aj lepsie
hojko napísal:To ma byt nieco na sposob americkej reality, ktora u nas a v Ceskej rep. bezala pod nazvom Kto prezije? Ak sa nemylim, tak tam ludi vyberali nahodne, bola tam kamionistka, nejaky manazer... a viem, ze to vyhral homesexual. Ostatne serie som uz nesledoval, ale bezi to este stale na AXN...
marsi napísal:chodilo to tusim na nove (ale samozrejme ze tam boli americania)
Ano, to sa dalo/da pozeravat/pozerat. Ale toto je podla mna nepodarena kopia. Ta moderatorka co tam je, tak ta je podla mna neskutocne trapna. No hroza...
Podla mna je to trapna napodobenina typu "Kto prezije" ... strasne ma vytacaju ti moderatori a ich "vtipky" proste kto to vymyslal tak ako 0 bodov ... neda sa na to pozerat ... vsetko tam maju ide tam len o tie sutaze ... kebyze tam nemaju jedlo ani nic tak potom by to bolo lepsie + vymenit moderatorov!
Akože videl som ukážky a došlo mi zle. Ale toto už nie je na srandu. To, že to niekto (a tých ľudí nie je málo) pozerá a zabáva sa pri tom, podáva svedectvo o istom kritériu slovenského národa. Povrchné, nízke, plytké, trápne, stupídne a propagujúce pseudocelebrity. Do kelu kto pasoval hentých ľudí za celebrity?? Slováci? Médiá? Nemali by byť náhodou celebrity tou reprezentačnou vzorkou národa? Utópia? Hej.....Ale nasralo ma to fest...Pokiaľ táto zhovadilosť bude vo vysielaní TV JOJ, tak sa jej oblúkom budem vyhýbať...
ja si to pozrem len nemam co robit ale to len pre ti ze ej tam "perfekto"
tie jeho odje.y ako toho buze**** dal toho kadernika ci kadernicka to je na tom jedina haluz