Spoločenský tanec (štandard+latina)

O športe...

Ktory tanec mate najradsej??

Waltz
2
9%
Valcik
3
14%
Polka
3
14%
Blues
0
Žiadne hlasovania
Foxtrot
0
Žiadne hlasovania
Jive
4
18%
Chacha
4
18%
Rumba
2
9%
Samba
3
14%
Salsa
1
5%

Celkom hlasov: 22

Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Spoločenský tanec (štandard+latina)

Príspevok od používateľa Aiden »

Som tu sice novy ale takuto temu som tu nenasiel...ale zaujimalo by ma ci sa niekto z vas venuje tomuto IMO krasnemu sportu resp. ci po nom aspon pokukuje :)
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Tak ja by som sa na taký tanečný kurz aj prihlásil, len keby mi to časovo vyhovovalo. V tom čase mám akurát hodiny a nedájú sa preložiť :? Je to určite dobrá vec, hlavne kvôli holkám :oops: :) ale kvôli sebe samému. Dúfam, že na ďalší rok mi to vyjde.
Aiden
Darca
Darca

Vrelo odporucam :)...urcite nebudes lutovat
my ked sme v triede mali kurz tak sa prihlasila asi polovica triedy a 8 isli dokonca na pokracovaci :)...tam uz to stoji za to...
kamarat mi stale hovori ze najvacsia vyhoda je ze ked si clovek nemoze tak lahko "ohmatat" babenky v reale aspon na tanecnej za to nedostane facku :D ...a kazdopadne sa kazdy pri tom vela nasmeje a take tango v mierne podnapitom stave na chate ma tiez svoje caro :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja som si sem tam prepol ten Lets dance ci co to bolo , ale seba si neviem predstavit ako tanecnika spolocenskych tncov . to nejde fakt dokopy. mam krive nohy od futbalu :D:D:D:D:D:D
Aiden
Darca
Darca

mozno by si sa divil :D ...nahodou by sa ti dobre tancovalo prave tango ;)...ked sa najde niekto, kto ti to ukaze, pochopis preco :)
kubodinho
Professional
Professional

Aiden napísal:mozno by si sa divil :D ...nahodou by sa ti dobre tancovalo prave tango ;)...ked sa najde niekto, kto ti to ukaze, pochopis preco :)
je to mozne. ale ja ten futbal radsej. ale moze to byt good
Aiden
Darca
Darca

Proti gustu ziadny disputat...ci ako sa to hovori :)
ja som zase na kolektivne sporty riadne drevo a futbal zvladam maximalne tak stolovy :D...viac mi vyhovuju take, ze lyzovanie, snowboarding (za mojho Burtona by som dal zivot :D), tanec a pod. :)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

no ja som chodil zopar rokov do jednej miestnej tanecnej skupiny a tam sme tancovali spolocensko-latinske tance. Musim uznat, ze to bolo fakt super, zozaciatku sa mi tam moc nechcelo, no neskor sa tam zisla dobra partia a tak bolo super. Ukoncil som to dost blbo a musim priznat, ze mi to uz aj chyba :-/
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tento rok som zacal chodit na spolocenske tance spociatku len kvoli tomu aby som na nejakych spolocenskych akciach nebol drevo a tak ale postupom casu ma to zacalo bavit a este som si aj nasiel perfektnu tanecnu (zatial :D ) partnerku a idem sa prihlasit aj na pokrocily kurz samozrejme :) mozem len odporucat :king:

btw 1000 post :aasmile3:
Aiden
Darca
Darca

to matus121: a co ti brani zacat s tym znovu?? :)...ved dobra partia sa tam moze zist aj druhy krat ;)

to Vesper: gratulujem k 1000 prispevku :) a som rad ze ta to bavi :)...ale mam jedno male upozornenie...ked si chces zacat s tanecnou partnerkou, tak chod len na istotu...lebo ked ta odmietne resp. rozidete sa nie prave najlepsie (moj pripad :))...tak si s nou na 90% s tancom skoncil ;)...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Aiden napísal:to Vesper: gratulujem k 1000 prispevku :) a som rad ze ta to bavi :)...ale mam jedno male upozornenie...ked si chces zacat s tanecnou partnerkou, tak chod len na istotu...lebo ked ta odmietne resp. rozidete sa nie prave najlepsie (moj pripad :))...tak si s nou na 90% s tancom skoncil ;)...
hej ved toho sa prave bojim tak sa snazim ist na to opatrne a cakat na nejake naznaky z jej strany lebo sa mi s nou fakt dobre tancuje a dost by ma mrzelo keby sa na mna kvoli nejakemu neuvazenemu kroku vykaslala :)
Aiden
Darca
Darca

dobre robis...good luck ;)...
mimochodom...ktory tanec sa ti najlepsie tancuje?? :)...to len taka statisticka otazka :D
kubodinho
Professional
Professional

Aiden napísal:Proti gustu ziadny disputat...ci ako sa to hovori :)
ja som zase na kolektivne sporty riadne drevo a futbal zvladam maximalne tak stolovy :D...viac mi vyhovuju take, ze lyzovanie, snowboarding (za mojho Burtona by som dal zivot :D), tanec a pod. :)
a ty aj sutazne tancujes? to len tak sa pytam ze ked si zalozil tuto temu. ja mam rad kolektovne sporty ale niekedy hram kolektivny sport nekolektivne :D :D :D obcas
Aiden
Darca
Darca

no sutazne zatial nie...ale mam na to nabeh ;)...pri troche stastia a trpezlivosti mojej tanecnej partnerky zacneme vymetat vseeetky sutaze :D...teda dufam :)
kubodinho
Professional
Professional

Aiden napísal:no sutazne zatial nie...ale mam na to nabeh ;)...pri troche stastia a trpezlivosti mojej tanecnej partnerky zacneme vymetat vseeetky sutaze :D...teda dufam :)
tak bude super potom.
Aiden
Darca
Darca

jj to teda bude :)...
kubodinho
Professional
Professional

Aiden napísal:jj to teda bude :)...
inak mne sa strasne paci brazilska samba ako hudba. to ju uzasne. aj ronaldinho tancuje :D:D:D
Aiden
Darca
Darca

veru...samba je celkovo pekna muzika...taka pohodova "pohupovacka" :)

a to fakt aj on tancuje??:shock: :shock:...no to cumim :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Môžte písať čo chcete, ale na rumbu nemá nič :D
Aiden
Darca
Darca

aale...niekto sa vyzna ;)...a bolero si skusal??...ked sa ti paci rumba to sa ti bude tiez :)

EDIT// pridane hlasovanie :)...
Napísať odpoveď