Vyhrazne SMS-ky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Dieg0 napísal:Rapperov bijú ľudia s rozumom.Lebo ľudia s rozumom sú protiklad rapperov
:smt080
LLucia
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Dieg0 napísal:Rapperov bijú ľudia s rozumom.Lebo ľudia s rozumom sú protiklad rapperov
A ja že rozumní ľudia nebijú. :roll: :idea:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

drzim palce ze to bol len zart! u nas su tiez nejaki nackovia ale to taki sraci co ani nevedia co robia...mozem povedat sraci na fore?? :oops: no a kazdy je predsa frajer ked je v skupine s dalsimi 5 ludmi,skus chodit zo skoly s kamosmi:)to je moja rada:P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mozne je aj to ze ta sms ti dosla omylom a bolo to mierene na inu osobu :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ako uz pisal mastermind, kludne s tym mozes ist na policiu, pretoze sa pravom mozes obavat o svoj zivot a taketo vyhrazanie je trestny cin, to si moze ist srac posediet aj na par rokov kebyze to bol daky uz trestany clovek. tak nabuduce: radsej chod na policiu ale ked dostanes na pi*u tak sa ozvi jasne? :smt062
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

vyhrazne mne (ani nikomu v rodine neprisli), ale raz ocovi prisla, ze: "ahoj, som 50 rocny sympaticky zenaty muz. co ty?" no ked mi toto precital, mal som dost :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ked sa naozaj bojíš a ako vidím, presahuje to aj hranice humoru, tak s tým zabehni kludne za floydami. To, že sa poznaju s nackami nič nemení na fakte, že musia spísať protokol a keď už o niečom máš úradný záznam, tak sa lepšie môžeš oháňať.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

podla tvojho avataru sudim ze si punker a nackovia a punk su v poslednej dobe dost zneprijateleny takze najskor sa neobliekaj ako punk a mas pokoj :wink:

a vyraznu spravu som este nedostal
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jezisi ak sa nejake male decko nazve raperom, uz len za to by som mu prial jednu obchytit. Sa zobud...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Sheep napísal:podla tvojho avataru sudim ze si punker a nackovia a punk su v poslednej dobe dost zneprijateleny takze najskor sa neobliekaj ako punk a mas pokoj :wink:

a vyraznu spravu som este nedostal
kurna neznasam.. preco by sa mal obliekat "normalne" koli nejakym vytretym holym hlavam .. toto je fakt od veci.. zalozim si grupu a budeme mlatit ludi v oblekoch.. si vies predstavit pravnika s cirom, krivakom a kilom placiek na gacoch ?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hmmmm...uz je to viac,ako tyzden..:) este stale som nedostal...vies...tam,kde byvam...sme mensie okresne mesto...takze aj ked je tu len cca 17000 obyvatelov,tak sa s kazdym "poznam" aspon z videnia..nackov pozname vsetci aj po menach aj vyzoroch...to iste oni s nami...ked som raz na nich zavolal floydov,tak o dva mesiace za mnou prisiel ich vodca sa vyhrazat(a on ma vytetovane hakove krize,88-cky,orla s hakovym krizom,atd fasistickych symbolov-hej a floydi si to "nevsimli"...co pochybujem,ze ma pred tym vobec stretol...prisiel za mnou...hned vedel,jak sa volam...a ked mi este vravel,ze mu to povedali policajti...ze s nimi chodil do skoly...ze su to jeho najlepsi kamarati... :cry: tak potom chodte na policiu...to by bol nekonecny pribeh... :cry: prisiel by som na stanicu,oni by mu to povedali...volakde by si ma odchytili...zas by som siel na stanicu....atd...TAKZE ESTE DYCHAM.... :hehe: ...ked uz nebudem,tak sa ozvem...hej este k tomu,co napisal Skenner...oni si myslia,ze ked ma dobiju,tak sa prestanem obliekat inak...citit inak...chodit s punkacmi von...mylia sa...!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

