Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
No dost zalezi ako chces cvicit. Ak chces ist objem tak to bez ciniek nejde. Ak sa chces udrzakt vo forme tak rob cviky spominane vyzsie. Ale podla mna sa vykasli na to co povedal doktor a ak ta ta ruka uz neboli a vcelku funguje tak zacni cvicit zlachka s cinkamiVINNIE napísal:hi, nechce sa mi moc hladat v tomto rozhlahlom fore, ale mam takyto problem! asi pred rokom som poctivo cvicil, ale zlomil som si ruku a doktor mi zakazal cvicit v posilovni. trosku som rozkysol, zlenivel a tak chcle by som sa spytat na nejake cviky, ktore by sa dali robit aj bez ciniek.. napr. stacionarny bicykel alebo co.... kazdu radu privitam..... diky moc!
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veceru treba jest po treningu, nie pred. Hned po treningu vypit PTN (nejaky protein s rychlym cukrom) a do hodinky zjest nieco tuhe.A za dalsie dve este natlacit tvaroh a ist spat...Tak by som to robil ja. Ale ked mas problemy s tukom, tak daj po PTN uz len nizkotucny tvaroh a chod spat. Ale bielkoviny po treningu urcite treba. Inak ma trening uplne opacny efekt.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa ti nieco nepaci tak si daj v googli hladat foto Mr. olympiaVINNIE napísal:davajte sem fotky len ak mate aspon 40 obvod cez bicak a nie 25 ako vid kolega vyššie