Dieg0 napísal:Rapperov bijú ľudia s rozumom.Lebo ľudia s rozumom sú protiklad rapperov

kurna neznasam.. preco by sa mal obliekat "normalne" koli nejakym vytretym holym hlavam .. toto je fakt od veci.. zalozim si grupu a budeme mlatit ludi v oblekoch.. si vies predstavit pravnika s cirom, krivakom a kilom placiek na gacoch ?Sheep napísal:podla tvojho avataru sudim ze si punker a nackovia a punk su v poslednej dobe dost zneprijateleny takze najskor sa neobliekaj ako punk a mas pokoj![]()
a vyraznu spravu som este nedostal
a coby mal z toho zeby zistil tvoju IP .. akurat by tam mal cisielka a ak by to nebol neaky haker tak neviem neviem mne ako normlanemu cloveku ked pozriem na IP adresu tak neviem kde sa ten clovek nachadza ty ano ?Bongo-man napísal:mne neprisla sms-ka ale ine nieco
raz sme s kamosom robili na pokeci bordel v miestnosti kde boli nacki, a moj kamos jednemu z nich(bol z kosic) povedal moje meno, a od kial som ten nacek mi poslal RP ze si ma zistil podla IP a ze ma pride zmasakrovat, som sa bal no robil si len haluz
z ip adresy sa dá vela vecí zistiť, ale neviem či by vedel nejaký nacek zistiť podla ip adresy kto si....jojcek napísal:a coby mal z toho zeby zistil tvoju IP .. akurat by tam mal cisielka a ak by to nebol neaky haker tak neviem neviem mne ako normlanemu cloveku ked pozriem na IP adresu tak neviem kde sa ten clovek nachadza ty ano ?
ked ti nejaky otkundes povie ze si o tebe zisti nieco z tvojej IP malokedy toho vie co sa tyka PC lepsie ako zapnut/vypnut PC . ak by to niekto vedel spravit dvakrat by nehovoril,spravil to a bum bacnErD. ' z napísal:z ip adresy sa dá vela vecí zistiť, ale neviem či by vedel nejaký nacek zistiť podla ip adresy kto si....
pokial viem tak podla ip sa da zistit mesto, resp poskytovatel netu... a to uz je niecoLolofon napísal:ked ti nejaky otkundes povie ze si o tebe zisti nieco z tvojej IP malokedy toho vie co sa tyka PC lepsie ako zapnut/vypnut PC . ak by to niekto vedel spravit dvakrat by nehovoril,spravil to a bum bac