neboj sa, raz ta to prejde, prestanes byt punkacom, pocuvat tu hudbu atd. fakt. a ani bit ta nemusim.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Uz si asi rok nepocuvam punk....ale Oi! ale to je o inom...aj sa tak obliekam...az na komplet holu hlavu...len tak velmi na kratucko...ale oni aj tak neprestali vyryvat.. :hehe:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:( smutne , aj ked som dostal vyhrazne SMS po niekolko hodinovom obavani a pripravonvani sa som zistil ze siel len o ,,zart". Kamaratke zas vyvolaval jeden uchylak a vzdy tak vecer asi o 22:00-23:00 a proste vzdy zacal ahooj no co tak ideme si uzit a proste ona vzdy zlozila sa zlakla. No a pisal jej SMS ze si nanu pocka a tak ze ju vyzlecie atd .. Ona to neak neriesila povedala to len mne a ja som zavolal na to jeho cislo a stale som mu vyvolaval taktiez okolo 22:00-23:00 a akoze v mene gaya ze som ako homosexual a ze mu chcem dat do ritky nech sa chalan vzije to toho ake to je .. on bol cely posraty tak uz si vypinal mobily , kamoske uz sa neozval a bolo vyriesene mozno siel len o zart neviem :? . Ale teraz neviem ci som konal spravne alebo nie , aj ked mam pravo to dat na policiu a ta by to riesila ako priestupok vyhrazanie obtazovanie atd .. ale nerubil som to a konal som s vlastnou hlavou. Ja som len rad ze sa to vsetko dobre skoncilo a ten blazon ju uz neotravuje :smt062
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

mne neprisla sms-ka ale ine nieco
raz sme s kamosom robili na pokeci bordel v miestnosti kde boli nacki, a moj kamos jednemu z nich(bol z kosic) povedal moje meno, a od kial som ten nacek mi poslal RP ze si ma zistil podla IP a ze ma pride zmasakrovat, som sa bal no robil si len haluz :lol:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

Bongo-man napísal:mne neprisla sms-ka ale ine nieco
raz sme s kamosom robili na pokeci bordel v miestnosti kde boli nacki, a moj kamos jednemu z nich(bol z kosic) povedal moje meno, a od kial som ten nacek mi poslal RP ze si ma zistil podla IP a ze ma pride zmasakrovat, som sa bal no robil si len haluz :lol:
a coby mal z toho zeby zistil tvoju IP .. akurat by tam mal cisielka a ak by to nebol neaky haker tak neviem neviem mne ako normlanemu cloveku ked pozriem na IP adresu tak neviem kde sa ten clovek nachadza ty ano ?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

jojcek napísal:a coby mal z toho zeby zistil tvoju IP .. akurat by tam mal cisielka a ak by to nebol neaky haker tak neviem neviem mne ako normlanemu cloveku ked pozriem na IP adresu tak neviem kde sa ten clovek nachadza ty ano ?
z ip adresy sa dá vela vecí zistiť, ale neviem či by vedel nejaký nacek zistiť podla ip adresy kto si....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

nErD. ' z napísal:z ip adresy sa dá vela vecí zistiť, ale neviem či by vedel nejaký nacek zistiť podla ip adresy kto si....
ked ti nejaky otkundes povie ze si o tebe zisti nieco z tvojej IP malokedy toho vie co sa tyka PC lepsie ako zapnut/vypnut PC . ak by to niekto vedel spravit dvakrat by nehovoril,spravil to a bum bac :lol:
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa naj[S]lepsi »

Lolofon napísal:ked ti nejaky otkundes povie ze si o tebe zisti nieco z tvojej IP malokedy toho vie co sa tyka PC lepsie ako zapnut/vypnut PC . ak by to niekto vedel spravit dvakrat by nehovoril,spravil to a bum bac :lol:
pokial viem tak podla ip sa da zistit mesto, resp poskytovatel netu... a to uz je nieco :roll:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

naj[S]lepsi napísal:pokial viem tak podla ip sa da zistit mesto, resp poskytovatel netu... a to uz je nieco :roll:
hej dá sa, kdesi som o tom čítal článok...
Napísať odpoveď