Spoločenský tanec (štandard+latina)
Spoločenský tanec (štandard+latina)
Som tu sice novy ale takuto temu som tu nenasiel...ale zaujimalo by ma ci sa niekto z vas venuje tomuto IMO krasnemu sportu resp. ci po nom aspon pokukuje 
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Vrelo odporucam
...urcite nebudes lutovat
my ked sme v triede mali kurz tak sa prihlasila asi polovica triedy a 8 isli dokonca na pokracovaci
...tam uz to stoji za to...
kamarat mi stale hovori ze najvacsia vyhoda je ze ked si clovek nemoze tak lahko "ohmatat" babenky v reale aspon na tanecnej za to nedostane facku
...a kazdopadne sa kazdy pri tom vela nasmeje a take tango v mierne podnapitom stave na chate ma tiez svoje caro 
my ked sme v triede mali kurz tak sa prihlasila asi polovica triedy a 8 isli dokonca na pokracovaci
kamarat mi stale hovori ze najvacsia vyhoda je ze ked si clovek nemoze tak lahko "ohmatat" babenky v reale aspon na tanecnej za to nedostane facku
-
matus121
Light Professional
no ja som chodil zopar rokov do jednej miestnej tanecnej skupiny a tam sme tancovali spolocensko-latinske tance. Musim uznat, ze to bolo fakt super, zozaciatku sa mi tam moc nechcelo, no neskor sa tam zisla dobra partia a tak bolo super. Ukoncil som to dost blbo a musim priznat, ze mi to uz aj chyba :-/
-
Vesper
Professional
tento rok som zacal chodit na spolocenske tance spociatku len kvoli tomu aby som na nejakych spolocenskych akciach nebol drevo a tak ale postupom casu ma to zacalo bavit a este som si aj nasiel perfektnu tanecnu (zatial
) partnerku a idem sa prihlasit aj na pokrocily kurz samozrejme
mozem len odporucat 
btw 1000 post
btw 1000 post
to matus121: a co ti brani zacat s tym znovu??
...ved dobra partia sa tam moze zist aj druhy krat 
to Vesper: gratulujem k 1000 prispevku
a som rad ze ta to bavi
...ale mam jedno male upozornenie...ked si chces zacat s tanecnou partnerkou, tak chod len na istotu...lebo ked ta odmietne resp. rozidete sa nie prave najlepsie (moj pripad
)...tak si s nou na 90% s tancom skoncil
...
to Vesper: gratulujem k 1000 prispevku
-
Vesper
Professional
hej ved toho sa prave bojim tak sa snazim ist na to opatrne a cakat na nejake naznaky z jej strany lebo sa mi s nou fakt dobre tancuje a dost by ma mrzelo keby sa na mna kvoli nejakemu neuvazenemu kroku vykaslalaAiden napísal:to Vesper: gratulujem k 1000 prispevkua som rad ze ta to bavi
...ale mam jedno male upozornenie...ked si chces zacat s tanecnou partnerkou, tak chod len na istotu...lebo ked ta odmietne resp. rozidete sa nie prave najlepsie (moj pripad
)...tak si s nou na 90% s tancom skoncil
...
a ty aj sutazne tancujes? to len tak sa pytam ze ked si zalozil tuto temu. ja mam rad kolektovne sporty ale niekedy hram kolektivny sport nekolektivneAiden napísal:Proti gustu ziadny disputat...ci ako sa to hovori
ja som zase na kolektivne sporty riadne drevo a futbal zvladam maximalne tak stolovy...viac mi vyhovuju take, ze lyzovanie, snowboarding (za mojho Burtona by som dal zivot
), tanec a pod.